Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלטרנטור - 12.7V

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני שבוע התקנתי ברכב את ה"אנג'י" שמתחבר למחשב הרכב ומספק לך נתונים על מצבו. ביומיים האחרונים הוא מראה לי שמערכת החשמל לא תקינה, בדגש על האלנטרנטור. הוא מראה בזמן נסיעה 12.7V ולפי גרף שהוא מציג, זה נמוך מידי. יש לציין שאני לא מרגיש שינוי בנסיעה ושום נורה לא נדלקת.

א. האם לסמוך על האבחנה של הרכיב וללכת לתקן את האלטרנטור?

ב. אשמח לקצת הסבר... מה זה אומר ומה עלול לקרות במידה ואכן יש בעיה?

פורסם

בדוק בעזרת רב מודד על קטבי המצבר, אל תסתמך על האפליקציה.

במידה ואתה מאזור השרון אשמח להשאיל לך את המכשיר.

Stay Dirty

פורסם

אז לא יכול להיות שכבר הלך האלטרנטור, ולא יכול להיות שאתה נוסע כבר יומיים בלי טעינה. התוכנה מזייפת.

רק ליתר בטחון, תמתין שאחד מחברי הפורום הקרוב אליך יציע את הרב-מודד שלו.

Stay Dirty

פורסם

אחלה. תודה רבה. אעדכן אם יהיו התפתחויות לא צפויות. סתם לידיעה, האוטו יכול "למות" באמצע נסיעה בגלל אלטרנטור תקול? או שזו בעיה שצצה רק בתחילת נסיעה? בהתנעה?

פורסם

בדיוק, האלטרנטור אחראי לספק את החשמל לרכב (ולטעון את המצבר) מרגע ההתנעה. (תפקידו העיקרי של המצבר הוא ההנעה).

אם אין טעינה והרכב נסמך רק על המצבר, זה רק עניין של זמן עד שהוא ייגמר והרכב ייכבה באמצע נסיעה.

Stay Dirty

פורסם

האפליקציה מזייפת.

בדיוק היום בדקתי לחבר טעינה לאחר שחיבר את הרכיב והתחבר עם האפליקציה של אנג'י ונלחץ לשווא.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אתה חושב שהם פיתחו את האפליקציה ? נראה לי שהם רכשו אפליקציה לסריקת תקלות והוסיפו ממשק שבעזרתו יוכלו למכור שירותים שונים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אין מה לפתוח על זה באגים.

האפליקציה מציגה את הנתון שהמחשב מדווח לה.. אף אחד לא יכול להביא נתון אחר מבלי להוסיף חומרה לרכב

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...