Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי 4 שנים פיז'ו

206 xs

הגיע הזמןלהתחדש, ופה אני צריך את עזרתכם.

התקציב הוא50-80 אלף

בעיקרון הייתינעול על הונדה סיוויק האצ'בק 2011, אבל דיי ירדת מהענין כי הבנתי שהמחיר הוא עלהמותג ופחות על האיכות..

בכל אופןהעדיפות היא לאוטומט (אבל לא פוסל על הסף ידני אם זה משהו מעניין)

לפי סדר חשיבות:

אמינות, רכב שהסיכוי לתקלות איתו ב3-4 שניםהקרובות הוא נמוך.

סחירות – לא בא לי לקנות רכב ב80 אלף ועוד 4שנים למכור אותו ב 15.

נסיעה – עדיפות לרכב עם כוח, שיודע לתת עבודה כשלוחצים, לצורךהעניין כל המיני כדוגמאת הפיקנטו ירדו מהפרק.

מראה – שהרכב יראה טוב, עניין של טעם כמובן, אבל העדפה היא לרכביםדיי קטנים (מרכב האצבק)

נוחות נסיעה – רכב שיהיה נוח לנסוע בו, מאובזר.

עלויות אחזקה – עליות טיפולים, תיקונים וביטוחים לא גבוהות מידיי.

צריכת דלק – פחות חשוב, אני נוסע בערך 10 אלף ק"מ בשנה.

אם אוטומט אז יש עדיפות דיי ברורה ליפניות ( לא יודע אם אני צודקבזה אבל זאת הסטיגמה)

מספר דגמים שחשבתי עליהם: סיווק האצב'ק 2011 , סוויפט2012-2013,

SX4 סוזוקי 2012

טויוטה יאריס, טויוטה אוריס, 2011

יונדאי 2012 I30

אשמח להמלצות הערות על הדגמים והדגשים הנ"ל וכמובן שפתוחלהצעות חדשות

פורסם

לפי הדרישות שלך,אם אתה מוכן ללכת על ידני- אתה מוזמן לבדוק סקודה פאביה (האצ'בק,אמין בגירסה הידנית,מנוע 1.2 חסכוני שגם יודע לתת עבודה כשלוחצים. ביטוח מעמה שממט יותר יקר,וטיפולים מעט יותר יקרים)

החסרון בSX4 זה איבזור וקורות A מקדיש מפריעות.

סוויפט ויאריס לא מאובזרים ולא חזקים בכלל.

i30 בגרסה הישנה גם לא מאובזרת,ומאבדת ערך מהר מאוד עקב הצפה של שוק הליסינג.

פורסם

ראיתי את הפאביה, באמת רכב מעניין.

בראש סדר העדיפויות שלי זה אמינות וסחירות, איך הפאביה בעניין הזה?

אגב אם ידני אז מעדיף רכב עם ערך מוסף, דוגמאת האלפא ג'ולייטה, לא יודע עד כמה היא עונה על הדברים שציינתי אולי חוץ מהאבזור והנסיעה, גם קצת מותחת את התקציב, אבל זה סוג של חלום ישן.

פורסם

סחירות זה עניין שמאוד קשה לחזות אותו לטווח כ"כ רחוק ולכן לא מומלץ ללכת לפיו.

מבחינת אמינות- הידנית מאוד אמינה,על אוטומטית DSG הייתי מוותר.

לעניות דעתי,כל עוד אתה מוגבל תקציב ומצבך החיים שלך מגביל אותך כלכלית- אל תלך על חלומות,שמור אותם לימים טובים יותר. אלו רכבים שדורשים תחזוקה יקרה יותר,ביטוח יקר יותר,וכו'.

• תוכן חדש...