Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבוע מכירות במאזדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש אנשים שקונים מאזדה?

כן אני רוכש מאזדה :-)

בעבר רכשתי סקודה אוקטביה 1.8 אין מה להגיד נחמדה... עד התקלה הראשונה והשניה והשלישית והרביעית וכן הלאה בכל אופן אני לא מזוכיסט בטח לא אצל יבואן כ"כ עלוב שמתנער מאחריות אז עברתי למאזדה (ליתר דיוק עברנו) ואני היום מאוד מרוצה אין יותר תקלות בגיר ואין חלון שפתאום לא עובד בגלל שהחום של בית שאן שוחק את הגלל שיניים.

אני מקווה שעכשיו אתה מבין למה "יש אנשים שקונים מאזדה" סוף שבוע טוב :-)

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

+1000000

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם
יש אנשים שקונים מאזדה?

+1

המאזדה מזמן אצלי בתת מודע כרכב חברה-ליסינג-השכרה!

וזה עושה למותג לא טוב במעמד המכירה!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

כשאני חושב על מאזדה אצלי המחשבה היא ישר על מאזדה 3 כסופה חבוטה ומשופשפת מליסינג עם מדבקות, נהג פזיז, צמיגים שחוקים, לא מעבר לזה.

פורסם

אז בגלל שלכמה מגיבים נראה שמאזדות מגיעות מיפן חבוטות מליסינג עם צמיגים סיניים שחוקים זה מה שמאזדה במציאות, הרי אין סיכוי שמדובר ברכב מאובזר, מעוצב ואמין. מעניין מה דעתכם על קורולה או אוקטביה שלאחרונה תפסו את מקומה של מאזדה בתור מלכות הליסינג.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
משהוא יודע לומר מה ההנחה על מאזדה 3 מנוע 2 ליטר ספיריט 5 דלתות? שמעתי שזה 7000 ש"ח הנחה וכולל חישני רוורס? האם נכון? האם המחיר כולל גם מערכת מיגון?

מקפיץ

פורסם
אז בגלל שלכמה מגיבים נראה שמאזדות מגיעות מיפן חבוטות מליסינג עם צמיגים סיניים שחוקים זה מה שמאזדה במציאות, הרי אין סיכוי שמדובר ברכב מאובזר, מעוצב ואמין. מעניין מה דעתכם על קורולה או אוקטביה שלאחרונה תפסו את מקומה של מאזדה בתור מלכות הליסינג.

מסכים, לישראלים מאוד קשה להשתחרר מסטיגמות ודעות קדומות והשרשור הזה רק ממחיש את זה.

בנוגע ל-3 1.5 ליטר, אפשר בקלות להשוות אותה לכל משפחתית אחרת בסביבת המחיר שלה ובסעיפים כמו מראה חיצוני, אבזור והנאה מנהיגה היא תעלה עליהן דיי בקלות.

אם היא נופלת בסעיף הביצועים זה לא הופך אותה למוקצה. החיים זה לא 0 ל-100.

פורסם
כשאני חושב על מאזדה אצלי המחשבה היא ישר על מאזדה 3 כסופה חבוטה ומשופשפת מליסינג עם מדבקות, נהג פזיז, צמיגים שחוקים, לא מעבר לזה.

מעניין על מה אתה באמת נוהג אדון ליסינג.

פורסם (נערך)

אני מסכים שהגולף איכותית רק בתנאי שהספה בחדר ההמתנה במוסך עשויה מאלקנטרה עם שיבוצים .

ובנימה רצינית- איכות זו מילה כוללת להבנתי האישית שכוללת בין היתר איכות חומרים, איכות הרכבה ואמינות כללית.

לכן עם כל הכבוד לדשבורד המענג שלה (לכל מלטפי הדשבורדים שביננו) , לדעתי זה מעט יומרני להגיד עליה "הכי איכותית" לאור היסטורית האמינות הבינונית שלה.

עריכה אחרונה על ידי BIG PAPA

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

במציאות הישראלית בה כל כניסה למוסך גוררת הוצאה לא קטנה, אמינות משחקת תפקיד חשוב מאוד. ומה לעשות, המאזדה תהיה אמינה מהגולף וזה מוכח למדי. לדעתי המאזדה לא נופלת מהגולף בכל הקשור להתנהגות כביש, אלא רק בביצועים - וגם כאן זה משהו שאפשר לחיות איתו.

פורסם

גולף, אני אפילו לא בטוח אם אפשר לקרוא לזה אמינות (למרות שגם אני השתמשתי במילה הזאת), אמינות מודדים על רכב מזדקן (לצורך העניין אחרי x שנים וy ק"מ). במקרה של ואג לדעתי זו בעיה באיכות הייצור/ההנדסה שגורמת לבעיות ברכבים חדשים יחסית.

פורסם
גולף, אני אפילו לא בטוח אם אפשר לקרוא לזה אמינות (למרות שגם אני השתמשתי במילה הזאת), אמינות מודדים על רכב מזדקן (לצורך העניין אחרי x שנים וy ק"מ). במקרה של ואג לדעתי זו בעיה באיכות הייצור/ההנדסה שגורמת לבעיות ברכבים חדשים יחסית.

וחובבי VAG למינהם קוראים לגולף ''איכות'', כל כך משפט משנות ה90 , אנשים עתיקים.

פורסם

הבעיה שאומרים את המילה "איכות" כמשהו כללי על רכב (הרבה אנשים אגב).

אני מסכים שאיכות החומרים בתא הנוסעים של הגולף גבוהה. מסכים שאיכות ההרכבה (לפחות ברכב דיי חדש) נראת טובה. לכן אני יכול להגיד ש"איכות תא הנוסעים" של הרכב טובה. אבל מכאן לא נגזר שהרכב כמכלול "איכותי" או "הכי איכותי".

פורסם
כן אני רוכש מאזדה :-)

בעבר רכשתי סקודה אוקטביה 1.8 אין מה להגיד נחמדה... עד התקלה הראשונה והשניה והשלישית והרביעית וכן הלאה בכל אופן אני לא מזוכיסט בטח לא אצל יבואן כ"כ עלוב שמתנער מאחריות אז עברתי למאזדה (ליתר דיוק עברנו) ואני היום מאוד מרוצה אין יותר תקלות בגיר ואין חלון שפתאום לא עובד בגלל שהחום של בית שאן שוחק את הגלל שיניים.

זו חכמה קטנה לקנות רכב שאין לו מנגנונים מתוחכמים ואז להיות מבסוט שאין תקלות.

קנה סוס ותהיה מבסוט רצח

הערה: אוקטביה אינה שיא התחכום, אבל מזדה לא מציעה כלום חוץ מפח מעוצב ומסך שממוקם יפה

A3

A4

• תוכן חדש...