Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבוע מכירות במאזדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם להורים שלי יש טויוטה קורולה 2014 GLI ... הם טוענים שהיא חסכונית (מתדלקים אותה פעם בשבוע וחצי - לפעמים גם שבועיים)

אתה רציני, זה חסכוני? יש לי גולף 2010, ואני מתדלק אותה פעם בחודש.

בקיצור, מה משנה כל כמה זמן מתדלקים? השאלה כמה היא צורכת בק"מ/לי'.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בשנים האחרונות מאוד אופנתי לשנוא את תוצרת מאזדה, להגיד כמה הרכב המוני וליסינגי וכמה יש ממנו כמו זבל.

אפשר היה לקבל את זה אם זה היה מגיע מאותם אניני טעם שבוחרים ברכבים מיוחדים וקצת יותר נדירים בנוף המקומי, רק שלרוב זה נשמע מנוסעי יונדאי/קיה/טויוטה/סקודה/סיאט.

לדעתי מאזדה מאז דגמי הדור החדש עם ה-3 וה-6 של תחילת המילניום תמיד היו בחירה ייחודית שאיכשהו בארץ הצליחו למכור בכמויות משמעותיות.

היום כקניה פרטית הן חוזרות להיות ייחודיות וקצת שונות מהנוף בזכות עיצוב ייחודי ומאפיינים לא-לגמרי משפחתיים.

פורסם
,,

גם אם יש טכנולוגיה אני לא רואה אותם משתלבים אותה במוצרים הסופיים ה"עממיים" שלהם.

תלוי מה אתה מחפש...

כנס קצת לאינטרנט ולמד על טכנולוגיית מאזדה סקיי-אקטיב, וראה אם יש ביקוש .

אם יש ביקוש, מגדילים את ההיצע.

עושה רושם שמאזדה מרוצה מאוד מהצלחת הדגמים החדשים שלה עד כה.

ומטכנולוגיית הסקיי-אקטיב (SkyActiv) שבהם.

כל כך מרוצה מהביקוש, שהיא מעלה את יכולת ייצור תיבות ההילוכים מבוססות-הטכנולוגיה במפעל החברה

בעיר הופו (Hofu) שבדרום-מזרח יפן.

עד כה, עמדה קיבולת המפעל על 750,000 יחידות. עקב העלייה במכירות, תגדיל מאזדה את הייצור בכ-50%,

ל-1.14 מיליון. ואם זה לא מספיק, היא בונה גם מפעל חדש בתאילנד שייצר 400,000 תיבות נוספות.

הדור החדש של מאזדה 3 הוא הדגם השלישי שנולד תחת הניהול העצמאי החדש של מאזדה, ולא תחת פורד כבעבר. שני הדגמים הקודמים הם מאזדה CX-5 הקרוסאובר הקומפקטי וגם מאזדה 6 המשפחתית הגדולה. כשני הדגמים ההם,

מאזדה 3 החדשה עונה לתפישת ה"סקיי אקטיב" שבמסגרתה מיוצרים השלדה, המנוע והגיר על בסיס חומרים קלים ומתקדמים וכך היא משיגה צריכת דלק טובה, איכויות נהיגה ברמה גבוהה וגם רמת בטיחות גבוהה.

בין היתרונות המוצהרים של מאזדה 3 שזה אך נולדה – מערכת העצור וסע בעלת התגובה המהירה ביותר בעולם, מרחב פנים משודרג מהותית, בין היתר בזכות גידול בבסיס הגלגלים ותקשורת אינטרנט מובנית.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אתה רציני, זה חסכוני? יש לי גולף 2010, ואני מתדלק אותה פעם בחודש.

בקיצור, מה משנה כל כמה זמן מתדלקים? השאלה כמה היא צורכת בק"מ/לי'.

עוד שניה גם תגיד לו שמחיר הדלק כן משנה למרות שמתדלקים 200 ש"ח כל פעם ואז זה יגרר לזה שסנטה קלאוס לא קיים.

קצת עדינות :roll:

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

נו באמת,

אולי המאזדה 3 עם המנוע 1.5 ליטר הוא רכב דיי עצלן, אפילו עגלה.

אבל המאזדה 3 ספיריט (רמת האבזור הגבוהה עם מנוע 2 ליטר) הוא ממש רכב אחר.

165 כ"ס ולפי נתוני יצרן 0-100 ב8.9 שניות, איזה משפחתית אחרת בתחום מחיר זה מציעה ביצועים כאלה? ואל תגידו ש0-100 זה לא מדד, הרכב מאוד זריז יחסית לקטגוריה.

שלא נדבר על זה שזה הרכב הכי מאובזר בקטגוריה, תראו לי רכב אחד בתחום המחיר הזה שהאבזור שלו שואף לזה של המאזדה 3 ספיריט.

פורסם
נו באמת,

אולי המאזדה 3 עם המנוע 1.5 ליטר הוא רכב דיי עצלן, אפילו עגלה.

אבל המאזדה 3 ספיריט (רמת האבזור הגבוהה עם מנוע 2 ליטר) הוא ממש רכב אחר.

165 כ"ס ולפי נתוני יצרן 0-100 ב8.9 שניות, איזה משפחתית אחרת בתחום מחיר זה מציעה ביצועים כאלה? ואל תגידו ש0-100 זה לא מדד, הרכב מאוד זריז יחסית לקטגוריה.

שלא נדבר על זה שזה הרכב הכי מאובזר בקטגוריה, תראו לי רכב אחד בתחום המחיר הזה שהאבזור שלו שואף לזה של המאזדה 3 ספיריט.

מסכים עם כל מילה להוריי יש את הדגם הנ'ל ומלבד הזריזות שציינת הרכב מתנהג ומרגיש מצויין ואפילו מהנה מאוד.

נהגתי על הקורולה והאוקטביה והם אנמיות מאוד ורחוקות שנות אור מההתנהגות של המאזדה.

פורסם
זו חכמה קטנה לקנות רכב שאין לו מנגנונים מתוחכמים ואז להיות מבסוט שאין תקלות.

קנה סוס ותהיה מבסוט רצח

הערה: אוקטביה אינה שיא התחכום, אבל מזדה לא מציעה כלום חוץ מפח מעוצב ומסך שממוקם יפה

מה בידיוק טכנולוגי באוקטביה? בהשוואה למאזדה חוץ מטורבו ותיבה רובוטית שאוהבים להתקלקל אין לו כל כך מה להציע.

במאזדה 3 יש את רוב המערכות בטיחות שקיימות היום ובעל אבזור מתקדם.

המאזדה 3 איכותית יותר לנהיגה ובעל מכלולים מתקדמים יותר.

פורסם

עד כמה שרובכם פרו - מאזדה ומשמיצים את טויוטה עד עכשיו הוכח שטויוטה היא מלכת המכירות והיא באמת ראויה , עכשיו בקשר למאזדה אני גם חושב שזה אוטו מעולה וזה רק עניין של טעם מה אתה מעדיף אבל סה''כ רוב המכוניות היום הם מכוניות טובות בפרט טויוטה בדגמיה החדשים .

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אני מאוד רציני, האם הכתבה לא נכונה..

האם הדברים שאתה רשמתה נכונים :lol:

אבל עזוב ציטוטים - כנס לאינטרנט ראה ולמד על הטכנולוגיה, זה מעניין.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

טויוטה היא אחת היצרניות הגדולות בעולם (לא זוכרת אם בדיוק במקום הראשון או לא) בעוד שמאזדה דווקא אחת הקטנות, אבל עדיין ניתן לראות שלטויוטה יש עיניין בשיתוף פעולה עם יצרנית כל כך איזוטרית כמו מאזדה שכולם מאוד אוהבים לזלזל בה.

תוצאות ראשונות בגוגל: קישור, קישור.

תוך כדי כתיבת שורות אלו נזכרתי שגם קונצרן FCA (שביעי בגודלו בעולם?) נמצא בשת"פ עם מאזדה (פיאט 124 ספיידר הולכת להיות מבוססת על המיאטה ND).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כנראה אחד הנושאים (מאזדה) שלעולם לא ימאס מהם....

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
זו חכמה קטנה לקנות רכב שאין לו מנגנונים מתוחכמים ואז להיות מבסוט שאין תקלות.

קנה סוס ותהיה מבסוט רצח

הערה: אוקטביה אינה שיא התחכום, אבל מזדה לא מציעה כלום חוץ מפח מעוצב ומסך שממוקם יפה

על הכביש, מלבד מומנט ה-3 לא נופלת מהאוקטביה בכלל. צריכת הדלק שלה טובה והביצועים בגרסת ה-2 ליטר טובים מאוד. אני גם מעדיף מנוע שנושם לטווח כל הסל"ד ומתחזק בליניאריות ככל שהוא עולה מאשר מנוע חזק בסל"ד נמוך-ביניים שמאבד נשימה כשדוחקים בו. מבחינת הגיר, גם כאן אני מעדיף את החוסר תחכום של מאזדה מאשר ה-DSG, גם מבחינת אופי פעולה זריז וחלק וגם מבחינת עמידות ואמינות.

אני משוכנע שלא נסעת במאזדה בכלל. כי אם היית נוסע היית יכול להבין שאיכות הנסיעה שלה גבוהה מאוד ומאוד קרובה לאיכות הנסיעה באוקטביה (ושתיהן עדיין לא גולף מהבחינה הזאת), וגם השלדה וההיגוי שלה עולים על אלו של הסקודה בכמה רמות. מבחינת תמורה למחיר, היא מציעה יותר מהסקודה וכחבילה היא לא נופלת ממנה בכלל.

תראה כמה מחמאות היא מקבלת גם בחו"ל ואז תגיד שהיא מציעה רק "פח ומסך".

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...