Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנים רבות עם PSI, שני C5 ו 508. בחנתי את ה 508 החדשה, די נהניתי אבל לא הסעירה.

שוקל את הפסאט 2015 במנוע 1.4. מעט יותר יקרה (כעת במבצע חבר 173K לגרסת ה אקטיב).

על הנייר- פסאט מאובזרת יותר ומודרנית יותר.

אשמח לחוות דעתכם ואולי עוד רכב מהקטגוריה שלא חשבתי עליו?

(אירופאיות בלבד)

פורסם

ממליץ להעיף מבט על is300h יד שניה ביבוא אישי. רכב שלא יהיה יקר יותר באחזקתו ומחירו מאירופאית מנהלים פשוטה יותר. אך יתן הרבה יותר בתמורה

פורסם
ממליץ להעיף מבט על is300h יד שניה ביבוא אישי. רכב שלא יהיה יקר יותר באחזקתו ומחירו מאירופאית מנהלים פשוטה יותר. אך יתן הרבה יותר בתמורה

לא ראיתי משהו כזה ב איזור ה 170K יותר באיזור ה 220K

פורסם

ב.מ.וו סדרה 3.

אם מוכן "להתפשר" על לא אירופאית - אינפיניטי Q50. גרסת 2.0T בנזין זולה משמעותית מההיברידית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
לא ראיתי משהו כזה ב איזור ה 170K יותר באיזור ה 220K

יבוא אישי זאת מילת הקסם.

ראיתי לא מזמן אחת 2014 באנגליה תמורת 18k פאונד בחישוב גס תעלה לך 170k על הכביש בארץ

פורסם (נערך)

תודה על ההמלצות, מבין שמדובר בהמלצות יד שניה.

עד כמה יש חשיבות לרכישת רכב "חדש" באספקט של האחריות?

האם יש כבר רשמים על הפסאט החדשה? בתור מי שעורק מ PSI.

נקודה נוספת, ליבי אינו נוטה כלל לכיוון רכבי יוקרה, בעיקר מכיוון שמדובר גם בסוג של הצהרה . :-)

עריכה אחרונה על ידי zepnik
פורסם

תמתין עוד קצת למונדאו החדשה, שנקראת "פיוז'ן".

באבזור המלא היא תעלה 189K וזה ללא ספק רכב מצויין וייתן תחרות יפה מאוד לכולן.

http://www.ford.com/cars/fusion

פורסם
תמתין עוד קצת למונדאו החדשה, שנקראת "פיוז'ן".

באבזור המלא היא תעלה 189K וזה ללא ספק רכב מצויין וייתן תחרות יפה מאוד לכולן.

http://www.ford.com/cars/fusion

קודם כל פיוז׳ן קוראים רק לגרסה האמריקאית, וזו שתגיע לפה זו מונדיאו.

שנית, איך אתה יודע שהיא תעלה 189,000 ש״ח ושפותח השרשור יצטרך לחכות רק עוד קצת? יש לך מידע שלנו אין?

פורסם

אין צורך לחכות.

המונדאו/פיוז'ן החדשה כבר בישראל ומיובאת ע״י איילון.

מוכרים החל מ-185 באתרי ה-0 ק״מ, וממה שביררתי גם אצל איילון אפשר להגיע לסכומים דומים.

הרכב מגיע בעיקר בגרסאות ההיברידיות. מאובזר למדי.

פורסם (נערך)
קודם כל פיוז׳ן קוראים רק לגרסה האמריקאית, וזו שתגיע לפה זו מונדיאו.

שנית, איך אתה יודע שהיא תעלה 189,000 ש״ח ושפותח השרשור יצטרך לחכות רק עוד קצת? יש לך מידע שלנו אין?

קודם כל, ממליץ לך לבדוק את העובדות של עצמך ברחבי הרשת ובכלל, זה לרוב יהיה מועיל הרבה יותר. כעת, אתייחס לשאלות:

1. קודם כל, מי אמר שפיוז'ן זאת רק גרסא אמריקאית? רק כי היא נמכרת באמריקה? לידע כללי, בעקבות קשיים באירופה וייצור בנוסף, הוחלט שלא לשווק את הפיוז'ן, בעלת השם הגלובלי דרך אגב באירופה אלה רק באמריקה. לכן... משנת 2012 היא משווקת שם ולא בכל העולם לצערי.

כמו כן תכתוב פיוז'ן אירופה וכו', תברר קצת ברשת.

2. המטרה של פורד הייתה להציע מחליפה למונדאו בת ה 7 שנים כבר, לדעתך ימשיכו לקרוא לה מונדאו כאן בארץ עוד 5 שנים? בחייך.

3. איך אני יודע שהיא תעלה 189K? מכיוון שהמונדאו עולה כך כבר 8 שנים, ישנן 2 רמות אבזור, ליסינג וטיטניום, אין מה לדעת יותר מדי. בנוסף לכך, תציץ בתג המחיר של הפיוז'ן באמריקה או באירופה ותראה בעצמך, אלו הם טווחי המחיר וברמת הטיטניום שתגיע לארץ, זה מה שיעלה.

כמו כן, לידיעתך, שוק הליסינג דורש מחיר מסויים עבור קטוגריית הרכבים לליסינג ולאחר מכן, המחיר של הטיטניום אשר מציב רף ומתחרה ברמות אבזור של רכבים אחרים עד 190K, מלבד "עונדה Eקורד".

4. המונדאו הישנה, הוסרה מהאתר של היבואן לפניי מספר חודשים, היא לא קיימת שם ובהתחלה דווח כי נראה אותה במאי השנה, ככל הנראה היא תגיע באוגוסט-ספטמבר בכלל, הכל תלוי בשוק האירופאי ובהחלטות היבואן כנראה.

די ברור ומובן כי במידה ומספר חודשים אין לך את הרכב באתר, או הזמנות וכו', לכן כמה בדיוק אפשר לצפות לרכב ה"חדש" שכבר משווק 4 שנים תכף באמריקה ובעוד מקומות.

5. לא מידע שלך אין, אלה מידע בסיסי שניתן להשיג ברשת ומכל מיני מקומות וממגזיני רכב בעולם ועיתונאים בעולם.

6. כפי שכתבו לך כבר, באיילון מוטורס, החלו לייבא את הפיוז'ן החדשה, תבקש מהם לשנות למונדאו ;).

לכן, המוסכים כבר ערוכים לטפל בה והתקבלו האישורים, כמה זמן לדעתך עד שהיא תופיע אצל היבואן בהשקה?

מקווה שכעת הכל ברור לך ;)

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם
קודם כל, ממליץ לך לבדוק את העובדות של עצמך ברחבי הרשת ובכלל, זה לרוב יהיה מועיל הרבה יותר. כעת, אתייחס לשאלות:

אין לי מה לבדוק.

מכל מה שכתבת אני לא מבין איך זה סותר את מה שאמרתי? איפה בדיוק ראית שהרכב נמכר באופן סדיר כ״פיוז׳ן״ במקומות אחרים מלבד ארה״ב וקנדה?

אין לי צורך לחפש באינטרנט או במגזינים מחו״ל (שאני מנוי לכמה מהם) - העובדה היא שהרכב שיגיע לפה ביבוא סדיר יגיע מאירופה ויקרא מונדיאו.

לגבי הרכב שאיילון מביאה אז ככה:

1. האחריות לשנתיים בלבד

2. זו הגרסה ההיברידית ולכן היא ה4 דלתות הפחות שימושית מה5 דלתות שאותה יביאו ביבוא סדיר כמונדיאו.

3. ישנם כמה שינויים קטנים בגרסה האירופאית (מונדיאו) בהשוואה לגרסה האמריקאית (פיוז'ן).

לא הבנתי למה אמרתי לי לחפש פיוז'ן אירופה כי כל מה שזה יעלה זה את הפיוז׳ן הישנה שכל קשר בינה לבין החדשה הוא מקרי לחלוטין (וכולל לא יותר מאת אותו סמל).

ולגבי המחיר הצפוי למונדיאו, אני לחלוטין מודה למחיר של הדגם הישן ויתכן שאתה צודק ואין תעלה כך, אל זו השארה בלבד.

אף אחד גם לא יודע עדיין איזו גרסאות יביאו (מנועים וכו).

• תוכן חדש...