Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלק רכב תציע בארץ את Mini JCW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש סיבות למה JCW ולא מגאן RS או פוקוס ST

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חבר היום קיבל את שלו - שחורה בשילוב גג אדום. נראית מצויין.

תודה למ' חבר הפורום על השירות! :wink:

נראה לי שפגשתי אותו (או אחת אחרת) אצל המתקין איתורן בת"א. באמת נראית מעלף.

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

פורסם
באמת שאם הרכב הזה דומה בביצועיו לדגם הקודם,רכב פצצה.

אבל למה המחיר ההזוי בישראל,כשבשאר מדינות אירופה המיני JCW

יותר זולה מגולף GTI!

וגם יותר זולה מהאודיS1!

ובארצנו הקטנה המיני JCW יקרה יותר, ל מ ה ???

בדיוק מה שבאתי לכתוב, מילא שהיא מתחרה בs1 ויותר יקרה ממנה, אבל היא גם יותר יקרה מהגולף GTI ואני לא רואה שום סיבה שמישהו בכלל יתלבט במצב כזה.

פורסם
בדיוק מה שבאתי לכתוב' date=' מילא שהיא מתחרה בs1 ויותר יקרה ממנה, אבל היא גם יותר יקרה מהגולף GTI ואני לא רואה שום סיבה שמישהו בכלל יתלבט במצב כזה.[/quote']

יש אנשים שרוצים להתבלט או להרגיש מיוחדים. גולף לא עושה את זה.

פורסם

גולף GTI בולטת כבר כמה עשורים,יש לה קהל יעד משלה ומחיר טוב והיא המציאה את הקונספט.

אם בדלק מוטורס היו רוצים למכור את הS הרגילה ולמכור יותר מ 15 יחידות בשנה,אז התמכור חייב

להיות אחר, גם ב קופר S ובטח להשוות לפחות למחירי אירופה.

אני חושב שהמוצר מצויין גם בגירסתו הרגילה, הS. אבל במחיר שלו (קופר S רגילה) הוא לא יכול

להימכר בכמיות של הגולף וחבל,המוצר מעולה לא פחות.

פורסם
ראה תגובה קודמת. ל 2 הנ"ל יש על המפתח את הסמל הלא נכון.

אולי דלק בשמיים אבל אני על הקרקע, זה עדיין סמל של מיני כן?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

כל ה-JCW שהביאו נמכרו, עוד לפני שבכלל היה רכב הדגמה.

מסכים איתכם לגבי המחיר, אבל אין ספק שכייף להיות שונה ומיוחד.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
אני חושב שהמוצר מצויין גם בגירסתו הרגילה, הS. אבל במחיר שלו (קופר S רגילה) הוא לא יכול

להימכר בכמיות של הגולף וחבל,המוצר מעולה לא פחות.

אם הבנתי את התגובה שלך נכון (ואני מתנצל מראש אם לא), אז אתה צודק, הקופר S לא יכולה להימכר בכמויות של הגולף, כי היא נמכרת יותר מהגולף.

לפי דו"ח משרד התחבורה שמפורסם פה פעם בחודש על ידי אחד המשתמשים (קישור), שמתייחס לחודשים ינואר-מאי 2015, נמכרו 52 גולף GTI, ו69 קופר S.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...