Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה באגזוז פיג׳ו 206cc

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

הרכב שלי הוא 206cc 2.0 שנת 2002

בבדיקה לפני טסט בשנה השעברה התריעו לי על דוד אמצעי סתום ודוד אחורי סתום

ביצעתי החלפת דוודים אצל מוסך שמתמחה בנושא (אני חושב שהמקום נקרא פינת הפח) בחיפה ושילמתי לו 1200₪

ההרכבה של הדוודים היתה חובבנית מאוד, וכבר אחרי כמה במפרים בכביש הצנרת השתחררה ולאוטו היה רעש של פרארי (אני מגזים בכוונה. רעש מחריש אוזניים וזה משגע אותי)

הלכתי למוסך שהתקין את הדוודים ואלה חיברו שוב את הצנרת באותה צורה חובבנית תוך כדי שאני מתווכח איתם על איך הצנרת אמורה להיות מותקנת, ובעל העסק מבטל אותי בבוז ואומר שאני לא מבין ולא להתערב בעבודתו.

עד עכשיו האוטו היה בסדר, ועכשיו פתאום שוב יש רעש חזק מאוד מהאגזוז.

הדבר שהכי מפחיד אותי כרגע זה לחזור לאותה מיטה חולה.

יש מישהו שיכול להמליץ על אגזוזן מקצועי שמתמחה ברכב? או אגזוזן אחר בחיפה שאוכל ללכת אליו מחר?

תודה רבה על המענה ולילה טוב

אליאור

פורסם

קודם כל בפיג'ו מעט המיקרים בהם האגזוזים סתומים.זה דבר ראשון.

יכול להיות שהחלפת את הדוודים כי הם היו מקוריים, אבל אני לא מאמין שהם היו סתומים.

דבר שני:

לגביי ההתקנה שלך, אם שמו לך את הדודוים של הרכב, זה מגיע 2 דודים עם חבקים באמצע. ללא הלחמות אפילו. לא צריך להיות רעשים מידי פעם, .

כשאתה מדבר על רעש נכון לעכשיו, אתה מדבר על רעש של אגזוז דולף? או של תושבות מנוע וכאלו ?

פורסם
תודה על התגובה. הרעש מזכיר רעש של טרקטורונים. מחריש אוזניים

בטח הרעש מגיע מכיוון תא הנהג . למטה כזה...

בכל מקרה אתה תצטרך ללכת למומחה אגזוזים על מנת לראות מה התקלה, ולפתור אותה.

יכול להיות שאתה צריך לעשות צינור חדש, ללא הריתוכים הישנים, על מנת לפתור את הבעיות הללו.

פורסם

ערב טוב

זו בדיוק הבקשה שלי, אני רוצה ללכת למומחה עם קבלות באזור חיפה כי כבר נכוותי מספר פעמים עם מתיימרים להיות מומחים, ולצערי לא אוכל לצאת מחיפה בחודש הקרוב (תקופת מבחנים...), לכן אם מישהו יוכל לפרסם כאן המלצה אני אשמח מאוד

• תוכן חדש...