Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אאודי A3 1.8 ברמת אבזור atrraction שנקנתה במאי 2013. הרכב עבר 48000 ק"מ ובחצי שנה האחרונה התקלקל פעמיים.

בתקלתו השניה נמצאה קורוזיה במנוע ( ברכב שנוסע כולה שנתיים!!). שקלנו להחליף את הרכב בפולקוסווגן גולף בתנאי שהסוכנות תעשה טרייד אין במחיר מחירון על אאודי. פולקסווגן הסכימו לעשות טרייד אין בתנאי 10% מתחת למחיר מחירון לפי חוקי החברה שלהם.

פעם הייתה תקלה ידועה להרבה מרכבי אאודי Q5 במזגן והיבואן הסכים להביא לכל הלקוחות רכב חדש בטרייד אין לפי מחירון ( בלי שום הורדה לא משנה באיזה מצב היה הרכב שלהם). לאחר ויכוחים רבים הסכימו לקחת את הA3 במחיר מחירון ( 130,000) אך ורק אם נקנה אאודי אחרת ולא פולקסווגן.

מיותר לציין שפולקסווגן ואאודי הם תחת יבואן וחברה אחת לכן מה ההבדל אם אני רוצה לעשות טרייד אין בין אאודי בפולקסווגן לבין אאודי באאודי. ועוד לא ציינתי את היחס המרמה שקיבלנו מהם ודרך כמה אנשים הם ניסו לסבן אותנו רק כדי שנשלם יותר.

אני בעיקר אבוד עצות וכמובן שאמשיך להלחם בהם אני חושב שרכב שנקנה בכמעט 200 אלף ש"ח עם פאקים חמורים בייצור אז החברה מחיובת להציע לי מחיר מחירון על הרכב מכל החברות של פולקסווגן מיד בלי לגרום לי לעבור סיוט איתם.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מובן מה הליקוי שאתה מתייחס אליו. וגם לא התקלות.

בלי זה כל שאר הציפיות שלך לא סבירות. נא פרט.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ברשותי אאודי A3 1.8 ברמת אבזור atrraction שנקנתה במאי 2013. הרכב עבר 48000 ק"מ ובחצי שנה האחרונה התקלקל פעמיים.

בתקלתו השניה נמצאה קורוזיה במנוע ( ברכב שנוסע כולה שנתיים!!). שקלנו להחליף את הרכב בפולקוסווגן גולף בתנאי שהסוכנות תעשה טרייד אין במחיר מחירון על אאודי. פולקסווגן הסכימו לעשות טרייד אין בתנאי 10% מתחת למחיר מחירון לפי חוקי החברה שלהם.

פעם הייתה תקלה ידועה להרבה מרכבי אאודי Q5 במזגן והיבואן הסכים להביא לכל הלקוחות רכב חדש בטרייד אין לפי מחירון ( בלי שום הורדה לא משנה באיזה מצב היה הרכב שלהם). - לא שמעתי על המחווה הזו של חברת אודי. אשמח לקבל מידע נוסף.

לאחר ויכוחים רבים הסכימו לקחת את הA3 במחיר מחירון ( 130,000) אך ורק אם נקנה אאודי אחרת ולא פולקסווגן.

מיותר לציין שפולקסווגן ואאודי הם תחת יבואן וחברה אחת לכן מה ההבדל אם אני רוצה לעשות טרייד אין בין אאודי בפולקסווגן לבין אאודי באאודי. ועוד לא ציינתי את היחס המרמה שקיבלנו מהם ודרך כמה אנשים הם ניסו לסבן אותנו רק כדי שנשלם יותר.

אני בעיקר אבוד עצות וכמובן שאמשיך להלחם בהם אני חושב שרכב שנקנה בכמעט 200 אלף ש"ח עם פאקים חמורים בייצור אז החברה מחיובת להציע לי מחיר מחירון על הרכב מכל החברות של פולקסווגן מיד בלי לגרום לי לעבור סיוט איתם.

לא הבנתי מה הקשר בין הכותרת הסנסציונית שרשמת לבין זה שהייבואן לא מסכים לדרישות המוגזמות שלך.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא מסתדר לי ‚ אתה מקבל רכב לימון ‚ לא מרוצה מימנו ‚ מקבל לטענתך יחס מחפיר ולאחר כל זה רוצה להמשיך את ההתקשרות עם היבואן ?

תמכור את הרכב לבד ותעבור ליבואן שכן נותן שרות ללקחות שלו !!

פורסם

מה זה קורוזיה במנוע?

שמעתי על קורוזיה במכשיר סלולרי, לא שמעתי מעולם על קורוזיה במנוע.

כרגע דרישותיו של פו"ש נשמעות מופרזות ביותר, אלא כמובן אם הוא ימציא נתונים נוספים שישנו את התמונה.

פורסם

קח רכב מודרני עם מנוע אלומיניום ושים לו מים מהברז ברדיאטור ותקבל קורוזיה לתפארת...

אבל הסיפור באמת לא ברור - קורוזיה במובן של חור בבלוק או סתם חתיכת ברזל יצוק שנהיה ג'ינג'י?

פורסם

האפשרות הראשונה היא רק כתוצאה ממעשי בעל הרכב, שכן אינני מאמין שבצ׳מפיון כל כך חאפרים שישימו מי ברז ברדיאטור.

האפשרות השנייה גם היא לא מצדיקה החלפת רכב או מנוע.

שואל שוב - על מה מלין פו"ש?

פורסם (נערך)

היות והלקוח היקר שוחח עימי, הסביר לי את הבעיות והתעניין ברכישת גולף 150, אני חייב לתקן קלות:

כל קבוצת צ'מפיון עובדת בכפוף לתקנון "אוטודיל", משמע הם קובעים את אחוז ההפחתה מהמחירון - במקרה שלך 8%. הבנתי שלאחר מכן הגיעו איתך ל-5% הפחתה, אחרי לא מעט שיחות ובדיקות מול הגורמים המוסמכים, מה שאומר שכן ניסו לעזור לך.

בנוסף, הוסבר לך מפורשות - במידה ואכן נעשה הסכם כזה מצד אודי - תפנה אל מחלקת השירות ותבקש מסמך כתוב, על מנת שמותג פולקסווגן (ממנו אתה מעוניין לרכוש רכב) יוכל לסייע לך.

צר לי לשמוע שיצאת מאוכזב. מקווה שדברים יטופלו על הצד הטוב ביותר.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תתחדש על העבודה החדשה. אם הבנתי נכון.

אולי תספר אתה מה התקלות והשירות שהצדיקו כותרת כזו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ממתי עובדי צ'מפיון (או כל יבואן אחר) מתייחסים בפומבי להאשמות כאלו ואחרות כנגדם?

ממליץ בחום לבדוק את העניין עם מחלקת יחסי ציבור או whatever, שלא תמצא את עצמך בצנצנת של בעיות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מתייחס בפן האישי - היות והלקוח החביב בהחלט (שלא ידועות לי בדיוק הבעיות ברכב שלו ואין לי נגיעה בחלק הטכני / מוסך) שוחח עימי על הכל וניסיתי לעזור לו על הצד הטוב ביותר - בהתאם ליכולות שלי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ממתי עובדי צ'מפיון (או כל יבואן אחר) מתייחסים בפומבי להאשמות כאלו ואחרות כנגדם?

ממליץ בחום לבדוק את העניין עם מחלקת יחסי ציבור או whatever, שלא תמצא את עצמך בצנצנת של בעיות.

למה שלא יענו?

אסור לשמוע את הצד השני?

טרייד במחירון מינוס 5% זה מחיר מצויין. בשוק הפרטי לא יקבל מחיר קרוב לזה.

בנוסף סביר שקיבל גם הנחה ברכישה ואם הוא יקנה אודי נוספת - הטרייד יהיה מחירון מול מחירון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...