Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח שגובה ההנחה במקרה של טריידאין יהיה דומה להנחה שתתקבל ברכישה ללא טריידאין. איכשהו משלמים על השירות. שלא לדבר על כך שלא פעם מקבלים "מחירון" אבל אז נקנסים על כל שריטה לפי תעריף. בסוף, הטבה גדולה אין. אולי חסכון בכאב ראש. שזה בהחלט משהו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עדיין לא מבין למה השירות מחפיר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני לא בטוח שגובה ההנחה במקרה של טריידאין יהיה דומה להנחה שתתקבל ברכישה ללא טריידאין. איכשהו משלמים על השירות. שלא לדבר על כך שלא פעם מקבלים "מחירון" אבל אז נקנסים על כל שריטה לפי תעריף. בסוף, הטבה גדולה אין. אולי חסכון בכאב ראש. שזה בהחלט משהו.

בפולקסווגן לא תקבל הנחה (כרגע) גם ברכישה ללא טרייד.

פורסם

ציטטת אותי אבל נראה לי שלא התייחסת בדיוק למה שכתבתי.

אני התייחסתי לדבריך לגבי אודי. וגם באופן כללי. היכן ראית שהתייחסתי ספציפית לפולקסווגן?

אולי לא הבנתי או הובנתי נכון וזה פאק שלי...?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אז במקרה הנ״ל אתה צודק - וזה מה גם שאני התכוונתי לפני כמה הודעות.

באודי את ההנחה בקנייה הוא יקבל בדמות טרייד במחירון, שגם לדעתי - סיכוי טוב שזה לא משתלם.

פורסם
בפולקסווגן לא תקבל הנחה (כרגע) גם ברכישה ללא טרייד.

תבדוק את זה בפועל ותבין שאתה טועה- הטרייד אין במחיר מחירון בא תמיד על חשבון הנחת מזומן.

פורסם
שלח אליהם כתב תביעה מעורך דין.

לא לכתוב שטויות בפורום.

אנחנו נחכה בסבלנות לתיאור התקלה ע"י פותח השרשור.

אם כל המטרה של השרשור הזה היא לאלץ את צ'מפיון למכור לו במחיר שהוא מצפה לו, השרשור יימחק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
למה שלא יענו?

אסור לשמוע את הצד השני?

טענות כנגד גוף נענות ע"י מחלקת הדוברות של אותו גוף.

(כשמטיחים האשמות כלפי צה"ל, את מי מראיינים בCNN בתגובה? רב"ט אבי או דובר צה"ל?)

אם בכותרת היה רשום "קיבלתי שירות חרא מאוראל, והוא גם מכין קפה לא משהו" אז יש מקום לתגובה מצד RS, כל עוד השרשור עוסק בצ'מפיון - הם בעצמם צריכים להגיב, אם זה מעניין אותם בכלל.

היו בעבר מקרים שתועדו על גבי הפורום של כאלה שהגדילו ראש וקיבלו אחר כך בראש המוגדל שלהם, חבל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שטויות, כל פרט מידע שנוגעי לעניין והוא פרט אמיתי , אין סיבה שלא יפורסם!

מה הקשר לצה"ל, מה, אני כפוף לאיזה צנזור או תקשי"ר?

אינטרנט, בן אדם.

כל מי שיש לו מה להגיד וזה ענייני, יקבל את הבמה לרשותו ויאמר את אשר על ליבו :lol:

בינתיים, נערכה כותרת השרשור המתלהמת.

בכל מקרה, מה כ"כ מעצבן אותך שאוראל ענה?

שהוא חשף שבעצם הציעו לו כבר 5% בטרייד (ואז כל השרשור הזה נהפך ללא ממש עניני)?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא מעצבן אותי בכלל, חס ושלום, זה גם לא ענייני בסופו של דבר

אני אישית מכיר את השיחה הזאת מהצד השני, הפחות נעים, כשהמנכ"ל שואל "באישור מי בדיוק ענית בשם החברה בפורום?"

די בטוח שיש סעיף או שניים שנוגעים בעניין בחוזה ההעסקה שלו, אם כבר

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כנראה שלא נפלט.

לפי ששמעתי ישראל וניו-יורק הם שני המקומות שיש בהם את האחוז הגבוה ביותר של עורכי דין ביחס לגודל האוכלוסייה.

פורסם

לא מסתדר לי ‚

אתה מקבל רכב לימון ‚

לא מרוצה מימנו ‚

מקבל לטענתך יחס מחפיר ולאחר כל זה רוצה להמשיך את ההתקשרות עם היבואן ?

תמכור את הרכב לבד ותעבור ליבואן שכן נותן שרות ללקחות שלו !!

שרות זה החצי השני של העניין : החצי הראשון הוא רכב אמין שלא מצריך שום "שירות".

יש היום [ומזה שנים רבות, למעשה] לא מעט יצרנים - רובם יפנים\קוריאניים - שהתוצרת שלהם

פשוט אמינה ולפעמים אמינה מאוד, וכן הם גם כבשו את קטגוריית 'הכי אמין שיש'.

אולי זה גם מה שהופך אותם כיבואנים לאנשים נוחים וחייכנים יותר,

שיודעים שמכרו לך מוצר ראוי+ ויקחו עליו אחריות.

The first one to get angry loses

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...