Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

(אני חדש בפורום; אם הנושא ממוקם בפורום השגוי אנא העבירו אותו).

לפני קצת יותר משנה אבי שדרג אותנו ממה שהיינו רגילים אליו - היפניים - לפנינה גרמנית - הפאסאט. הרכב היה בבעלות אישה זקנה שבקושי נסעה בו, ולאחר תאונה קטנה החליטה להעיף אותו ולקבל את כספי הביטוח. הרכב הגיע לחברה שאבי עובד בה והוא מיד קפץ על המציאה ורכש אותה במחיר מצחיק של 30,000 ש"ח (בערך).

כמובן שלקח זמן עד שהחברה שלו טיפלה ברכב הן מבחינה חיצונית (הרכב עבר תאונה בפרונט) והן מבחינה מכנית (לבדוק שהכל בסדר ולסדר תקלות מינוריות). לבסוף, קיבלנו אותו וכבר מהרגע הראשון שנסעתי עליו כבר הרגשתי בהבדל בחווית הנסיעה ברכב גרמני.

07dce39db4.jpg

כמה פרטים עליו:

שנת ייצור: 2006

קילומטרז': 22,000 (בקנייה), 36,000 (כיום)

מנוע: 2.0FSI

צבע: לבן

לאחר שנה וקצת, אני רוצה להתחיל פרויקט ראשון שלי ולסדר את כל הבעיות שקיימות כרגע, לשפר, לשדרג וכו'. בנושא זה אפרט את כל התהליך ואת מה שאני רוצה להשיג במהלך הזמן הקרוב. חשוב לציין שאני משרת בשירות צבאי סדיר של שבוע-שבוע, ולכן אעדכן את הנושא פעם בשבועיים (במידה ויהיה לי זמן לעבוד על הרכב).

הנה רשימת הדברים שאני עתיד לעשות (אשמח אם תמליצו מה להוסיף!):

דברים שהושלמו מסומנים בכחול.

מולטימדיה

• החלפת המערכת מולטמדיה הנוכחית למערכת מולטימדיה של סיאט טולדו 2015.
  • התקנת מיקרופון חיצוני למערכת המולטימדיה.
  • החלפת המצלמת רוורס האחורית למצלמה חדשה (כרגע ב-shipping).

חוץ הרכב

• החלפת נורות ההלוגן לקסנון (כרגע נמצאות דמוי-קסנון).
  • השחרת החלונות האחוריים והשמשה האחורית.
  • הדבקת מדבקת שחור מבריק על הגג.
  • התקנת מגני רוח (?).
  • ניקיון יסודי של חוץ הרכב.
  • ניקיון יסודי של הג'אנטים.
  • ניקיון חוץ הרכב בעזרת פלסטלינה.
  • פוליש בעזרת מכונה.
  • ווקס.

פנים הרכב

• תיקון מגירת "כרטיסי חניה" הנשלפת.
  • החלפת נורות פנים הרכב לנורות LED.
  • החלפת כל הפלסטיקים השבורים \ משופשפים.
  • ניקוי הריפודים של הכיסא והגג.
  • ניקיון יסודי של פנים הרכב.

זה הכל כרגע. שוב - אשמח אם תמליצו על דברים להוסיף לרשימה או להמליץ לי איך לעשות חלק מהדברים מהסיבה שאני חדש בתחום הדיטיילינג (בעיקר).

תודה ויום טוב!

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

במקום קסנון, בדוק אפשרות של נורות לד (רק אל תלך על הסוג הזול ביותר).

גם אני הייתי נמנע מהמדבקה על הגג, אבל על טעם ועל ריח.

בנורות הפנים - הייתי משתמש בלד בגוון WARM WHITE ולא COOL WHITE, כדי לתת לרכב מראה יוקרתי יותר ולא זול וערסי.

בדוק אפשרות להחליף לפילטר אוויר אינבוקס (כמו המקורי רק נושם טוב יותר ורב פעמי), יתן לך סאונד נחמד יותר כשתתן גז.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

טרם ראיתי רכב עם מדבקה על הגג שלא נראה טוב, אני בעצמי מתכנן על שלי בקרוב, דוקא השחור על הרכב הלבן לדעתי יוסיף אבל זה רק אני

Opel Adam S 2017

פורסם

גג שחור יצבור חום בשמש.

לדעתי לא מומלץ.

לשים אורות קסנון זה גם לא חוקי, וגם אם היה, זה לא מסתכם בהחלפת נורות, אלא גם פנסים (אלומת אור של קסנון נשברת בצורה שונה), ועוד כמה דברים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני ממליץ לוותר על מגיני רוח. אני שמתי, אבל זה מרעיש בנסיעה וגם מגביל את שדה הראיה (גם ככה הקורה עבה בעצמה).

יש לך הצעת מחיר עבור קסנון? אני חושב שדברים איכותיים עולים לא מעט כסף...

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
במקום קסנון, בדוק אפשרות של נורות לד (רק אל תלך על הסוג הזול ביותר).

גם אני הייתי נמנע מהמדבקה על הגג, אבל על טעם ועל ריח.

בנורות הפנים - הייתי משתמש בלד בגוון WARM WHITE ולא COOL WHITE, כדי לתת לרכב מראה יוקרתי יותר ולא זול וערסי.

בדוק אפשרות להחליף לפילטר אוויר אינבוקס (כמו המקורי רק נושם טוב יותר ורב פעמי), יתן לך סאונד נחמד יותר כשתתן גז.

1. אני כרגע משתמש בלד לנורות חניה ואור לבן (שהוא די צהבהב) לאור הראשי. יש לך המלצה לאור ראשי אחר שהכי קרוב ללבן?

2. כרגע יש לי cool white ואין ספק שאתה צודק ש-warm white יראה הרבה יותר טוב. לצערי לא מצאתי באינטרנט קיט של אינטריור שהוא warm white. תוכל לעזור?

3. אכפת לך לפרט?

2016 BMW M235i.

פורסם

המחיר מעולה בשביל הרכב, לאור העובדה שרכשת אותה עם 22000 ק"מ!

זה DSG?

לגבי דיטיילינג יש לא מעט מדריכים אפשר לומר כל יום נפתחים כאן שרשורים בעלי שאלות דומות, אם נתקעת איפשהו תשאל.

ותתחדש הרכב נראה מעולה

Opel Adam S 2017

פורסם
בעקבות תאונה קטנה הרכב מגיע למאגר? לא מסתדר לי

התאונה הייתה די גדולה, אבל החלקים פשוט הוחלפו. היא החליטה לעשות את זה נטו בגלל שהיא לא השתמשה ברכב (כפי שאתה רואה - הוא הגיע עם 22,000 ק"מ והוא שנתון 2006).

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...