Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פינוי/הריסת מקרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני צריך לפנות מקרר לא עובד מקומה 9 בבית הורי.

המקרר כמובן לא נכנס במעלית.

יש דרך לנסר אותו ? לפרק אותו ?

תודה.

פורסם

אולי פירוק הדלתות יעזור לאפשר להכניסו למעלית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

לא מאמין שהכניסו אותו לדירה עם מסוק/מנוף - כנראה שעם דלתות מפורקות הוא ייכנס למעלית

עריכה: ההורים לא זוכרים איך הוא נכנס לדירה?

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם

איך נכנס המקרר החדש?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש חלון מספיק גדול ?

אתה יכול לקנות חבל ארוך שמספיק חזק לתמוך במשקל המקרר עם מתקן גלגיליות ופשוט להוריד אותו בשיטת הסנפלינג כאשר בו זמנית חבר או עדיף שניים עומדים למטה ומונעים מאנשים לעבור בנקודה.

רק כך בחשבון שבגלל קומבינות כאלו נהרגים בעולם אנשים על בסיס קבוע יש אפילו סדרה בנושא בשם "1000 דרכים למות"

פורסם

אני חשבתי בכלל להציע לזרוק את זה דרך חלון או מרפסת,

אבל קח בחשבון שבגלל קומבינות כאלה אנשים נהרגים בעולם על בסיס קבוע :wink:

וביתר רצינות - ברור שזה (להלן - הכתוב מעלה) אסור ולא ישים !

ההצעה של ישה מעניינת. צריך לבדוק משמעות הקומה הגבוהה.

alfa 156 2.5.

פורסם

לא הכרתי את החוק, אבל ילדה שלמדה אתי בגן נחנקה למוות בגרוטאת מקרר שהוצאה לפני ביתה (מקרר אמקור 10 או דומה ,לפני ימי הסגירה המגנטית).

בכל מקרה - כל אימת שאני רוכש מכשיר חדש (מקרר, מכונת כביסה ודומים) אני לשלם למוביל עוד 100 ש"ח והוא מפנה את הגרוטאה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכולם על העיצות השונות. שברתי/חתכתי/הרסתי באמצעות פטיש, מברג ואזמל. מחר אדאג לפינוי מהרחוב.

• תוכן חדש...