Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים שירות טוב עושה הבדל גדול,ופה אני חייב לתת מילה טוב על מהירות המשלוח.

24/5 (חג)

שלחתי מייל לגבי בדיקת מלאי של סונאקס.

25/5

9:55 קיבלתי מייל שקיים,וב 10:30 עשיתי הזמנה.

12:30 משה התקשר על מנת לתאם.

היום,ב11 בבוקר התקשרו מחברת המשלוחים לבדוק שאני בבית.

ואוו,זה מאוד מהיר וכול הכבוד!

אז מה הזמנתי:

1-ספוג של סונאקס,בפועל מתברר שהוא ממש גדול ומאוד נעים.

2uo6pfp.jpg

3478uau.jpg

2-אפליקטור לווקס:

vy8psj.jpg

3-מברשת לג'אנטים דקה,על מנת להגיע בין הדיסק לגאנט:

15wm548.jpg

4-מנקה גאנטים של סונאקס:

r2ubmg.jpg

סוף שבוע הרכב הולך לקבל פלסטלינה עם ווקס,לבדוק אם הסונאקס מוריד אבק בלמים עקשן שלא יורד,וכמובן לתת סיקור קטן על נוחות השימוש במוצרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפה, תתחדש!

רציתי לשאול למה לא קנית את האפליקטור האדום של CG? (פרט לשיקולי מחיר)

האם יש הבדל משמעותי באיכות ביניהם?

פורסם

רק משיקולי מחיר על סמך ניסיון קודם עם אפליקטור שעלה 10 שקל מDETAILED CLEAN,לא רואה צורך לקנות אפליקטורים יקרים.

כבר קניתי בעבר ספוג של DODO JUICE ב 50 שקל,שאיבד צורה,כך שהספוג של CARPLAN החזיק כמה שנים וזול יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדש!

אני רכשתי מהם את הכפפה הירוקה של קארפלן ולא לקחתי בחשבון שזה לא נוח להוציא ולהכניס את היד בכל פעם ששוטפים את הכפפה בשיטת שני הדליים.

להבא אקח את הספוג שאתה רכשת, זה נראה הרבה יותר נוח.

פורסם

יש לך ניסיון עם האדום? מבחינת הרגשה\עבודה יש הבדל באיכות ביניהם? (אם כן לטובת מי?)

כמו כן מה תהליך הניקיון שלהם?

פורסם (נערך)

יש לי ניסיון גם עם הצהוב של מגס וגם עם האדום של CG. אין מה להשוות כאן.

הצהוב הוא חלול וקטן. לכן לא נוח לאחיזה, כל הזמן מנסה לברוח מהיד והרבה חומר מתבזבז עליו. מה גם, על צד אחד שלו יש את ההטבעה של מגס' והצד הזה לא שימושי ליישום. אפליקטור אדום גדול יותר, יושב יותר טוב ביד וספוג שלו מלא וקשיח יותר. חד משמעי, האדום יותר טוב ושווה כל שקל נוסף.

תתחדש!

אני רכשתי מהם את הכפפה הירוקה של קארפלן ולא לקחתי בחשבון שזה לא נוח להוציא ולהכניס את היד בכל פעם ששוטפים את הכפפה בשיטת שני הדליים.

להבא אקח את הספוג שאתה רכשת, זה נראה הרבה יותר נוח.

למה צריך להוציא את היד? אני משתמש בכפפה ומוציא את היד כשאני מסיים עם השמפו..

עריכה אחרונה על ידי Dada

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

אני לא סובל כפפות, עם הזמן הגומי מאבד את האלסטיות והכפפה לא מחזיקה את היד.

פורסם

לכפפה יש סיכוי נמוח יותר (שואף לאפס) מאשר לספוג ליפול מהיד ;)

תתחדש על החבילה! אהבתי מאוד את המברשת.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

מבחינת נפילות זה נכון, שוב לכול אחד נוח משהו אחר.

אגב לגבי האפליקטור של מגס אכן אתה מרגיש באמצע מעין רווח, חשבתי שזה במיוחד, כמו כן מסכים שהם מרגישים קטנים, מעניין איך יהיו בופעל.

פורסם

לא ניסיתי את הפד השחור של CG.

בצהוב אני משתמש ליישום של ה-Opti-Bond על הפלסטיקה.

פורסם

למה צריך להוציא את היד? אני משתמש בכפפה ומוציא את היד כשאני מסיים עם השמפו..

נניח ואתה שוטף בשיטת שני הדליים.

שם את הכפפה בדלי עם הסבון, מעביר על האוטו ואז מכניס את הכפפה לדלי עם המים המלוכלכים כדי לשטוף אותה.

איך אתה סוחט את המים המלוכלכים ממנה מבלי להוציא את היד?

פורסם

עם היד השניה :)

אתה לא מתכוון לכבס את הכפפה אחרי כל סיבוב על משטח?

פורסם

לא חייב לסחוט אני מעביר את היד השניה על הסיבים הלוך ושוב כמה פעמים בתוך המים והיא מתנקית

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...