Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רק שאלה :)

רציתי להזמין מהם ספריי יעודי לנקות את השמשות\חלונות ברכב (כל כמה ימים מטפטף גשם בצפון,או ביום או טל בלילה..)

מצאתי את הספריי

http://www.autostore.co.il/%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%AA-Chemical-Guys-S-S-Glass-Cleaner.html

אבל אין להם מגבת ייעודית? (וופל או איך שאתם קוראים לזה..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מניסיוני התכשיר של סונקס עדיף מהקישור שלך למעלה.אני לא מפסיק להתפעל מכושר הניקוי שלו.

http://www.autostore.co.il/%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%AA-SONAX-Xtreme.html

מטליות הכי טוב וזול לקנות מהקוריאני.

http://www.ebay.com/itm/2pcs-Microfiber-waffle-weave-big-drying-towel-Atop-Korea-/321138742070?pt=LH_DefaultDomain_0&vxp=mtr&hash=item4ac55c5336

פורסם

סליחה על הבורות, אבל מה התרסיסים שהצעתם ב-50 ש"ח טובים יותר מהספריי חלונות שלנו בבית שעולה חמישית מהסכום?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
סליחה על הבורות, אבל מה התרסיסים שהצעתם ב-50 ש"ח טובים יותר מהספריי חלונות שלנו בבית שעולה חמישית מהסכום?

הספריי הביתי מיועד לנקות כל דבר שעשוי זכוכית (חלונות,דלתות) ועוד כנראה,סוג של ALL AROUND

בעוד המוצר באוטוסטור שיוגב ציין למעלה - "שימוש באופן קבוע במוצר יאטום אט אט את החלון, ידחה אבק ויהפוך את החלון לחלק יותר."

אין לי נסיון עדיין עם אף אחד מהם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בדרך כלל אני נוהג לזרום עם מוצרים ייעודיים אבל הפעם זה מוגזם.

זה כמו שהד אנד שולדרס מבטיחים שיפור בקשקשים בשימוש קבוע.

הנה האג'אקס הקבוע שלי לחלונות, גם עליו אפשר למצוא הבטחות יפות :wink:

692456%20.jpg

You may kiss the bride.

פורסם

מצטרף לנושא חומר החלונות, זה כבר מוגזם ברמות לדעתי ויש לי ארסנל שלם וגדול של מוצרים. אבל חלונות אני משתמש בספריי הכחול הרגיל

פורסם

692456%20.jpg

הד אנד שולדרס באמת עובד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם שמפו הוואי בריח פסיפלורה ליצ'י עובד, והוא עולה חצי :)

You may kiss the bride.

פורסם

692456%20.jpg

הבעיה עם תכשירים כאלה הם שלמי שיש ציפוי שמשות (כמוני) אז זה הורס אותו ומסיר, ומצד שני עכשיו קיץ אז זה לא כזה משנה, אבל בחורף כן

Opel Adam S 2017

פורסם

הבעיה זה אמוניה/אלכוהול שיש בתכשירים ביתיים - הם תורמים להתייבשות המסגרת/גומיות

מסביב לחלון. כמובן שכל אחד ינהג לפי הבנתו.

פורסם

אני מתכנן גם להזמין כמה פינוקים גם בקרוב :-).

שאלה קטנה, ראיתי אצלם באתר שיש גם תרסיסים להגנה על מושבי הבד נגד נוזלים וליכלוכים- מישהו ניסה?

אחיין הקטן שלי עושה שישו ושימחו במושב האחורי והריפודים בצבע בז', הרבה כסף הולך על ניקויים ועכישו אני רואה שיש מוצר שמבטיח ליפתור את הבעיה- מישהו ניסה?

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%95%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%97-%D7%A2%D7%95%D7%A8-%D7%95%D7%91%D7%93.html

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...