Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק שכחתי להוסיף את השורה שאתה עובר עם המברשת כשהחומר כבר "דימם" על כל הג'אנט, הוספתי גם להודעה מעל :)

Opel Adam S 2017

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איך הוא בהשוואה לפד האדום?

לא מכיר את האדום אך השחור הוא פד מאוד דחוס ולא סופח נוזלים לכן חסכוני למוצר לעומת פדים אחרים ובפרט הסיני הצהוב.

פורסם

הפד השחור שלהם (זה עם החריצים והאובאלי, לא העגול) הוא יותר מתאים לווקס נוזלי או משחה / קרמי כגון ה BUTTER WET WAX, ולא לווקס קשיח

Opel Adam S 2017

פורסם

מאמין שהכוונה הייתה לשני אלו:

s.jpg

לפי האתר של CG השחור דחוס ב30% יותר ורך ב20% יותר מהאדום,

עד כמה זה אמיתי,ומשנה?

פורסם (נערך)

מוזר, זכור לי שהבנתי שפשוט עברו לאדום במקום השחור, אם זה נכון והשחור באמת סמיך יותר אני אקנה גם כמה כאלה (האדום מעולה)

איפה ניתן להשיג בארץ? אין באוטוסטור

אגב לפי האתר של כימיקל כותבים שהוא מתאים יותר לרכבים שחורים, ממתי פד מתאים לצבע רכב?? :roll:

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

אני משתמש ב- UFO האדום למריחת APC על חלקי הפלסטיק באוטו, ואז עובר עם פד אחר עם G6 על הפלסטיקה .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

האמת שאני גם לא מבין מדוע אתה משתמש איתו לפלסטיקה הפנימית, יש לך 12 פדים ב 10 שקל באיביי בשביל זה

או אם נגיד הגזמת, אז קניתי באוטוסטור את של מגווירס הצהובים ב 5 שקל ליחידה

Opel Adam S 2017

פורסם

יש לי 4 פדים כאלו,

2 מהם הקדשתי לפלסטיקה הפנימית,

באחד מתכוון להשתמש למריחת אוטם, ונשאר אחד ספייר .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם
האמת שאני גם לא מבין מדוע אתה משתמש איתו לפלסטיקה הפנימית, יש לך 12 פדים ב 10 שקל באיביי בשביל זה

או אם נגיד הגזמת, אז קניתי באוטוסטור את של מגווירס הצהובים ב 5 שקל ליחידה

אפשר בבקשה לינק ל12 פדים ?

• תוכן חדש...