Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשאני מסיים מעבר עם כפפה על פאנל ברכב וצריך לנקות אותה, אני: טובל/מטביע אותה בדלי עם המים הנקיים, מכפכף לה את הצורה, מסובב אותה, טובל, מוציא, טובל, מוציא, נותן לה בדפנות, עובר לצד שני, מדבר אליה מלוכלך מאוד, ואחר כך סוחט לה את הצורה.

רק אז, מרשה לה להכנס חזרה לדלי עם הסבון, זו** מטונפת.

בכל מקרה, בכל השנים שמשתמש בכפפה הירוקה של קארפלאן, מעולם לא דחפתי לה את היד פנימה (פחות הקטע שלי), תמיד מחזיק מבחוץ והופך.

#לאלחתימה.

"יאללה בירי".

פורסם

צורך אין ל90 אחוז ממה שמשגועים כמונו עושים, אני מתעצל לסחוט ומסתפק בהברשה עדינה כדי שירד הלכלוך שכרגע אספתי

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

אני מקפיד לנקות את הכפפה לאחר כל מעבר, אבל לא מוריד את הכפפה מהיד בשביל לסחוט. פשוט עובר עם היד השניה על הכפפה וסוחט.

שיפו, אתה גדול! חולה על הפוסטים שלך :lol:

עריכה אחרונה על ידי Dada

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

לדעתי היתרון בכפפכה הוא שאפשר להשתמש ב-2 הצדדים, ז"א אחרי המעבר הראשון ניתן להפוך את הכפפה ולעבור שוב פעם עם הצד הנקי וזה חוסך המון זמן. את הספוג צריך לשטוף אחרי כל מעבר שמצריך הרבה פעולות נוספות מיותרות. וכפי ששיפופו כתב, לא חייבים להכניס את היד פנימה, אפשר להחזיק את הכפפה בדיוק באותה צורה כמו שמחזיקים את הספוג.

פורסם
לדעתי היתרון בכפפכה הוא שאפשר להשתמש ב-2 הצדדים, ז"א אחרי המעבר הראשון ניתן להפוך את הכפפה ולעבור שוב פעם עם הצד הנקי וזה חוסך המון זמן. את הספוג צריך לשטוף אחרי כל מעבר שמצריך הרבה פעולות נוספות מיותרות. וכפי ששיפופו כתב, לא חייבים להכניס את היד פנימה, אפשר להחזיק את הכפפה בדיוק באותה צורה כמו שמחזיקים את הספוג.

מה הבעיה להפוך גם את הספוג לצד הנקי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
כשאני מסיים מעבר עם כפפה על פאנל ברכב וצריך לנקות אותה, אני: טובל/מטביע אותה בדלי עם המים הנקיים, מכפכף לה את הצורה, מסובב אותה, טובל, מוציא, טובל, מוציא, נותן לה בדפנות, עובר לצד שני, מדבר אליה מלוכלך מאוד, ואחר כך סוחט לה את הצורה.

רק אז, מרשה לה להכנס חזרה לדלי עם הסבון, זו** מטונפת.

בכל מקרה, בכל השנים שמשתמש בכפפה הירוקה של קארפלאן, מעולם לא דחפתי לה את היד פנימה (פחות הקטע שלי), תמיד מחזיק מבחוץ והופך.

#לאלחתימה.

שמע הרגת אותי עם התגובה הזאת:lol:

בקשר לאוטוסטור אני רק רוצה לחזק שהשירות שם מעולה! הייתי שם רק פעמיים אבל בשתיים פשוט נהניתי!.

כל שאלה שיש לי או השוואה בין חומרים אני תמיד מקבל הרצאה מלאה בנושא בסבלנות מופתית, גם אם הקניה מסתכמת בכמה עשרות שקלים. ואף פעם לא מנסים לדחוף לי דברים!.

קרה במספר חומרים שהמליצו לי דווקא לקחת את הזול יותר במקום היקר, שזה משהו שאישית עוד לא נתקלתי בו בשום בעל עסק אחר

עריכה אחרונה על ידי eran89
פורסם
לי יש את הפד השחור של CG והוא לא פחות ממדהים! עלה בזמנו 20 ש"ח בערך מVIX ז"ל..

איך הוא בהשוואה לפד האדום?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
הסונקס חד צדדי, הצד השני שלו שטוח ונועד לאחיזה.

רואים ע״ג האריזה.

דווקא על האריזה רואים שימוש ב2 צדדים וגם רשום 2in1.

אבל גם ספוג רגיל אין שום בעיה לעבוד עם 2 צדדים, זה לא יחודי לכפפה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לפני שעתיים חזרתי מאצל משה באוטוסטור, כמובן אחלה שירות שבעולם, מסביר על כל מוצר בסבלנות וחובב דיטיילינג שזה כבר כיף.

הנזק הוא 2 בקבוקי סונקס BSD ריחן במרסס קטן של HONEYDEW וכמה בקבוקים מרוכזים של נוזל לניקוי שמשות.

השתדלתי שלא להתפזר :p

נ.ב התרסיס לג'נט - תרסס כמה שפריצים על הג'אנט עד כדי כיסוי, לא צריך ממש המון, תן לחומר לעשות את שלו 5 דק' ולא בשמש ולא על ג'אנט חם!

לאחר מכן לעבור עם מברשת על הג'נט להוריד את כל השאריות, לשפשף ואז להוריד את החומר עם צינור מים. אתה תראה את ההבדל לאחר מכן.

ישנם לכלוכים קשים מאוד או הצטברות מאסיבית של אבק בלמים (הבעלים הקודמים דאג להשאיר לי ג'נטים "נקיים"), שהצטרכתי מעבר חוזר.

נ.ב 2 - אל תעמוד מול הג'אנט כשאתה מנקה עם המברשת אחרת מובטחת לך חולצה מלאה שחור וכל טוב :)

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

חח כן את השחורים אני מכיר טוב מהפעם הראשונה.

אחרי שאתה משפריץ(את הסונאקס כן?) אתה לא מנקה עם המברשת ואז שוטף?

• תוכן חדש...