Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי !

תפסנו את רוקפורד מזייפת 300וואטים קטנים אבל עדיין מזייפת!

שי על זה שאתה אומר שרוקפורד מזייפת ממש בגדול כי כבר לא איכפת לה מלקוחות זה קיצוני מידי!

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוקי !

תפסנו את רוקפורד מזייפת 300וואטים קטנים אבל עדיין מזייפת!

שי על זה שאתה אומר שרוקפורד מזייפת ממש בגדול כי כבר לא איכפת לה מלקוחות זה קיצוני מידי!

אדי, אני לא מאמין שכתבת את המשפט הזה. !

יישר כח !

בזכות המשפט הזה, אני יכול להסתכל על כל הויכוחים שלנו , ולהגיד בלב שלם, שאכן יצא מהם משהו !

ושוב אני מציין, אמרתי שרוקפורד אינה חברה טובה, לא אמרתי שההספקים של המוצרים שלהם אינם טובים או גדולים, פשוט ציינתי שההצהרות שלהן, אינם נכונות.

בין אם זה ב10 וואט או 50 וואט, או 100 וואט.

אינני יודע, אינני הגורם שיכול להכריע בנושא...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אצל רוקפורד, מסתבר שגם ההספק הנקי, מלוכלך.

והנתון המקסימלי, זה רק בשביל להראות בצורה בוטה, שגם הם צריכים לנפח מספרים בשביל למכור.

אחרת, מי יקנה מגבר "רק" של 1000 וואט ?

ועוד ישלם עליו קרוב ל4 ? .. זה לא יעלה על הדעת ......

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אני בכלל לא מבין על מה הויכוח בגלל נתון מקסימלי?

גם ככה שי כשאתה קונה מגבר אתה מסתכל על ההספק הנקי שלו לא?

מי זה מסתכל ?

אני אתה ?

שי ?

אדי ?

לא אנשים שאין להם מושג

סתם אני אתן לך דוגמא המגבר הראשון שקניתי היה בגלל סיבה אחת !

הוא היה 800 וואט ל 2 ערוצים !!! אז לא קלטתי שיש זיופים...

אני ותמיר פתחנו את המגבר הוא לא היה מספיק יותר ה 25 RMS לערוץ...עצוב עצוב מאוד

פורסם

אני מאוד שמח שהנושא תם ונסגר, וכל העובדות הובאו לשולחן.

בשניה שאקבל את ה DUMMY LOADS שלי.

אני אתן לכולם את האפשרות למדוד את המגברים שלהם, לפי הערכתי (בגלל התקציב) יכולת המדידה לא תהייה אסטרונומית. (מבחינת הספק אשר ימדד).

אך יכולות הדיוק יהיו בכלל לא רעות, לפי הערכתי סטייה של מקסימום, 5%, כימעט משוכנע...

בכל אופן כמובן שהמדידות הראשונות יהיו על מגברים שאכן נמדדו כבר, ואכן אנו נדע את ההספקים שאנו אמורים לקבל, וכך נדע אם אנו מחוברים למציאות .. ואם לא .. מה גודל הסטייה המשוערת שנוכל לקבל מאמצעי הבדיקה שלנו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אתה כנראה לא ממש מבין, מדובר על הספק RMS

המגבר שלי אמור להוציא לפי תעודת הלידה 961RMS ובפועל לא מסוגל להוציא יותר מ 600RMS.

זה אומר שהם מזיפים ב 361RMS.

פורסם

כל שבוע אותו הויכוח, כבר נמאס.

תפנו אליי בפרטי, תגידו לי מה חסר לכם בשביל למדוד ואני אנסה לעזור לכם לקנות את זה במידה ויש לכם בעיה, עד שאין מדידות תעשו טובה, תפסיקו לטחון מים.

פורסם

סליחה ? מזיפים זה זה בטוח לא מילה כשזה אולי היא יותר קשה..אבל לדעתי גם זה לא...

כמה הם מצהירים שהמגבר הזה 2000 ומשהו וואט ? ?

סטייה של 30 אחוז ? הלו ?

• תוכן חדש...