Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממש אין לי כוח להתווכח איתך, אתה ממש מיאש, מיצידי שתקנה איזה מגבר שתרצה, זו כבר לא בעיה שלי אם אתה ל רוצה להקשיב לי.

לגבי השאלה של Astro Power, זה באופן כללי.

טוב אז אחד אתה תדע, המגברים הלנזר הJBL והרוקפורד בנויים מאותם חלקים רק תכנונים שונים.

כמו שיתנו לך מנוע גלגלים ברזלים וכול מיני חלקים, אתה תבנה רכב שונה והשכן יבנה רכב שונה.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

arm123 אני טוען שהנתונים לא נכונים ?

אני אומר שצריך להיות עיוור בשביל להתעלם מהנתונים המזוייפים הללו.

מבחינתי מספיק שנתון אחד שגוי, יעיד על כל המבחנים הללו.

לא לדבר על העובדה שחברה מדדה את עצמה, ומבחינתי זה מפוברק לכל הדיעות...

(לא פחות מפוברק מהמספר של ה900 וואט על הרוקפורד 301.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

נו אז מה על ה 801X כתוב 2400W ובתעודת הלידה כתוב 961RMS ב 2 אום על זה אני מדבר וכמו שהבנתי תמיר מבצע בדיקות למגברים וניתן לבדוק את זה אצלו.

אגב כמובן שאני מדבר על תעודת הלידה ולא על מה שכתוב עליו למי שלא הבין.

פורסם

תמיר לגבי ה1500 של ה501X אינני חושב שהצדק עימך.

אם אינני טועה, אדי נתן נאום משכנע, למה ה1500 של ה501,הוא אכן אמיתי.

עריכה,

תמיר עדיין לא מבצע בדיקות למגברים.

בשניה שיהיו לנו פה DUMMY LOADS, אנחנו נמדוד את כל הפורום. עד שתצא לנו הנשמה מהמספרים המפוברקים הללו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

להגיד לך את האמת, שנינו יודעים מה הגורם לסיבה שאדי כתב את זה.

ולא, הגורם הוא לא בגלל ידע מובהק.

אבל אם ניכנס קצת לתוך צורת החשיבה שלו, וננסה להמציא אידיאולוגיה לטרגדיה, אנחנו נגלה.

שבעצם .. המגבר צריך להפיק 750 וואט אר אמ אס, בשביל שנוכל לקרוא לו 1500 וואט מקס.

הבעיה פה, שאני לא באמת חושב שהוא מפיק 750 וואט, (לא ב4 אוהם, ולא ב2 אוהם, אולי בחצי אוהם)

ולכן , גם אם המגבר הינו יציב בחצי אוהם, זאת עדיין נחשבת להטעייה וניפוח מספרים מובהק.

אבל אין זה אומר שזה לא נכון ....... ;)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

חבר'ה חבר'ה מצחיקים אתם במיוחד שי שלא רעה במגבר רוקפורד מימיו אבל מנסהלהמציעה את האודיו לרכב מחדש!

אני בטוח ב100 אחוז שאף אחד מימכם לא פתח מגבר של רוקפורד בחיים ומדד את העוצמה האמיתית שלו!

חבר'ה אנחנו נדברים לאוויר בלי שום ביסוס והוחכות משני הצדדים!

אני טוען שזה נכון אתם אומרים שלו אבל זה סתם השארות בלי הוכחות גם מצעדי וגם מצידכם....

כתוב על המגבר ש1500WATTS הוא יכול ליסבול יענו אחיזה......

חבר'ה בוא ניסכם את זה ככה עד שמישהוא פה לא יפתח מגבר של רוקפורד ויביא הוכחות שהם מזייפים בגדול או להפך לא מזייפים

נישב בשקט בלי זריקת שטויות לאוויר!

מסכימים?

פורסם

אדי, לא צריך למדוד מגברים בשביל לדעת שהם לא מחוברים למציאות.

מספיק שההצהרות עליהן, והמבחנים שלהם, יהיו בעל ערך אחד שאינו יכול להתממש, ונדע שכל ההצהרה, אינה קבילה.

אנחנו , מחוברים למציאות, אתה נאחז בדימיון ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אתה פשוט ליצן את יודע את זה!

אני מביא הצעה לבדיק פיזית מקיפה של הציוד ולא ביסוס של שטויות שאתה אומר לפי דפי ניייר!!

יש לך פיצול אישיות חמור

פעם אתה אומר לי בוא אני יוכיח לך שאם סללים כבל מתח ליד כבל RCA ליהיו רעשים אתה רוצה לעשות מביחן ולהראות מה שכותבים על נייר זה סתם שטיות....ואתה מכליל את הכול שם!

אבל עכשיו אתה מאמין לניירות של רוקפורד ולא רוצה לעשות בדיקה עקיפה ופיזית ......

הכי מוזר שחברות שאתה לא אוהב כמו רוקפורד או לנזר אתה תוקף בחריפות אבל חברות שיש לך ברכב אתה לא אומר אפילו מילה רעה אחת עליהם .... חח עוד לא ראיתי בן אדם כזה חחחח

שי תירד מהעץ עליו טיפסת!

פורסם
אדי הבדיקה פיזית שלך מראה על 1200-1300 וואט מקס גג

אדי אחי על תגזים אין מצב שהוא 750 RMS

זה בדיקה תאורתית מתן על נייר לא פיזית!

פיזית זה פתיחת המגבר והסתכלות פנים(כמו שתמיר עשה פעם)

פורסם

אדי, הכל טוב אחי ?

הטענה שלי - שהניירות של רוקפורד, מזייפים.

ולכן, לא צריך לבחון את המגבר עצמו, מספיק שנבחן את התוצאות שעל הנייר.

לא צריך מעבדה בשביל לדעת זאת, צריך ידע בסיסי, אם אינך רואה זאת.. כניראה שהידע שלך קצת נמוך מכך.

אם אתה רוצה קצת יותר אינפורנמציה, אין לי בעיה לתת לך, אבל צורת הדיבור שלך פוגעת בשלוות הפורום.. והיתי ממליץ להימנע ממנה בעתיד.

אדי, כשמישהו יבוא לפורום, ויגיד שמאגנט פנטום מונובלוק, נותן 1400 וואט.

אני יתקן אותו, בדיוק כמו שאני יתקן את ה1500 וואט שלך.

אף אחד לא בא וטוען זאת, ולכן אין סיבה להעיר את המתים.

אתה בכל הזדמנות שניה חושב שרוקפורד זאת מעצמת סאונד או משהו בסיגנון, ולכן , אותך צריך להוריד מהעץ שאליו טיפסת :)

(אתה מצטט משפטים בצורה נהדרת, אפילו תוכים לא כל כך טובים ...)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

חחח ידעה בסיס בלי בדיקת מעבדה חחח אתה כזה טירון עוד

תגיד מה אתה חושב שרוקפורד מפגרים אתה הם בטח חשבו שאנשים כמוך יסתכלו על הנייר ויעשו חישוב ויראו שזה 1200 לפי החישוב החובבני שלהם ואז הם יקללו את השם של רוקפורד...אני בטוח שרוקפורד לא היו רוצים שזה יקרה בשוק ענק כזה בארה''ב שטעות אחת שלהם יאכלו אותם חיים!

אני בטוח שאנחנו מפספסים משהוא בחישובי נייר האלה לדעתי צריך ליפנות למומחים בדבר ולפתוח מגברים!

לסיכום שי אתה תחשוב מה שבא לך ואני יחשוב מה שבא לי וגמרנו את השיחה כאן!

אתה חושב שאתה מבין הכול מהכול ועובדה שאתה לא וצורת החשיבה שלך פוגעת קשות ברמת הפורום כי אתה סתם מטעה אנשים.... יש לך צביעות חמורה בידעה ובדעות שלך!

אני לא חושב דבר על רוקפורד ובמיוחד על מעצמה

אבל אתה מצחיק אתה כול כך מקלל את רוקפורד ואפילו אין לך ניסיון עם מגברים שלהם ואתה מדבר חופשי

זה כמו לא לינסוע בפרארי ולהגיד שאוטו חרא!

• תוכן חדש...