Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואו נענה בחיוב לבקשתו של איל,

עד שלא יהיו מספרים בדוקים, בואו נשאיר את המספרים בגדר סימן שאלה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מכבד את מה שאייל

שי לפי מה שהסברת לרן מבחינה הגיונית המגבר לא יכול להוציא מעל 600 וכמה שהוא רשם...

זה אומר שזה מה שהוא מסגל אז מה יש לחכות ?

המגבר בכול מקרה לא יוציא יותר...

פורסם

אני רוצה שתבין, כדי שהמגבר יוציא כמו שכתוב עליו (2400W), צריך להיות לו פיוז של 280A והוא יצרוך 270A עכשיו תגיד לי אםזה הגיוני :?:

חוץ מזה אין אלטרנטור שנותן כזה הספק.

ושוב לפי כל הנתונים הוא לא יכול לתת יותר מ 600RMS.

לגבי ה 2400 זה סתם ליופי, אני לא חושב שקיים בעולם מגבר בקלאס A,B שמסוגל לתת הספק כזה, אולי אולי מונובלוק קלאס D.

פורסם
לפני רגע אמרת שלא ממש הבנת ולכן הסברתי לך.
רן לא הבנתי משהו אחר...

לא הבנתי למה יש לחכות לתוצאות של בדיקות מעבדה שהנוסחה הפשוטה מאוד של שי מראה שהמגבר הבה יכול רק לקפוץ לגובה ולא להגיע לתוצאות כאלה..אז איזה טעם יש לי לחכות לבידקות מעבדה?

עריכה :

שי צודק באמת הגזמנו (הגזמתי..) בואו לא נמשיך את התרד הזה

פורסם

טוב מתן ממש הגזמת, איל ביקש משהו ממש קטן וממש לגיטימי

אני לא מוצא שום סיבה שבעולם לא לכבד אותו.

אם עדיין יש למישהו ממכם שאלות או צורך להתדיין, אתם תמיד ראשיים לפנות אלי בכל אמצעי התקשורת שיש בידכם.

(הודעה פרטית, אי סי קיו, אס אמ אס, סלקום).

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

רק דבר אחרון בנושא, לפי דעתי יש צורך לחקות לבדיקה מכיוון שבעיקרון הוא יכול לתת מקסימום 600RMS ויכול להיות שבפועל נוא יתי אפילו רק 400RMS וזה באמת מעניין.

בזה תם הדיון בנושא.

לילה טוב לכולם.

פורסם
אני רוצה שתבין, כדי שהמגבר יוציא כמו שכתוב עליו (2400W), צריך להיות לו פיוז של 280A והוא יצרוך 270A עכשיו תגיד לי אםזה הגיוני :?:

חוץ מזה אין אלטרנטור שנותן כזה הספק.

ושוב לפי כל הנתונים הוא לא יכול לתת יותר מ 600RMS.

לגבי ה 2400 זה סתם ליופי, אני לא חושב שקיים בעולם מגבר בקלאס A,B שמסוגל לתת הספק כזה, אולי אולי מונובלוק קלאס D.

בטח שיש אלטרנטור שמספק כזה הספק.

ויש הרבה מגברים שנותנים מעל ה 2400W שהם AB.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

איזה אלטרנטור של רכב פרטי נותן 280A

לגבי מגבר 2400W RMS תביא לי דוגמא אם אתה רוצה שאתיחס לדבריך ברצינות, זו לא חוכמה לבוא ולהגיד יש.

פורסם

באופן כללי -

לאחר המדידות שלהן מצפה שי בכליון עיניים - ברור שיהיו סטוית מהצהרות היצרן.

לפני שחוגגים "אמרתי לכם" אני מקווה שאת הבדיקות תעשו באותם תנאים שהיצרן מגדיר מבחינת יחס אות/רעש, עיוותים וכו'.

עכשיו - סתם נקודה - משהו אמר שלדעתו רוקפורד נותנים נתונים מזוייפים כי המספרים בתעודת הלידה לא מסתדרים לו - הסיבה שהם לא מסתדרים לו נעוצה בחוסר ידע במעגלי הגברה.

נתוני רוקפורד ניתנים תחת CEA-2006 וכן הנצילות (גם נמדדת תחת עיוות קטן מ 1).

כל מגבר אשר לו מגדירים אחוז עיוות גדול מותר במוצא מדרגת AB ייתן נצילות גבוהה יותר וכן - 67% יכול להיות הגיוני.

הסיבה שאולי אותו בחור טרם פגש נצילות שכזו - מפני שאולי לא טרח לוודא תחת אילו אילוצי עיוות ויחס SN המבחנים נערכו.

לפני שתרוצו לקטול את רוקפורד וקצת אחרי שתופעת ההעדר התגלתה במלוא כיעורה - תמתינו...

תעשו בדיקות תחת אותם נתוני יצרן ואז בואו לספר לחברה.

פורסם

אברי, אם היית משקיע קצת מזמנך להתעניין בנושא, מאשר לתת ביקורת לא חיובית בנושא.

היית עונה לעצמך על כך. (תעשה חושבים..)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
באופן כללי -

לאחר המדידות שלהן מצפה שי בכליון עיניים - ברור שיהיו סטוית מהצהרות היצרן.

לפני שחוגגים "אמרתי לכם" אני מקווה שאת הבדיקות תעשו באותם תנאים שהיצרן מגדיר מבחינת יחס אות/רעש, עיוותים וכו'.

עכשיו - סתם נקודה - משהו אמר שלדעתו רוקפורד נותנים נתונים מזוייפים כי המספרים בתעודת הלידה לא מסתדרים לו - הסיבה שהם לא מסתדרים לו נעוצה בחוסר ידע במעגלי הגברה.

נתוני רוקפורד ניתנים תחת CEA-2006 וכן הנצילות (גם נמדדת תחת עיוות קטן מ 1).

כל מגבר אשר לו מגדירים אחוז עיוות גדול מותר במוצא מדרגת AB ייתן נצילות גבוהה יותר וכן - 67% יכול להיות הגיוני.

הסיבה שאולי אותו בחור טרם פגש נצילות שכזו - מפני שאולי לא טרח לוודא תחת אילו אילוצי עיוות ויחס SN המבחנים נערכו.

לפני שתרוצו לקטול את רוקפורד וקצת אחרי שתופעת ההעדר התגלתה במלוא כיעורה - תמתינו...

תעשו בדיקות תחת אותם נתוני יצרן ואז בואו לספר לחברה.

אמרת עכשיו שטות גדולה ובלי לקרא מה כתוב בת'רד.

בתעודת הלידה של המגבר שלי כתוב: נצילות - 58.879%

זו נצילות נכונה לדעתי, הספק ב 2 אום - 961RMS.

למגבר מומלץ פיוז של 60A, תעשה חשבון קצר ותראה שהוא לא יכול לתת יותר מ 600RMS.

פורסם

מדובר פה על 2 אום או 4 אום?

כל המספקים שנתתם, לא חשוב כרגע נכונים או לא, הם כביכול ב2 או 4 אום?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אם כתוב,

960 וואט ב2 אוהם, סביר להניח שהכותב התכוון, שמדובר ב 960 וואט, ב2 אוהם

:)

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...