Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אומר לכם את האמת זה כבר מאוד מאוד מרגיז וזה מוריד את החשק לגלוש בפורום

רן תאמין לי אתה מדבר מהתחת אני מקוווה שיהיה לך חצי מהידע שיש לשי אבל זאת לא הנקודה

אדי אתה באמת עושה מעצמך צחוק כול פעם מחדש

פה בכלל הגזמת

אני בטוח שאנחנו מפספסים משהוא בחישובי נייר האלה לדעתי צריך ליפנות למומחים בדבר ולפתוח מגברים!

בקשר לנשוא עצמו שי צודק .

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק רציתי לחדד מתן, שהנושא עם רן הובהר, ותגובותיו נבעו מקצר בתקשורת.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אכן לאחר בדיקה מעמיקה בנושא, נמצא כי הנתונים של המגברים של רוקפורד מהסדרות X אכן שגויים לפי התקנים המקובלים.

אם זאת אין זה אומר שהם לא מסוגלים לתת הספק גבוה יותר, אלה לא לפי התקן המקובל אם בכלל.

פורסם

שמע שי אני לא יודע למהקבעת שמגבר לא יכול להוציא הספק כפול ב2אום? כי אתה ברשותך מגבר של אלפיין שמוצהר ב2אום כפול מההספק שלו ב4אום ואתה אמרת לי שאתה חושב שהוא מוציא מעל להספק המוצהר שלו,אז למה אתה חושב שמגבר של רוקפורד לא מסוגל לזה?

פורסם
אני אומר לכם את האמת זה כבר מאוד מאוד מרגיז וזה מוריד את החשק לגלוש בפורום

רן תאמין לי אתה מדבר מהתחת אני מקוווה שיהיה לך חצי מהידע שיש לשי אבל זאת לא הנקודה

אדי אתה באמת עושה מעצמך צחוק כול פעם מחדש

פה בכלל הגזמת

בקשר לנשוא עצמו שי צודק .

בוא תסביר לי למה אניעושה צחוק מעצמי? למה?

אני חושב ששי לא צודק בכולם! בלי ידעה ובלי שום ביסוס הוא שופט לפי נייר ! שהסברתי למה החישב שלנו ניראה פסול ומוזר כי הריי רוקפורד בטח חשבו שאנשים יראו את הנייר יעשו חישוב ויראה שהנתונים לא נכונים ....אני חושב שהם לא רוצים שזה יקראה וניראה לי קיים הסבר לתופעה!

ביכוח בנושא הRCA הוא אמר שהוא לא ניצמד לעובדות התאוריות אלה לעובדות פיזיות ..וזה נכון לגבי הכול ושלא צריך לאמין למעשיות של חברות האודיו!

ופתיאום שי מחליט שהוא עושה חישוב של הנייר של רוקפורד ולפי זה הוא קבע בלי שום ניסיון פיזי ומוחשי שהם מזייפים נתונים הוא כמובן לא פנה לשום גורם רשמי ולא חברה ולא לאף מומחה...

הוא לא תרח להביא את המגבר למעבד כדי לאמת את הטענה שלו שרוקפורד מזייפים

אם הוא רוצה להיות צודק

שיקח נייר יעשה חישוב יגלה שלפי החישוב שלו רוקפורד מזייפים ישלח מייל לרוקפורד אם פרטי המיקרה ויאיר להחברה החברה אם תועיל בליבה תישלח לו תשובה עם הסבר(לפחות ככה אני חושב שהם יעשו) .

אחרי שהוא הבין את ההסבר הוא יביא מגבר רוקפורד במיקרה הזה501X ישלח אותו למעבדה מיקצועית שלא קשור לרוקפורד או לכול חברה מסחרית אחרת שתיבדוק את המגבר ותגיעה למסקנות שלה

אחרי שהיא תגיעה למסקנה שהם מזייפים או שהם לא מזפייים ...והוא מפקפק במילת המהנדסים של אותו מעבד הוא ישלח אותו למעבדה אחרת ויראה מה הם יגידו...אחרי תהליך כזה אפשר להגיד שהם זייפים ואפשר להגיד שהם לא הכול תלוי בתוצאות של המעבדות!

עם עובדות כאלה כימעת ואיי אפשר להיתכווח

לכן אני אומר שעד שמישהוא לא יעשה תהליך כזה שלא ידבר על זיוף נתונים או איי זיוף נתונים!

אני לא בא להגן על רוקפורד או על כול חברה אחרת אני הולך עם הצדק וההוכחות!

בנתיים שי לא עשה רבעה מי זה אז למה סתם לדבר באוויר !

בידיוק את אותה המוטיבציה אין לי כלפיך שי!

פורסם

אדי, כפי שהסברתי, שוב ושוב, בפעם המאה.

אין לך את הידע בשביל להבין על מה מדובר.

שיחה קצרה עם רן, והוא הבין הכל שחור על גבי לבן.

הראתי לו בעיניים עם המוצר שיש לו ברכב, והוא הבין בצורה מצויינת

אתה יכול לשאול אותו, אולי יסביר לך.

כניראה שאתה לא סומך עלי בגלל שאני לא אובייקטיבי, מה יותר אובייקטיבי מבחור שיש ברשותו את המוצר ?

רועי, לא מוצאת חן בעיניי הטענה שלך, כתבתי לך בצורה חד משמעית, ההצהרה של האלפיין שלי איננה יכולה להתקיים.

תקרא את דבריי, ואל תתעלם מהטפל, לאחרונה אני מתחיל לחשוב שיש לך זיכרון סלקטיבי.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני יענה לך בפעם האחרונה.

המגבר שלי 801X בעל פיוז 60A, נניח שהמתח הוא 14.4 והפיוז עמיד בפיקים קצרים של 70A, היעילות שלו היא 60% לפי תעודת לידה.

14.4*70*0.6=605RMS.

מה שאומר שעם כל הכבוד, המגבר לא יוציא יותר גם עם תעשה שמיניות האוויר.

פורסם

אדי,אתה צריך לצאת מהסרט,

רוקפורד זאת לא מעצמה, והמחירים שהם נמכרים בארץ הם בשמיים.

רוקפורד מוכרת לפלג שוק התחתון, אלה שאין להם ידע בסיסי.

ולכן קשה להם להאמין שהם משקרים להם.

העובדה שאתה מנסה להגיד, שאני זה שלא מבין, והם מבינים יותר, אינני שולל אותה.

רוקפורד מבינה יותר ממני בכל תחום, (אני לא אציין אלקטרוניקה, משום שציינתי שוב ושוב שאינני קשור לתחום)

אחד התחומים הבולטים אצלה, זה שיווק, והטעיה .. (כפי הנראה...)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

פאאק אני כבר מישתגעה איתך!

מתי שראית אותי כותב את הדברים שכתבת עכשיו!!!!!

אתה לא חושב שאם רוקפורד הייתה מטעה אנשים בלי ידעה בסיסי אז חברות האחרות היו יוצאות נגד רוקפורד והיו אומרות שהם מזייפים ומגזינים או חברה שיושבים בפורומים היו עושים בדיקות והיו מגלים שהם מזייפים ואז היו שוחטים את החברה הזו!!

שי למה אתה חושב שרק רוקפורד מזייפים אם נתחיל לחפור ניראה שכימעת כול החברות זייפות!

אבל זה עדיין לא הוכח מעשית זה כול הקטע!

פורסם

שי אין לי מושג על מה אתה מדבר,אתה בטח מתבלבל ביני למישהו אחר, אף פעם לא דיברנו על אם ההצהרות של המגבר הזה באמת מתקיימות,רק אמרתי לך שמצאתי אותם וזהו אתה אמרת לי שיכול להיות שהוא מוציא יותר הספק מההצהרה שלו זה הכל.

פורסם

אני אמרתי שהחברות לא מזייפות ?

למי איכפת, אפשר לחשוב מי זה רוקפורד.

כששחטו יהודים בשואה, העולם שתק. והתכחש.

עד היום אנשים אומרים שהמצאנו את זה.

אז בגלל שרוקפורד מעוותת כמה נתונים,אתה חושב שלמישהו איכפת ?!?

כל החברות רוצות לנפח מספרים, בשביל למכור יותר.

אבל חברות עם כבוד עצמי, יתנו גם הצהרות שקשורות למציאות, בשביל לא לאבד את הלקוחות שלהם ושיהיה אמון במוצרים שלהם.

כניראה שלרוקפורד, זה לא איכפת, משום שצרכנים כמוך יבואו ויגידו, "זה רוקפורד, זה בטח נותן יותר.)

דרך אגב אדי, אמרת שאני צבוע ורק על דברים של אחרים אני מלכלך

הנה ביקורת שנתתי על האלפיין שלי, כשרועי מצא את ההצהרות:

"זה אומנם ההצהרות המדוייקות שלו, אך ההצהרות הללו לא יכולות להתקיים.

או שהוא UNDERRATED ב4 אוהם.

או שהוא OVERRATED ב2 אוהם.

לפי הניסיון שלי עם השוואות של מגברים אחרים, אני מנחש שהוא אכן UNDERRATED ב4 אוהם, ופחות או יותר קולע, ב2 אוהם.."

זו התשובה שקיבלת ממני רועי, שחור על גבי לבן, אף פעם לא הסכמתי עם ההצהרה של אלפיין, וגם אם היתי מסכים .. זה היה בגלל בורות ולא בגלל שום דבר אחר.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אדי זה באמת מספיק.

כן רוקפורד מזיפת נתונים.

כן 90% מהחברות היום מזיפות נתונים ולכן אין על מה להתלונן, רק שחברות אחרות מזיפות ובגדול.

זה עדיין לא אומר שהיא לא חברה טובה ואיחותית אלא רק שהיא מזיפת קצת.

מיקמיק אתה קצת טועה פה העניין הוא שרוקפורז תזייף קצת לדוגמא במקום 600RMS תגיד 900RMS ויש חברות שבמקום 300RMS יגידו 900RMS זה הכל.

• תוכן חדש...