Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mazda MX5 2007 - מצבר פורק ב 14 מיליאמפר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בבעלותי מאזדה MX5 משנת 2007 עם בעיה חשמלית כלשהי.

מצבר ישן הוחלף בחדש לפני מספר חודשים. מאז המצבר התרוקן במהלך סופי שבוע. בדיקה במוסך גילתה שכשהרכב כבוי נצרך 14 מיליאמפר מהמצבר.

החשמלאי במוסך טען לאחר בדיקה זריזה שזה כנראה בעיה במערכות "הנוספות" ברכב כגון אזעקה או מולטימדיה ושלח אותי לאיתוראן. מתקין איתוראן קרוב למוסך אמר שזה עבודה של יום שלם - 650 ש"ח, והוא לא מבטיח שהוא יפתור את הבעיה בסופו של דבר.

יש לי הרגשה שבמכוניות האלה הותקנה מערכת של איתוראן, וברכב שלי היא פשוט נוטרלה אבל עדיין נמצאת בפנים (אני לא יודע), ואם יוציאו אותה אז זה יפתור את הבעיה.

אני כמובן מחפש עצות, אבל מכיוון שאין לי יכולות לבצע תיקונים בעצמי - המלצה לחשמאלי/מומחה במערכות איתוראן באזור נתניה שיטפל לי בבעיה אחת ולתמיד במחיר סביר.

תודה

נעם

פורסם

אני נוסע מדי יום מנתניה לתל אביב וחזרה, אחרי כמה שבועות, המצבר מתרוקן והרכב לא מניע. ביחוד בימי ראשון אחרי סופ"ש שהוא עמד.

פורסם

כנראה טעינת אלטרנטור לא מספיקה, מכיוון שזרם זליגה כזה הוא תקין (ואף נמוך) ולא אמור לגרם לפריקת מצבר גם אחרי שבוע - שבועיים.

אתה בטוח שזה 14 מיליטמפר ולא 140 למשל?

נראה לי מוזר ששלחו אותך לתקן זליגה של 14 מיליאמפר.

פורסם

כן אני בטוח שזה היה 14 מיליאמפר, הסתכלתי על המודד חצי שעה.

אז אם 14 זה לא זליגה רצינית, לחזור למוסך ולהגיד להם שיבדקו את הטעינה של האלטרנטור?

בגדול יש לי נסיון טוב עם המוסך הזה (עד ברעננה), אבל אם אתם חושבים שעדיף ללכת למקום אחר..

• תוכן חדש...