Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיוני עם ערכות לתיקון צבע, לא מומלץ לנסות לתקן שריטות כשהרכב נמצא בשמש או בטמפ' גבוהה כי זה עלול לגרום להתייבשות מהירה מידי של הצבע ולמקרם גבשושי מה שיטשטש הרבה פחות את השריטה שאתה מנסה לתקן.

פורסם

איך באמת עושים את התיקון צבע ?

מה צריך לעשות כהכנה מקדימה ?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

שיוף פנימי של השריטה עם נייר מים עדין 1500 -2000

ניקוי השריטה עם IPA

מילוי השריטה עם הצבע בתוך השריטה בדגש על בתוך ולא מסביב.

בונים כמה שכבות של הצבע עד שנוצרה גבעה,שיותר גבוהה מהצבע מסביב.

לאחר כמה ימים שיוף עם נייר מים 2000 עד שהגבעה התיישרה והיא באותו קו של הצבע מסביב.

לאחר מכן פוליש גס ועדין,אוטם/ווקס וכו'.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

אשמח לנצל את השרשור ולשאול על על הערכות הללו.

יש לי רכב עם צבע מטאלי , לפי מה שקראתי שעושים צבע , צריך כל מני שכבות בסיס ולכה ...איך הערכות הללו מחליפות את כל השכבות ?

פורסם

לא כ"כ חשוב אם אתה מחכה שהצבע יתייבש בין שכבה לשכבה,העיקר שבסופו של דבר תיהיה לך גבעה ושאתה מחכה כמה ימים לייבוש מלא שלא,שלא תבוא לשייף את הצבע והוא עוד רטוב.

winnerm

יש קיטים שמגיעים עם לכה וצבע מעורבבים ביחד,יש קיטים שמגיעים לכה בנפרד וצבע בנפרד,במקרה הזה פשוט תערבב את השניים ביחד,במיוחד בשריטות קטנות אין חשיבות לזה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק תודה .

האם אפשר לתקן עם הערכות האלה דברים קצת יותר רציניים משריטות ? , נגיד שפשופי כנף למיניהם או התקלפות צבע?

פורסם (נערך)

אשמח גם לשמוע על הדרך איזה מהקיטים לדעתכם עדיף?

הראשון הבנתי שהוא מקורי של מאזדה , אבל מגיע רק הצבע (וגם רק 9ml)

השני נראה ממש חביב , קיט שלם שכולל הכל וגם מדריך לעבודה וגם כמות של 30ml

1)

http://www.ebay.com/itm/Paint-touch-up-kit-genuine-Mazda-6-RX8-Silver-Contrail-Mica-25H-MX-5-2-3-5-/400304693582?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item5d3404e14e

2)

http://www.ebay.com/itm/MAZDA-Paints4u-Scratch-Master-Car-Paint-Kit-SILVER-CONTRAIL-25H-/221134326896?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item337ca20c70

3)

http://www.ebay.co.uk/itm/MAZDA-6-TOUCH-UP-PAINT-Stone-Chip-Scratch-Car-Repair-Kit-2003-2007-/361103289953?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item54136eee61

תודה :)

עריכה אחרונה על ידי winnerm
פורסם

הקיט של paints4u טוב, התאמת צבע טובה.

אישית אני תמיד אעדיף קיט של היצרן מקורי כי ההתאמה של הצבע היא הטובה ביותר והצבעים באיכות.

אבל זה גם עניין של עלות תועלת.

אני קניתי קיט מקורי של פורד במחיר של קיט לא מקורי ואותה כמות של צבע, לכן העדפתי את המקורי.

שיפשופים קטנים אפשר לתקן אבל התוצאה הסופית לא תיהיה טובה ככל שהשפשוף יותר גדול.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני אזמין את הקיט של

paints4u .

עדיף תוצאה קצת פחות טובה מאשר להשאר עם השפשוף.

אני רק יעשה בירור סופי עם המוכר לגבי הצבע , הקוד נכון , אבל לא רשום שזה מיועד צבע מטאלי ,ואני רוצה להיות בטוח שזה מתאים לצבע מטאלי .

בכל מקרה , תודה רבה לך אריק .

• תוכן חדש...