Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברכב של אבא שלי נדלקה המנורה של הESP (נורית של רכב "מחליק" על כביש).

אין לי מושג לאיזה תקלה המנורה מכוונת כי למיטב ידיעתי אין לרכב הזה נורית נפרדת של ABS.

ניסיתי להתחבר לעזרת שקע OBD בעזרת מתאם בלוטוט' פשוט וזול שעובד אצלי בפיקנטו באופן נפלא אבל זה לא הצליח.

ניסיתי ליסוע עם הרכב לשטח סגור בדוק אם הABS פועל והוא פועל מעולה.

איך אוכל לבדוק בבית מה הקוד תקלה? יש דרך ברכב הזה? אני יודע שיש רכבים שיש אפשרות להוציא קוד תקלה ע"י הדלקת סוויץ והכיבוי שלו 3 פעמים ואז הנורית מהבהבת בהתאם לקוד תקלה.

מה המומלץ לנסות כדי לסדר את זה? ניתוק ה- מצבר לכמה דקות לא הצליח, ולא בא לי לשלם למוסך 150 שקל על התחברות למחשב אחרי שלפני חודשיים התחברתי פעמיים (300 שקל) על נורית תקלת מנוע על משהו שטותי ביותר.

תודה מראש.

פורסם

בתנאי נסיעה מסויימים אכן מנורת ESP אמורה להבהב וזה תקין.

האם מנורת ESP דולקת קבוע ?

האם במקרה כפתור ביטול ESP היה לחוץ ?

איזה כייף לי :)

פורסם

ערב טוב.

בדקתי, והמנורות שבבית מנורות לא דולקות, דולקת רק המנורה האמצעית שממוקמת על החלון האחורי.

בנוסף נדלקה היום מנורה EPC.

פורסם

מרק תבורך, מי היה מאמין שיש קשר.

סתם התעלקות ומתוך סקרנות,

אם הייתי מצליח להתחבר למחשב הרכב, הוא היה מוביל אותי לנורות האלו?

ועוד שאלה על הדרך, כשאני מדליק ברכב את הפנס ערפל האחורי נדלקת מאחורה בבית הפנס האחורי שמאלי

בבית הפנס האחורי ימני לא נדלקת המנורה באותו המיקום אבל קיימת שם מנורה, למה היא נועדה?

פורסם
מרק תבורך, מי היה מאמין שיש קשר.

סתם התעלקות ומתוך סקרנות,

אם הייתי מצליח להתחבר למחשב הרכב, הוא היה מוביל אותי לנורות האלו? - ברמת העקרון עם הרכב מצוייד במערכת לניטור מנורות שרופות סורק תקלות מקורי או VAG-COM עשוי להצביע על המנורה השרופה. בהרבה רכבים תוצרת VAG קיימת מערכת לניטור מנורות שרופות אבל לא תמיד היא מדליקה את מנורת ההתראה כאשר מנורה אחת שרופה הכול תלוי בסוג הרכב/רמת גימור.

עם אתה מעוניין לבצע איבחון ממוחשב רציני קנה ציוד מתאים כמו VAG-COM עם כבל מקורי.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...