Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל שמפו לרכב של חברה מוכרת שידולל בהתאם להוראות היצרן לא אמור לפגוע בשכבות הגנה. בגלל זה שוטפים עם שמפו לרכב ולא עם סבון כלים.

מעבר לכך - כתבת שיישמת אופטי-קואט. עדיין לא נולד השמפו שייתקרב להסרת שכבת ההגנה הזו (וכנראה גם לא יוולד).

הומלץ פה בשרשור על מגוויארס gold class shampoo - אני מצטרף להמלצה בחום. השתמשתי בו בעבר והוא מנקה מעולה, ויותר חשוב - אפשר להשיג כאן בארץ במחיר נמוך.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תראה, כל שמפו כן מוריד משהו משכבת ההגנה בסופו של דבר העקרון זה רק שיש כאלה עם רמת חומציות כמו של הסיטרוס שהיא גבוהה במיוחד, שמורידים המון משכבת ההגנה או בכלל לגמרי.

הפואנטה היא למצוא שמפו עם רמת חומציות נמוכה יחסית, שמורידה לכלוך כבד בלי לפגוע בשכבת הווקס יותר מדי, מה שהסיטרוס לא עושה (לכלוך הוא מפרק אחלה, השתמשתי אפילו בתור מקציף).

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב, אני מניח שהוא מתייחס לכך שמה ששמתי לא בדיוק שקול לווקס אלא לשכבה ש'על הנייר' אמורה להיות עוצמתית פי כמה.

א-מה-מה - טרם שוכנעתי שהציפוי הזה אינו "וודו". הבעיה המרכזית היא שאני לא מכיר אף דרך לבדוק זאת... העין שלי אינה מקצועית מספיק בשביל לומר אם הבידינג על הרכב מורה על הגנה טובה. אני יכול לומר שמזהמים אינם יורדים בקלות יתרה מהפח מאז שיישמתי את ההגנה, ושיש סימני סווירלס פה ושם (קלים יחסית), ושהצטרפו מס' שריטות לפח הרכב.

בכל מקרה ע"מ לצמצם הסתברות לפגיעה בהגנה, וע"מ לתמוך במצב עתידי בו אני מיישם אוטם צבע בשוטף, וע"מ לתמוך באיבו של אשתי עליה אין ולא יהיה ציפוי - אני מעוניין בשמפו כפי שתיארתי בתחילת השרשור. ההצעה של צ'יפופו נשמעת טוב מאוד (חוץ מהמחיר, גבוה למדי כשמשקללים משלוח). אבדוק גם את של מק'לאבין.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

סיטרוס הוא בטוח לשכבת ההגנה שלך בדילול הנכון. CG משווקים אותו כמוצר שיכול להיות בדילול מסויים ידידותי לשכבת ההגנה, וכמסיר אותה לגמרי בדילול אחר.

אבל נכון, כל פעם שנשטוף את הרכב אנחנו מחלישים מעט את ההגנה (רק לא במקרה הנוכחי כאן יש אופטי קואט).

פורסם

מה עם השמפו של אופטימום? מישהו ניסה?

החוות דעת ב AUTOGEEK מחמיאות, מעניין לנסות.

מצד שני השמפו ששיפופו הציע גם נראה מעניין מאוד אבל ככה נראה שמשתלם רק בקנייה קבוצתית

Opel Adam S 2017

פורסם

שמפו שאין לו תחליף. לדעתי אתה תתאהב בו ממבט ראשון 8).

השמפו הזה מאוד מרוכז, אני כבר יותר משנה משתמש בו ולא יכול לסיים אותו.

יש לו גם תוספת להגברת ברק, הרכב נוצץ כאילו שעכשיו יישמת ווקס.

אני שם 5מ"ל שמפו בדלי 15 ליטר- שטיפה עדינה ועדיין מסירה לכלוך על גבי הרכב ללא מאמץ.

עוד ייתרון- בגלל שהשמפו הזה קצת "שומני", הכפפה ממש גולשת על פח הרכב.

בקיצור, סוס מנצח לא מחליפים.

ממליץ בחום!

פורסם

שמפו מומלץ, אני מאוד אוהב. למרות שאני לא משתמש בו תמיד (א. כי לא תמיד יש לכלוך שמצדיק את זה, ב. אומנם הוא נותן ברק, אבל יש לי מוצרים אחרים למטרה זו)

אתה מוזמן לקפוץ ולקחת דוגמית טרם הרכישה.

M-TECH E46

פורסם

טוב פייר, אני לא יודע מה לעשות.

מצד אחד יש את הדודו שאם צ'יפופו ערב לו אני בטוח שזה שמפו סופר איכותי, אם אני מוצא בן זוג להזמנה (ויש כבר פוטנציאלי) ומזמינים יחד ליטר חומר ומתחלקים חצי חצי, זה יעלה מאייה לחצי ליטר.

מצד שני הסיטרוס מומלץ כאן ע"י שועלי דיטיילינג רציניים אחרים, הוא זמין יותר, ויעלה אותו דבר לאחר משלוח.

הלכתי לאינטרנט לבדוק מה קורה, שני השמפואים האלו מומלצים לאללה ומקבלים ביקורות אוהדות ביותר.

אני מבולבל!

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני חושב שכל השמפואים שהוצעו לך כאן הם איכותיים, ויתאימו לצרכים שלך. זה לא ששמפו אחד יעשה עבודה משמעותית יותר טובה מהשני (במיוחד שהרכב שלך לא קורע את השטח ואוסף כמויות מסחריות של חול, בוץ וכו' במהלך השבוע). כולם יהיו מעולים לדרישות שלך.

עצה שלי - אל תסתבך יותר מדי, ותיקח את מה שאתה יכול להשיג הכי בקלות ובעלות משתלמת. אתה תהיה מרוצה לדעתי בכל מקרה.

תזכור בסופו של דבר שזה בסה"כ שמפו.

פורסם

תראה, אני מאז שגיליתי שקיימים שמפואים עם מסנני UV רוצה לקנות רק כזה.

השמפואים שאני מכיר הם הזינו Z7 שאמור להיות חזק יחסית (כנראה לא כמו הסיטרוס אבל לא רחוק) וה-V7 החדש של CG.

באופטיקוט, בניגוד לוקסים ואוטמים, עד כמה שאני יודע, אין מסנני UV. הוא מגן בצורה מעולה מצרות אחרות, אבל לא בהכרח מדהייה של הצבע כתוצאה מחשיפה לשמש ישירה.

לי למקרים הקשים יש את הסיטרוס ואני רוצה לקנות משהו ידידותי יותר לוקסים כי אני חושב לשים על הOC שלי וקס (בשביל אקסטרא בלינג) לכן אני רוצה לקנות את הV7.

אם אתה מחפש שמפו שיתן ניקוי וגלוס מקסימאליים, אין סכנה להשתמש בסיטרוס (ראבק, הוא בטוח לשימוש גם בלי שום הגנה) או הזינו.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

שום בעיה עם הסיטרוס.

עשיתי היום דילול נמוך יחסית.

יכולת הניקוי לא נפגעה, ובטח שלא ההגנות השונות

M-TECH E46

פורסם

טוב לאחר קבלת עוד מס' המלצות מלבד זו של צ'יפופו, החלטתי ללכת על הDODO JUICE BTBM

אם יש מישהו שרוצה להצטרף להזמנה איתי, זה יצא 100 ש"ח עבור 500 מ"ל - לא רע בהינתן שלמיטב הבנתי משתמשים ב5-10 מ"ל לשטיפה.

אז אם מישהו מעוניין - ה"פ.

פורסם

שאלה לי לכל מגיבי השרשור שכאן,

מדוע אף אחד לא המליץ לו על ONR?

בדילול המתאים לשטיפה עם דלי הוא מצויין! משתמש בו בכל שטיפה, לא מוריד שום הגנה

ועוד במיוחד שאני משתמש בONR הירוק, הוא משאיר שכבת ברק בגלל שהוא מעורבב עם תוספת וקס.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

• תוכן חדש...