Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי "גלובס" , roboteam "שמשו את יחידות צה"ל בסריקה של מנהרות חמאס בעזה במהלך מבצע צוק איתן."

אתר החברה מפנה לסיפור על מכבי אש בטקסס שמתרגלים את הroboteam בחיפוש אחרי אנשים לכודים בתוך בנין העולה באש.

1robot-AFD_700_466.JPG

Meet Wall-E. He and his robot friend are MTGER's, or micro-tactical ground robots who could just be the difference between life and death for someone in danger."We've got different mannequins hidden downstairs in different areas. Our controllers are upstairs they don't know where the mannequins are hidden. What we're using the PVC pipes for is to mitigate that emergency and that might be as simple as bringing communication to that patient," said Lt. Lyzz Donelson, Austin Fire Department.

...

The bots will be able to deliver any type of supplies the person in distress may need, checking viability, air quality, and safety before a rescuer even goes in

יהודה

פורסם

זה מה שקורה כשמתייחסים לצבא בתור שלב נוסף לאקזיט.

קחו את הגאג'טים היפים והנוצצים שלכם, ותנו לי נמר, תנו לי מחסניות שלא מעוקמות, תנו לי ווסט שלא קרוע, תנו לי את המינימום בשביל לנצח במלחמה, את הסטארטאפים הבטחוניים שיעשו לכם הרבה כסף, אל תעשו על הגב שלי ולא של החברים שלי.

פורסם

האמינות של גלובס היא איפה שהוא בין טמקא לדבקה,

לא צריך להתייחס לשום דבר שם בתור אמת או עובדה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...