Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת רכב עד 250K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חושב שיש פה "כניסה לכיס" של הבנאדם. לא שאלו כמה יש לו בעו"ש ובמק"מים.

בהנחה שזוגות צעירים לא סוגרים את החודש ולא יכולים לקנות דירה בארץ,

זה די תמוה / מעורר הערצה / מעורר פליאה (מחק את המיותר) שבחור בן 23 יכול להרשות לעצמו רכב ברבע מיליון כשכבר יש לו דירה.

זה הכל.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי אז ככה, אתה מזכיר לי את עצמי, מאז ומעולם מגיל 17 היו לי רכבים בסגנון שאתה אוהב, כרגע יש לי Z4 ולפניה החזקתי בלאון קופרה.הלכתי לכלמוביל ביום שישי האחרון,חיפשתי לי SLK בצורה החדשה בתקציב זהה לשלך שהוא 250 K, לצערי לא מצאתי אחת אבל עשיתי נסיעת מבחן על רכב אחר. ההמלצה שאני יכול להמליץ לך בטווח מחירים הזה (תצטרך אולי למתוח את התקציב ב10-20 K) היא מרצדס GLA מדגם AMG, עשיתי עליה נסיעת מבחן על דגם 2015 שעשה כולה 980 ק"מ,מגיע עם אחריות לשנתיים. רכב שמרגיש מעולה,בעל מנוע מודגש מה שאומר שביקור קטן באחת הסדנאות אפשר להקפיץ שם את הסוסים.

אמנם יש ל Z4 והיא חזקה משמעותית מהרכב שבחנתי ומשדרת ממש פוזה וה' יודע מה עוד.אבל הרכב הזה הרגיש לי פשוט מעולה.

נראה טוב מרגיש טוב. ההבדל בינינו שאני בן 26 ואני מרגיש שמיציתי קצת את הרכבים כמו שיש לי כרגע ובגלל זה אני פוזל לכיוון הGLA. אם נוציא אותה מהמשוואה,אמליץ לך על BMW סדרה 2, נראית מעולה!! ואולי זה באמת יהיה הרכב הבא שלי.

פורסם
אוקיי אז ככה, אתה מזכיר לי את עצמי, מאז ומעולם מגיל 17 היו לי רכבים בסגנון שאתה אוהב, כרגע יש לי Z4 ולפניה החזקתי בלאון קופרה.הלכתי לכלמוביל ביום שישי האחרון,חיפשתי לי SLK בצורה החדשה בתקציב זהה לשלך שהוא 250 K, לצערי לא מצאתי אחת אבל עשיתי נסיעת מבחן על רכב אחר. ההמלצה שאני יכול להמליץ לך בטווח מחירים הזה (תצטרך אולי למתוח את התקציב ב10-20 K) היא מרצדס GLA מדגם AMG, עשיתי עליה נסיעת מבחן על דגם 2015 שעשה כולה 980 ק"מ,מגיע עם אחריות לשנתיים. רכב שמרגיש מעולה,בעל מנוע מודגש מה שאומר שביקור קטן באחת הסדנאות אפשר להקפיץ שם את הסוסים.

אמנם יש ל Z4 והיא חזקה משמעותית מהרכב שבחנתי ומשדרת ממש פוזה וה' יודע מה עוד.אבל הרכב הזה הרגיש לי פשוט מעולה.

נראה טוב מרגיש טוב. ההבדל בינינו שאני בן 26 ואני מרגיש שמיציתי קצת את הרכבים כמו שיש לי כרגע ובגלל זה אני פוזל לכיוון הGLA. אם נוציא אותה מהמשוואה,אמליץ לך על BMW סדרה 2, נראית מעולה!! ואולי זה באמת יהיה הרכב הבא שלי.

אתה באמת קצת מזכיר אותי אבל GLA???? זה ג'יפון!!! ואני רווק אין לי צורך ברכב גדול. אם הייתי מתפשר על רכב לא חדש הייתי מזמן קונה audi tt או bmw z4 או porsche boxster. כרגע אני מחפש רק רכב חדש כי אני רוצה שקט,אחריות,ניילונים(סתם) וגם כי אני רוצה לעשות את העסקה דרך היבואנים שכל שלוש שנים מחליפים רכב ומשלמים רק על הירידת ערך זה נראה לי הכי "משתלם".

דרך אגב אם לא הייתי סטודנט הייתי מנסה לקנות את ה tt החדשה למרות שההורים (בעיקר אמא) לא כאלו "תומכים" בקניית רכב כזה "מושך אש". למרות שהמכוניות שאני באמת רוצה הם יקרות יותר boxster s, alfa 4c, boxster gts גם יספיק :)

על החלומות המוטוריים שלי עדיף בכלל שהם לא ידעו כי אם tt מושכת אש אז מה הם יגידו על רכב שעולה פי כמה כמו פרארי,מזראטי וכו'

בקיצור נחזור למציאות :( ,כרגע הרכב שהכי נראה לי יתאים זה mini cooper s pure led גם מהיר מאוד גם נראה טוב גם לא גדול גם מאובזר ברמות מפחידות. שבוע הבא יש לי עליו נסיעת מבחן, אם יש לכם רעיונות לרכב אחר אני יותר מאשמח.

• תוכן חדש...