Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה רכב בלא יותר מ15 אלף

איזה רכב כדאי?

ראיתי בשנים סבבה (2006-2008) ועם ק"מ נמוך יחסית

פיג'ו 307

פיאט פונטו גרנדה

שברולט אבאו

מה עדיף?

ואם יש רכב אחר שכדאי בסכום הזה

תודה מראש

פורסם

לא כתבת האם אפשרי גיר רגיל. ככל שכן, אתה מרחיב לך את ההיצע של הרכבים. כמובן, במחירים כאלה, עדיף לקחת את האקזמפלר שהוא הכי שמור, עם תיעוד מסודר של טיפולים, כך תוכל לדעת שאתה קונה רכב עם פוטנציאל להמשיך ולנסוע בו, פחות או יותר, ללא תקלות. כמובן, יש בלאי טבעי וכו', אבל לפחות אתה יודע שהרכב תוחזק טוב במשך השנים.

פורסם
לא כתבת האם אפשרי גיר רגיל. ככל שכן, אתה מרחיב לך את ההיצע של הרכבים. כמובן, במחירים כאלה, עדיף לקחת את האקזמפלר שהוא הכי שמור, עם תיעוד מסודר של טיפולים, כך תוכל לדעת שאתה קונה רכב עם פוטנציאל להמשיך ולנסוע בו, פחות או יותר, ללא תקלות. כמובן, יש בלאי טבעי וכו', אבל לפחות אתה יודע שהרכב תוחזק טוב במשך השנים.

בגדול עדיפות לאוטומט

פורסם

יש לך סלט בין הרכבים,אתה צריך משפחתית או מתאים סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש לך סלט בין הרכבים,אתה צריך משפחתית או מתאים סופר מיני?

ההבנה שלי בכל המושגים של הרכב היא נמוכה מאוד

מה ההבדל בין משפחתית לסופר מיני?

פורסם

בתא המטען,ובמרווח,בדרך כלל גם מנוע.

משפחתית זה כמו ה 307,מזדה לנטיס,קורולה.

סופר מיני זה כמו יונדאי גטס,פיאט פונטו ספייס.

כמה אנשים הולכים לנסוע רוב הזמן ברכב?

יש לכם ילדים קטנים?

גיר ידני או אוטומט?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתא המטען,ובמרווח,בדרך כלל גם מנוע.

משפחתית זה כמו ה 307,מזדה לנטיס,קורולה.

סופר מיני זה כמו יונדאי גטס,פיאט פונטו ספייס.

כמה אנשים הולכים לנסוע רוב הזמן ברכב?

יש לכם ילדים קטנים?

גיר ידני או אוטומט?

נוסעים בדר"כ 1-3 אנשים

לפי מה שאתה אומר אז אני צריך סופר מיני

עדיף אוטומט

אני חושב ש

פיאט פונטו גרנדה

ושברולט אבאו הם סופר מיני נכון?

ו

פיג'ו 307 היא נחשבת משפחתית?

למרות שלפי התמונות ה307 גם נראית לי יחסית קטנה למשפחתית

פורסם

השברולט אוויאו מאוד לא בטיחותית ולכן תוריד אותה מהפרק.

גרנדה בכזה תקציב יהיה כניראה רכב במצב לא מזהיר,לכן עדיף לרדת לפונטו ספייס עדיפות לרמת איבזור ELX,יש לה גיר רציף שעדיף על הרובוטי שקיים בגירסאות ה SX שהם יותר פופולריות.

יש לך גם יונדאי גטס,רכב אמין ולא יקר לאזחקה,חפש רמות איבזור GLS/GLI/GLX החל משנת 2006 עם מנוע 1.4.

פורסם (נערך)
השברולט אוויאו מאוד לא בטיחותית ולכן תוריד אותה מהפרק.

גרנדה בכזה תקציב יהיה כניראה רכב במצב לא מזהיר,לכן עדיף לרדת לפונטו ספייס עדיפות לרמת איבזור ELX,יש לה גיר רציף שעדיף על הרובוטי שקיים בגירסאות ה SX שהם יותר פופולריות.

יש לך גם יונדאי גטס,רכב אמין ולא יקר לאזחקה,חפש רמות איבזור GLS/GLI/GLX החל משנת 2006 עם מנוע 1.4.

ומה אתה אומר על פיג'ו 307?

והאמת שהמרווח די חשוב

כי אני נחשב גבוהה (2.04 מ') ואני צריך מקום לרגליים (בתא של הנהג)

ואפילו הקיה ספורטאז' די צפופה לי

עריכה אחרונה על ידי .ferrari
פורסם

נסעתי על הסטיישן,מאוד נוחה,איכות חומרים נעימה,החיסרון זה הגיר שלא נחשב לשיא האמינות,מעבר לזה איני מכיר טוב את הרכב,לכן המתן לעוד אנשים.

• תוכן חדש...