Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יומן מעקב - פיג'ו 3008 שנת 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנים עם סיטרואן בעיקר ישנות, הוחלט להתחדש בצרפתייה שתהווה תחליף ראוי לקסרה פיקאסו הקשישה שלנו. הדרישה היתה משפחתית מרווחת שתכיל בקלות ובנוחות זוג הורים ושניים וחצי ילדים (השלישי בדרך) לנסיעות ארוכות ונעימות.

הלב נטה אוטומטית לc5 החדשה אבל האשה וההיגיון אמרו ללכת על רכב שבעוד שנתיים עוד יהיה שווה משהו.

סיבוב בלובינסקי טרייד בגלילות והחלטה די מיידית, הולכים על 3008 מבציר 2011.

לא אומר שלא היו חששות מהthp הידוע לשמצה, אבל שנת האחריות והידיעה שטיפול נכון יחסכו מאיתנו צרות עתידיות, סגרו את העסקה.

הכלה שנבחרה, 3008 פליטת ליסינג עם 69000 קמ, בצבע אפור פלדה, מתוקה לחלוטין.

מבפנים:

אבזור בשפע, החל מחיישני אורות וגשם, דרך מערכת מיזוג מפוצלת ופתחים ליושבים מאחור, מסך עילי, שליטה מידיות ההגה כמעט על הכל, תא מטען מגניב ביותר, מתחלק באמצעות מדף, הפרדה בין נהג לנוסע באמצעות קונסולה רחבה ועוד.

מבחוץ:

קרוסאובר קטן, מעוצב ומושך עין, גימורי כרום על מראות וספי דלתות, חישוקי סגסוגת בקוטר 17", פנסי ערפל ועוד כל מיני קטנות.

תחת מכסה המנוע:

שילוב של מנוע 1.6 טורבו מתוצרת bmw ותיבת 6 הילוכים מתוצרת אייסין היפנית.

אחרי 1000 קמ ראשונים איך זה מרגיש?

כאן זה מתחלק...

כרכב בן 4 שנים הוא עדיין מרגיש חדש, נסיעה נעימה, שקטה, נטולת דרמות.

שילוב המנוע גיר עושה עבודה לא רעה. במזג אוויר קריר המנוע מרגיש זריז במיוחד ומאיץ למהירויות לא חוקיות בצורה חלקה ושקטה. בימים חמים יותר מורגשת נפילת כוח קלה, לא משהו שובר עסקה.

הגיר מתפקד מעולה, העברת הילוכים מהירה וחלקה גם במצב ידני.

התנהגות ואחיזה:

כבוגר צרפתיות ישנות, ציפיתי ליותר. האחיזה כמעט אבסולוטית, קשה להוציא את הבהמה מאיזון והתפקוד של המתלים, גם במצבי קיצון, פנומנלי.

הרכב נטוע חזק על האספלט והesp מסרב להכנס לתפקוד, פשוט כי אין צורך.

לעומת זאת, בכבישים עירוניים משובשים, האריה הקטן מתקשה לשכך מהמורות ולעומת הפיקאסו הישנה מרגיש התרסקות על כל באמפר.

צריכת דלק:

די מבאסת, שוב, יחסית לטורבו דיזל הישנה, כאן הממוצע עומד על ליטר ל-9. בבין עירוני בשיוט על 120 ניתן להגיע לליטר ל14.

בנוסף, מיכל הדלק המיניאטורי (45 ליטר). נותן תחושה שהדלק נגמר מהר מידי.

חוויית הקניה:

סבירה, השירות היה בסדר גמור, זמני ההמתנה במרכז השירות היו יחסית ארוכים, כמעט כל בקשותי לתיקון וסידור נענו, הגמישות במחיר גם כן היתה בסדר.

אולם, הרכב לא נמסר נקי לחלוטין והשקעה קלה נוספת מצידם היתה בהחלט נדרשת.

הרכב בידי רק כחודש ואני מאמין שעם הזמן והקילןמטראז' שאצבור, יהיה לי עוד לספר...

על הפרק:

טיפול דיטיילינג פנימי וחיצוני להחייאת הצבע

טיפול מלא בעוד 5000 ק"מ (יש כמובן היסטוריה. מלאה)

שאלות ועוד, מוזמנים..

התמונה, מיום המסירה...

.uploadfromtaptalk1429339660741.jpg

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מזל טוב ןכל הכבוד. אני מקווה שאתה עוקב בפורום על מנועי 1.6 טורבו מ 2011 כי יש בהם כשל סדרתי ידוע. למשל http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=564247

האמת היא שכן, כ"צרפתולוג" וותיק, אני מכיר את הכשלים, הרכב נבדק ע"י לקוח שלי שהוא מוסך רשת יבואן, רוב מחלות הילדות שברכב טופלו ומעבר לכך, הרכב עדיין באחריות.

נכון שזה לא סוגר הכל ועדיין קיים החשש, אבל התמורה למחיר היא טובה, ובינתיים אני די מרוצה. מן הסתם ימים יגידו.

כמובן שאם מרווח הטיפולים אצמצם ל15 אלף או שנה, במוסכים מתמחים או יבואן בלבד.

בשונה מהרכבים הישנים שהיו לי עד עכשיו, הוא יתוחזק ברמה הגבוהה ביותר (לא שממש הזנחתי את הקודמים).

כמובן שאעדכן כאן מידי פעם במידה ויצוצו בעיות מיוחדות.

שתי תמונות מהפנים שהעברתי לדיטיילר שידע עם איזו ג'יפה הוא הולך להתמודד (:

11086441_10153194213989287_1868270430_o.jpg11032681_10153194213624287_1348366296_o.jpg

פורסם

היה לנו רכב כזה בעבודה עד לפני שנה בערך.

זה אחלה ג'יפון, שמזל שלא הצליח בשוק המקומי. אם היה נמכר יותר והבעיות במנועים היו הופכים למשהו המוני זה היה עלול לקבור סופית את המוניטין של פיג'ו, שגם ככה בקאנטים.

אני מאוד נהנתי לנהוג ברכב הזה. יחסית לג'יפון הוא כיפי, הרבה יותר כיפי מ-ix35 או ספורטאז'.

אגב, המזגן אצלך טוב? כי אצלנו בעבודה הוא היה קצת דרדלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה מחיר סביר. רכב כזה נמכר ב 20% מתחת למחירון. כשאני ניגשתי ללובינסקי אז הם הסכימו להוריד רק 10% . אז הם הפסידו את העסקה כי קניתי בחוץ ב 20% פחות ללא ויכוחים.

פורסם

גם אני רכשתי לפני כחודש.

יד ראשונה פרטית, 30K מודל 2011.

בינתיים ההתרשמות די דומה. גם מאוכזב קצת מצריכת הדלק והמזגן באמת חלש.

יש אצלי גג פנוראמי - מאוד נחמד :)

פורסם

ברכב המבחן היה גג פנורמי, אכן תוספת נחמדה מאוד.

מעניין איך זה יהיה בקיץ.

לגבי המזגן, גש לבדוק אותו, אצלי הוא ממש מקפיא!

בהיסטוריית טיפולים אצלי יש הוספת גז לפני שנה בערך, אולי שווה לך לבדוק את העניין

• תוכן חדש...