Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יומן מעקב - פיג'ו 3008 שנת 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון קל...

10 חודשים שהאוטו אצלי.

לאחרונה ההחלו רעשים שמשנעו כאילו מגיעים מאחד הפולים היושבים תחת רצועת אביזרים. מספר ימים לאחר מכן גם נפילת כוח משמעותית והרגשה שהרכב לא סוחב.

טלפון למוסך ליטל והאוטו נכנס לאישפוז. בתום הבדיקה - אובחן כי מכסה שסתומים סיים חייו ובריחת לחץ משם גורמת לרעשים ולנפילת הכוח. הוחלף מכסה שסתומים לחדש יחד עם צינור לטורבו. על הדרך התגלתה נזילת מים מבית טרמוסטט וגם הוחלף יחד עם טיפול 90 אלף והחלפת רפידות בלם קדמיות.

בסהכ הרכב מראה אמינות די ירודה ומאוד קשה לסמוך עליו.

למזלי בלובינסקי באו לקראתי ואני שילמתי רק עבור עבודה ללא החלקים.

10 חודשים, מעל ל20 אלף קילומטר - ושלושה ביקורים במוסך... בהחלט לא נעים.

מצד שני, יש מעט מאוד רכבים בסגמנט שמקנים את אותה תחושת פרימיום מהודקת כמו ה3008.

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב אצלי שנה ו3 חדשים.

3 ביקורים במוסך - 2 מהם על פיח בראש מנוע (טופל בפעם האחרונה אחרי לא מעט ויכוחים עם לובינסקי על האחריות שלהם).

אחד על ריח רע במזגן.

הרכב כבר בן 5. אני חושב שזה לגיטימי לא?

האמת שאני כל כך אוהב שחשבתי לקנות את החדשה בעתיד או אולי את 5008.

נראה מה הזמן יוליד.

Peugeot  5008 2023 

פורסם
כנראה שאנחנו על גבול הקילומראז בו הרכב מתחיל להתפורר

ולחשוב שהגרנדיס של השכן עם 250000 ק"מ וטיפולים שוטפים בלבד (פעם בשנה לפני הטסט לא משנה מה הק"מ השנתי - שהוא יותר מ10K), או הרנו שלי לשעבר שראתה מוסך פעם בשנה לשוטף בלבד...

פורסם

בחישוב זריז... אם הייתי צריך לשלם על כל מה שתוקן ב10 החודשים האחרונים הייתי פושט רגל:

מתג הלם יד כ1500 שח

ניקוי פיח כ4000 שח

משאבת דלק בלחץ - לא סגור על המחיר אבל לא פחות מ2500 שח

טרמוסטט כ1200 שח

מכסה שסתומים וצינור טורבו כ2500 שח

משאבת מים ומשאבת דלק במסגרת ריקול

מעבר לזה אני שילמתי על העבודה ועל טיפול והחלפת בלמים קדמי.

אפשר לומר שהאמינות ממנה והלאה.

פורסם

מצער, אבל כאן מופיע היתרון בלרכוש מחברה מאשר אדם פרטי.

האחריות.

מצד שני אבא שלי התערב והשיג בכירים בלובינסקי כדי לממש את האחריות.

אותי ניסו לנפנף.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

שלנו סוגרת 10 חודשים אצלנו.

עשינו כ- 11K עומדים עכשיו על 42K.

טפו, טפו, טפו.... רק טיפול עד עכשיו...

הרכב ביום יום בשימוש של אשתי, בדיוק אתמול חשבתי לעצמי כמה אני אוהב אותו כשנהגתי בו.

לעניות דעתי במחיר שהוא נמכר היום הוא אחת העסקאות המדהימות יש כחדש.

פורסם
מכסה שסתומים סיים חייו

מכסה שסתומים סיים את חייו.

ברכב מודל 2011.

עם 90 אלף קילומטר.

כנראה שPSA לא ממש התקדמו באמינות מאז שנות ה90 (בזמנו, כשהייתה לי קסנטיה, המוסכניק שטיפלתי אצלו, אמר שהמנועים היותר חדשים פחות מוצלחים ממנועי TU/XU).

עדיף כבר פורד, או אפילו שברולט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הקטע הוא שאני מסכים עם שניכם...

הרכב באמת לא אמין בצורה מפחידה. החודש מסתיימת האחריות ואני לגמרי חושש מהיום שאחרי.

מצד שני, אף ג'יפון בקטגוריה, ברמת המחיר של ה3008, לא מתקרב אליה מבחינת ההרגשה וכמות הפאן שהיא מייצרת. כל השאר מרגישות כמו סוברו dl משנות ה90 לעומת תחושת הפרימיום שה3008 מעבירה.

פורסם

נו נו, לא נסחפת בכלל. יש ל- 3008 יתרונות, בצורת מושבים (בעיני) ומנוע (כשהוא עובד). לא חושב שהם הופכים אותו לפרימיום.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ישבת? נהגת?

ממליץ לנסות אותו בהשווה לספורטאז, לix35 לקרוס אובר של סוזוקי וכו...

אף אחד מהם לא מתקרב לתחושות שהוא מעביר.

פורסם
מכסה שסתומים סיים את חייו.

ברכב מודל 2011.

עם 90 אלף קילומטר.

כנראה שPSA לא ממש התקדמו באמינות מאז שנות ה90 (בזמנו, כשהייתה לי קסנטיה, המוסכניק שטיפלתי אצלו, אמר שהמנועים היותר חדשים פחות מוצלחים ממנועי TU/XU).

עדיף כבר פורד, או אפילו שברולט.

מה כבר יכול לקרות למכסה שסתומים? אתה בטוח שלא מדובר באטם?

• תוכן חדש...