Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יומן מעקב - פיג'ו 3008 שנת 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רעידות וחוסר בכוח זה נשמע כמו שרשרת טיימינג. כתבת שטופלו מחלות הילדות, אבל אם החליפו לרכב טיימינג ב- 2011 או 2012 אז יש סיכוי טוב שדחפו לו שוב את הקיט טיימינג התקול שהוא בצבע חום. לי עשו את זה. רק בהחלפה שניה, והפעם לקיט הנכון, נעלמו הרעידות והרכב התחיל לעוף, כיאה לנתון הכוח שלו.

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

התזמון לא יצר אצלי רעידות . זה היה בלתי מורגש. ייתכן שהחליפו רק בורג מותחן ולא את כל הקיט או יותר חמור : אצלי המורשה כתב שהוחלף המותחן ובפועל היה מותחן ראשוני. כלומר לא הוחלף כלום. זה ניתן לדעת בקלות כי אורך הבורג השתנה בקיט החדש.

פות"ש צריך לסוע קצת ולהרגיש אם תוקנה התקלה.

אופציה נוספת לסלד לא יציב היא משאבת הדלק. זו משאבה מזריקה עם פילטר רטוב ועם כשל ידוע. אם לא מביאה דלק באופן רציף ונכון זה יגרום להשתעלות כזו שאינה נרשמת תמיד במחשב.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

נושא הטיימינגג נבדק וממצא תקין. מה גם שנראה שכרגע העדכון שבוצע העלים את הרעידות.

יש מקט שונה לקיט טיימינג החדש?

פורסם
נושא הטיימינגג נבדק וממצא תקין. מה גם שנראה שכרגע העדכון שבוצע העלים את הרעידות.

יש מקט שונה לקיט טיימינג החדש?

לדעתי זה אותו מקט.

פורסם

אשמח אם תפרט מהם ההבדלים בין הקיט המקורי לקיט הזה, בנוסף, מתי המשודרג נכנס למלאים והאם הקיט החדש הוא היום בעצם היחיד הקיים בשוק?

פורסם

יש הבדלים מינוריים בכל מיני מקומות . אבל אלו שאלות קשות שאין לי תשובה עליהן. צריך להפנות אותן ליבואן. אני יכול רק לנחש.

פורסם

חבר'ה כל הכבוד על התרומה, חשוב מאד שיהיה כאן ריכוז של המידע בדבר הפתרון לכשל הסדרתי הזה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)

עוד מחשבה על צריכת הדלק שלך: תשאל במוסך מה היו ערכי ה STFT ו LTFT . זהו מנגנון פיקוח ותיקון צריכת הדלק למנוע. האם היתה סטייה ? האם היא דו ספרתית באחוזים ? אם כן האם החיישן מראה על תערובת עשירה מדי בדלק ? כלומר סטייה שלילית. בעיקר זו של הטווח הארוך. כל אלה יכולים לסמן על בעיה כלשהיא בהזרקת הדלק או בחיישני החמצן.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מנצל"ש, מה אמור להיות הלחץ אוויר לדגם הזה?

על המדבקה רשום בצרפתית roue secoure ועוד משהו.

וב BAR

2.6

2.8.

3.0. 3.2

בקיצור אין לי רבע מושג.

אגב מדובר על 225/50

Peugeot  5008 2023 

פורסם (נערך)
מנצל"ש, מה אמור להיות הלחץ אוויר לדגם הזה?

על המדבקה רשום בצרפתית roue secoure ועוד משהו.

וב BAR

2.6

2.8.

3.0. 3.2

בקיצור אין לי רבע מושג.

אגב מדובר על 225/50

המדבקה מתייחסת לצמיגי מישליין המקוריים אז 36 PSI (אכן גבוה). זה מקביל ל 2.6 BAR .

אבל לכל צמיג אחר הייתי שם 32PSI

תסתכל גם על הגלגל וצורתו. האם הוא מלא מדי או רפוי מדי.

עריכה אחרונה על ידי save
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קל

הרעידות בסרק כשהאוטו קר נמשכות כמו גם תצרוכת דלק יחסית גבוה. המוסך המטפל קיבל אישור מלובינסקי לטיפול ניקוי פיח במסגרת האחריות (סביב ה4000 שח במוסכי היבואן)...

בשבוע הבא האוטו יטופל, אעדכן לאחר מכן כיצד זה השפיע.

לבד מזאת, בינתיים די מרוצים מהרכישה (בעיקר האשה והילדים) וכנראה שבעקבות התצרוכת הגבוה, אני הולך להשמיש שוב את הפיקאסו הישישה כרכב עבודה בשבילי...

• תוכן חדש...