Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 18 ואני מעוניין לקנות רכב ראשון אמין וטוב עד 15 אלף שקל.

בבקשה אם אתם יכולים להמליץ לי על רכב אמין טוב וחסכוני.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ידני או אוטומט?

סופר מיני או משפחתית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יונדאי גטס עדיף לחפש ברמות איבזור GLI/GLX/GLX הרכב אמין ולא יקר לאחזקה אם כי פחות מצטיין בחיסכון.

פיאט פנדה מאוד חיסכונית וגם אחזקה לא יקרה,היא חלשה יותר מהגטס.

פונטו ספייס מרווחת מהפנדה וגם חיסכונית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מציע לך לקרוא דיונים קודמים שדומים לזה, מכיוון שרכב זה לא רק הוצאה חד-פעמית של 15K וזהו, ישנם עלויות נוספות ואתה צריך לבדוק אם באמת אתה יכול להחזיק רכב והאם זה כדאי לך. (שים לב שאתה בחור בן 18, עוד מעט מתגייס לצבא והחזיק רכב כשאתה חייל בסדיר זה לא דבר פשוט..)

פורסם

הוא לא ציין, אבל אולי יש לו עזרה מההורים בזמן הצבא/הוא מתכוון להיות עתודאי או ללמוד לימודי הנדסאי/הוא לא עושה צבא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

באמינות הונדה מקום ראשון, טויוטה מקום שני, אבל הכי הכי חשוב לבדוק שהרכב לא נבלה שחוטה כי גם אלו מתקלקלות

בסופו של דבר...

אישית הייתי ממליץ או על דהייטסו סיריון או הונדה סיויק. דייהטסו חברת בת של טויוטה.

אבל שוב הכי חשוב לבדוק שזה לא נבלה :wink:

פורסם

ko11, זה לפי סקר דעות קדומות של הישראלים שאתה ביצעת?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

דור נו באמת,בתור משתמש וותיק אתה לא מכיר את סקר האמינות של ארגון ko11 reports?:lol:

ko11 להונדה תדמית אמינות טובה,אבל לגטס לא פחות,היתרון שלה שהיא גם תהיה חדשה יותר ולכן עדיף מאשר הונדה ישנה יותר.

פורסם
דור נו באמת,בתור משתמש וותיק אתה לא מכיר את סקר האמינות של ארגון ko11 reports?:lol:

ko11 להונדה תדמית אמינות טובה,אבל לגטס לא פחות,היתרון שלה שהיא גם תהיה חדשה יותר ולכן עדיף מאשר הונדה ישנה יותר.

סקר חדש? :)

כפיר הג'ינג'י

פורסם
ko11, זה לפי סקר דעות קדומות של הישראלים שאתה ביצעת?

לא זה לפי 31 שנים ואלפי מכוניות שתחזקתי...

מציע לך לא לזלזל בנסיון של אנשים, כי כידוע לך חכם לומד מטעויות של אחרים.

לגבי הגטס שיוליאן הציע היא לא רעה האמת, צריכת דלק גבוהה קצת אבל אין מושלם..

פורסם
לא זה לפי 31 שנים ואלפי מכוניות שתחזקתי...

מציע לך לא לזלזל בנסיון של אנשים, כי כידוע לך חכם לומד מטעויות של אחרים.

לגבי הגטס שיוליאן הציע היא לא רעה האמת, צריכת דלק גבוהה קצת אבל אין מושלם..

לא מזלזל, יש לי את הניסיון שלי. את כל הסטיגמות אני כבר מכיר, וצר לי, כבר שללתי כמה בעצמי:

1. יש המון בעיות חשמל בצרפתיות.

2. גטס שותה דלק כמו משאית.

3. טויוטה זה הרכב הכי אמין ביקום.

פורסם (נערך)
באמינות הונדה מקום ראשון, טויוטה מקום שני, אבל הכי הכי חשוב לבדוק שהרכב לא נבלה שחוטה כי גם אלו מתקלקלות

בסופו של דבר...

אישית הייתי ממליץ או על דהייטסו סיריון או הונדה סיויק. דייהטסו חברת בת של טויוטה.

אבל שוב הכי חשוב לבדוק שזה לא נבלה :wink:

בסדר , בסדר. הונדה מקום ראשון.

בוא תיקח קורולה עם 280 אלף ק"מ וסחיויק עם 280 אלף ק"מ או יודע מה, אפילו 100K לכל אחת, אני מביא לך 20,000 שקל אם בהונדה לא החליפו 50 חלקים יותר מבטויוטה.

אז זה שטויוטה לא עושה רכבים מושלמים מבחינת איכות או וואטבר, לא גורע מהעבודה שבמחינת האמינות, אין כמעט יפנית שמשתווה לה, להוציא דגמים שיצאו על הפנים מראש כמו הרובוטית, אלא בהסתכלות על הרוב.

ואם לא היית יוצא בהצהרות הזויות כאלו עם סקרים מעצמך אז לא הייתי מגיב ככה.

כמובן שאם ניקח רכב שנשחט מיום היוולדו לעומת רכב אחר שנשמר מיום היוולדו אז מדדים ישתנו.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו

• תוכן חדש...