Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את המיצובישי "המדוברת" היום בסוכנות.

במחיר מעולה.

מבטיח לעדכן איך הרכב כשאקבל אותו, כמו שעדכנתי לפני 5 שנים כשקיבלתי את האלטו.

+ אולי סרטון חוות דעת.

מאחל לכולכם חג שמח!

כפיר הג'ינג'י

פורסם

יש לזה זמן המתנה של חודשיים?

הרכב הזה נמכר יותר טוב ממה שחשבתי, כנראה כלמוביל ידעו מה הם עושים, כשהם הביאו אותו לכאן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נמכר טוב בגלל העסקה עם הצבא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אפשר לשתף אותנו במחיר או שזה נשאר בינך לבין הסוכנות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לשכן שלי שהוא קצין, החליפו את הריו באטראז'. שמתי לב שהוא קיבל איתה DVD ושיש גם מצלמת רוורס.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

תתחדש,באמת מעניין באיזה מחיר הרכב נרכש.

אני חושב שאתה הראשון בפורום שרוכש את האטראז.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תכל'ס הכותרת צריכה להיות "התחדשתי בדף A4"

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
קניתי את המיצובישי "המדוברת" היום בסוכנות.

במחיר מעולה.

מבטיח לעדכן איך הרכב כשאקבל אותו, כמו שעדכנתי לפני 5 שנים כשקיבלתי את האלטו.

+ אולי סרטון חוות דעת.

מאחל לכולכם חג שמח!

היי

עשית נסיעת מבחן...?

למה אני שואל ? יצא לי לנסוע עם הרכב והוא ממש מרעיש כאילו אתה בטרקטור...

פורסם

אמנם לא פות"ש, אבל עשיתי נסיעת מבחן על האטראז' ולדעתי לפחות, השד לא כל כך נורא כמו שנוטים לחשוב. לא הבחנתי בהמון רעידות, או בהרבה רעש. די נוחה, די מרווחת, מאובזרת, תא מטען גדול. כל מה שישראלי ממוצע צריך. מה שכן - חומרים זוועה, פשטות מופגנת והיא מוציאה כל חשק לנהיגה דינאמית או סתם נמרצת טיפה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הבעיה של ספייס סטאר והאטרז אלו המתלים שלא מאפשרים שום נהגיה דינמית עקב זווית גילגול גדולה.

אכן המנועים שלהם רועשים,אבל אם נוסעים עם מוסיקה או רדיו זה מקטין את הרעש,בשיוט דווקא המנוע שקט עקב סלד נמוך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רוב הנהיגה שלי היא שיוט, לי זה לא היה מפריע והייתי נהנה מהחיסכון. אשכרה לא הייתי פוסל כזאת על הסף אם היה לי רכב סופ"שים ראוי. ואם הייתי מתגבר על איך שהיא נראית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בשיוט הסלד שלה נמוך ב 100 קמש כ 2100 ו 120 קמ"ש כ 2300.

היתרון של גיר רציף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגלל המתלים הסופר רכים ואיכות חלק מהכבישים בישראל השיוט ב120 קמ"ש לפעמים מרגיש כאילו אתה באבן שמקפיצים אותה על המים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...