Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי

עשית נסיעת מבחן...?

למה אני שואל ? יצא לי לנסוע עם הרכב והוא ממש מרעיש כאילו אתה בטרקטור...

בוודאי שעשיתי. נסיעה של שעה (חצי אני חצי אשתי).

כפי שמשהו רשם כאן- השד לא נורא ככ.

תראו, אני אחרי סוזוקי אלטו, כך שבשבילי זוהי התקדמות רצינית.

הרכב מתאים בדיוק לצרכי - חיסכון בדלק, אמינות ותא מטען גדול עקב התרחבות המשפחה בקרוב.

התקציב שלי היה 85-90:

שזה היה או לקנות אטראז חדשה או ריו יד 1 0 קמ או טויוטה קורולה יד 2 מליסינג/פרטי.

נסעתי על כולן. האטראז לדעתי הרבה יותר טובה מהריו. ולגבי הטויוטה - החלטתי ללכת על איבזור ואחריות.

וכן, נראה לי באמת שאני הראשון בפורום. :)

כפיר הג'ינג'י

פורסם

טוב, אין לשרשור הזה כל תכלית חוץ מאשר תתחדש / האטראז' זו קופסת קרטון.

שתקבל את האוטו אתה יותר ממוזמן לפתוח שרשור "התחדשתי", רצוי כבר לאחר גמיעת כמה מאות קילומטרים עם תמונות ורשמים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...