Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה יש חמץ בירושלים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן אני יכול לקנות(געוואלד) חמץ בעיר הקודש? הכוונה לסופר\מיני מרקט..ואם אפשר מקום שלא ישספו בו את גרוני בגלל שיש לי תעודת זהות כחולה..

:lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אין טיב טעם או איזה סופר אחר לא כשר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

באופן מפתיע, טיב טעם הכי קרוב שיש לו, נמצא במודיעין. קשת טעמים אין בכלל.

זה כשבשאר ערי הארץ, הצורך לקנות 10 כיכרות לחם לשבוע נעלם לחלוטין, בגלל עצם העובדה שתמיד אפשר לקפוץ לחנות חזיר השכונתית 8)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כן, יש לי כזו דקה הליכה מהדירה. הבעיה היא שאין שם שום דבר אכיל...:twisted:

אלטמן.

פורסם

וואו, תודה. עכשיו אני רגוע.

אגב, גם בלי חשמל ומים חמים אני לא אמות, אתה יודע? וגם בלי רכב ממונע אני אשרוד. אז אולי אני אוותר על הדברים השטותיים האלה, לפחות השבוע.

אלטמן.

פורסם

איפה בירושלים?!? אנשים שוכחים שהמרחקים בתוך ירושלים

מזכירים את פתח תקוה / הוד השרון / כפר סבא.

כמו שציינו, יש מכולות רוסיות שכונתיות במצבורי רוסים,

למשל קרית יובל, לא יודע אם מעדני מניה באגריפס מוכר גם חמץ,

ותמיד יש רכבת לתחנת שער יפו ומשם 5 דקות הליכה לעיר העתיקה.

חוץ מזה אני מבטיח לך שלא תמות (בתור חובב גלוטן שאופה לחמי שאור להנאתו ברוב ימות השנה)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היי,

נסה בואדי ג'וז, בבית צפאפא, יש להם תעודות כשרות, ככה שלא נראה לי שימכרו לך.

בקיצר מזרח ירושלים.

אם בכל זאת לא מצאת, סע לגוש עציון ויש מכולת בכפר בשם וולאג'ה, בטוח יש להם.

הכפר אחרי הכניסה לשיוב הר גילה.

רועי

פורסם
מאפיית חובז באבו גוש.

דווקא חובז טוענים שהם כשרים (למרות שהם פתוחים בשבת), אז אני לא בטוח שיש שם לחם כרגע. יכול להיות שכן.

בכל מקרה, באבו גוש לא חסרות מאפיות.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

מנצל השרשור

איפה באמת יש בירושלים מעדניות/מכולות רוסיות טובות ואיכותיות ? האם מישהו מכיר גם מניסיון ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...