Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

בשעה טובה קיבלתי את הבימבה החדשה שלי , לבנה ונוצצת :) .

שכחתי לשאול בסוכנות לגבי תקופת ההרצה, האם עדין יש צורך לעשות הרצה ברכבים חדשים?

כמה ק"מ? ובאיזה סל"ד?

תודה לעונים

מיכאל

פורסם

בחברה יגידו לך שלא נדרשת הרצה כלל, בפועל לא הייתי עובר את ה3000 סל״ד ולא הייתי מדביק דוושה ב500 ק״מ הראשונים לפחות..

יום טוב גם לך

פורסם

למעשה היום אין דבר כזה שנקרא "הרצה", הרכב מגיע מוכן לשימוש.

באלפי הקילומטרים הראשונים מומלץ לנהוג במתינות ובעדינות ולא לשחוט את המנוע. בנוסף מומלץ לנסוע בכל מיני מהירויות ותוואי נסיעה שונים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
למעשה היום אין דבר כזה שנקרא "הרצה", הרכב מגיע מוכן לשימוש.

באלפי הקילומטרים הראשונים מומלץ לנהוג במתינות ובעדינות ולא לשחוט את המנוע. בנוסף מומלץ לנסוע בכל מיני מהירויות ותוואי נסיעה שונים.

למה אין הרצה? תמיד היה ועדיין יש ועוד איך כמעט בכל רכב ויש לנסוע בהתאם למה שרשום בספר הרכב.

פורסם

לא, אין הרצה. יש המלצה לנהוג ברכב X Y Z, לא חובה ואין צורך בביקור במוסך לאחר X קילומטרים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הרצה לא אומר שצריך להגיע למוסך אחר כך אבל התהליך של ההרצה מה שנקרא break in קיים גם קיים גם אתה כבודו המנהל הגדול כותב שלא..

פורסם

כל הפואנטה היא להפעיל ולהוריד מהמנוע וממערכת הקירור עומסים. נסיעה בעיר היא הכי טובה. עולים עליות, מחליפים הילוכים לעיתים קרובות. עוצרים, ממשיכים בנסיעה. לעומת זאת, נסיעה במהירות קבועה על כביש מהיר לא ממש עושה את זה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא מבין למה אני בכלל טורח להמשיך ולהגיב, אבל לא, לא תמיד קיימת הנחיית יצרן באשר לאופי הנהיגה ברכב באלפי הקילומטרים הראשונים. וזה אני אומר על סמך עיון בספרויות של יצרנים שונים.

אבל היי, מה אני מבין, אני לא בעל מקצוע. תתעלמו מזה :roll:

פורסם

בספר רכב של ה-I10 החדשה שקניתי, נרשם במפורש ב-1000 ק"מ הראשונים- לנהוג במהירויות משתנות, לא לעבור 4K סל"ד, לא להיות בניוטרל מעבר ל-3 דק, לא להתשמש בבלמים בבלימות פתאומיות אלא רק במקרה חירום. כל זאת על מנת לשפר ביצועים ולהגיע לתצרוכת דלק טובה יותר.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

• תוכן חדש...