Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וואי מאוד מאוד דומה ל106 של ליאור פיירבל המדהים... אוטו מהמם ... וואו ... אני אשים אותו ברקע שלי ...הגאנטים פשוט ... ואוו ... הוא למכירה אחשלו?

מה זה הג'אנטים הזוועתיים האלה?

אלוהים, קצת טעם..

עזבו את הג'אנטים שלו.. מסכן.. הוא יודע שהוא צריך להחליף

פורסם

LOLOL

מי שמעודכן יודע שכבר קניתי ג'נטים חדשים, ספידליין, אותו דגם של David A / Drugstore.

משהו בנזונה, רק צריך לנקות ולצבוע אותם ואני מרכיב אותם.

אבל אם כבר התחלתם, אז תמשיכו בביקורת (חוץ מעל הג'נטים, הנושא הזה כבר סגור), אולי אקבל כמה רעיונות.

נ.ב. עכשיו אני שם לב שהתמונות ממממממששש אבל ממש ישנות, וניזכרתי מתי הוא צילם אותן :-)

בתקופה ההיא עוד לא היה לי תא כפפות, ועוד היו לי תופסנים כחולים לחגורות בטיחות...

בכל אופן, הראלי המתוקה שלי הולכת להשתפר בצורה משמעותית בקרוב - ג'אנטים חדשים, צביעה חלקית או מלאה, רפידות וצינורות ברקס חדשים, אולי צביעת קאליפרים, ובעיקר - "המערכת" (מי שיודע יודע). אני עושה ישור קו לכל הדברים הקטנים שלא יושבים טוב, קניתי את הרוב מג'אן, אני הולך להחליף את המדבקות של הראלי בחדשות ולא דהויות.

את ההנמכה אני משאיר לשלב מאוחר יותר, אע"פ שלדעתי היא תוסיף הרבה ללוק של הרכב.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
LOLOL

מי שמעודכן יודע שכבר קניתי ג'נטים חדשים, ספידליין, אותו דגם של David A / Drugstore.

משהו בנזונה, רק צריך לנקות ולצבוע אותם ואני מרכיב אותם.

אבל אם כבר התחלתם, אז תמשיכו בביקורת (חוץ מעל הג'נטים, הנושא הזה כבר סגור), אולי אקבל כמה רעיונות.

אתה אחד המשקיענים... חבל שלא בכל המכוניות מטפלים ככה...

מגאן 265

פורסם
L

את ההנמכה אני משאיר לשלב מאוחר יותר, אע"פ שלדעתי היא תוסיף הרבה ללוק של הרכב.

זה טוב שיש לך לפחות סידרי עדיפויות...

- ג'אנטים חדשים,

- תא כפפות,

- צביעת תופסני חגורות בטיחות,

- תאורת לדים,

- צביעת קאליפרים,

- שוב פעם ג'אנטים חדשים,

- החלפת המראות למראות חשמליות,

- צביעה לאוטו,

- וכמובן הדבר הכי הכי חשוב באוטו כמו ראלי שהוא ללא ספק - המערכת שיש בה. הרי העיקר בכל ראלי זה המערת שמושמעת בה.

- ולבסוף תבוא ההנמכה המדהימה שתעשה את האוטו הזה פשוט יפהפייה:roll:.

:idea: אתה מודע לעובדה שהנמכה תשפיע על עוד דברים באוטו שלך חוץ מהיופי שלו. דברים, שלטעמי, חשובים הרבה יותר... דברים כמו התנהגות? ולא בטוח שזה בכלל ישפיע לטובה:idea: .

לעומת זאת בולמים חדשים יעשו הרבה יותר תועלת מאשר רוב שאר הדברים שהחלפת (בעצם, כל שאר הדברים שהחלפת, ביחד).

אני יודע שלכל אחד יש סידרי עדיפויות, אבל למה למען השם קנית את האוטו הזה? בגלל איך שהוא נראה? בגלל שבפורום משבחים אותו?

Back to the original - NC again.

פורסם

טיבי - סדר העדיפויות שלי נובע מהסיבה הפשוטה:

106 ראלי כמו שהיא פשוט נוסעת טוב. נוסעת טוב גם אם לא תשפר בה כלום. גם אם לא תנמיך אותה, ולא תתקין קאמשאפט חם, ולא תשנה יחס דחיסה, ולא כלום.

לא נדבר על זה שהרכב שלי כבר משופר קצת מבחינה מכנית, אני חושב שהוא די והותר עבור רמת הנהיגה שלי, יש לי את הרכב סה"כ חצי שנה ואני לא חושב שהכרתי אותו מספיק ע"מ "להתקדם הלאה".

מה שמשאיר את הצד השני של השיפורים - האבזור והלוק. אין ספק שהאבזור של הראלי הוא מינימלי ביותר, ואותו דווקא אפשר לשפר, ויש תמיד לאן לשאוף. לא מדובר כאן על שיפור "הדרגתי" כמו בשיפורי כוח של הרכב, אלא תמיד אפשר לשפר דברים קטנים פה ושם שיגרמו לרכב שלך להיראות יותר טוב ולהיות יותר מהנה.

אין שום רע בלעשות את הרכב שלך יפה, ו\או מבדר, גם אם הוא 106 ראלי, וגם אם הוא רכב מהנה לנהיגה. אני לא חושב שזה נוגד אחד את השני.

כאשר אני ארגיש שמיציתי והגעתי לגבול יכולתו של הרכב, אני אמשיך בשיפור ההתנהגות והכוח של הרכב.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

אם מישהו יכול להסביר לי (וזה לא אישית אליך , ליאור):

מה לעזאזל עושה לכם מראה ריצפת האוטובוס "לילנד טייגר" של ה-SO CALLED שטיחים הללו , ואיך תתמודדו עם מפלצת אלומיניום כזו שטסה לכיוונכם במקרה תאונה חלילה ? :shock:

פורסם
אם מישהו יכול להסביר לי (וזה לא אישית אליך , ליאור):

מה לעזאזל עושה לכם מראה ריצפת האוטובוס "לילנד טייגר" של ה-SO CALLED שטיחים הללו , ואיך תתמודדו עם מפלצת אלומיניום כזו שטסה לכיוונכם במקרה תאונה חלילה ? :shock:

איך שטיח "קם" מרצפת הרכב מעצמו ונותן לך הצלפה בתאונה? :-D

מקסימום בתאונה השטיח יכל לזוז קצת...

הוא יושב בזוית הרצפה והכיסאות של הנהג והנוסע יושבים מעל השטיחים.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
איך שטיח "קם" מרצפת הרכב מעצמו ונותן לך הצלפה בתאונה? :-D

מקסימום בתאונה השטיח יכל לזוז קצת...

הוא יושב בזוית הרצפה והכיסאות של הנהג והנוסע יושבים מעל השטיחים.

מתשובתך אפשר ללמוד שני דברים:

1. ראית המון , אבל ה-מ-ו-ן תאונות. רכב אחרי תאונה קשה נראה כמו איזור שעברה בו סופת הוריקן.

2. הקשבת הרבה בשיעורי פיזיקה ,ואתה יודע בעל פה אילו כוחות פועלים על מסה מסויימת במהירות גבוהה...

:?

• תוכן חדש...