Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראלי סטנדרטית ,אבל עם ג'נטים מגה-מכוערים....

על מה יש כאן להגיב?

גם אני שונא את השטיחי אלומיניום, הרגל מחליקה בחורף כל הזמן - אתה עלול לרצות ללחוץ על הברקס אבל הרגל תחליק בשל רטיבות ,ואז מה?

מצורפת תמונה של רכב סוף הדרך שצולם באחד ממפגשי מועדון סובארו פשע סטיישן

תנו תגובות אחים שלי !

subaru.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על מה יש כאן להגיב?

גם אני שונא את השטיחי אלומיניום, הרגל מחליקה בחורף כל הזמן - אתה עלול לרצות ללחוץ על הברקס אבל הרגל תחליק בשל רטיבות ,ואז מה?

החישוקים יותר מכוערים מ"מגה מכוערים" . עוול פשוט עוול.

לגביי השטיחים- מאוד מסוכן בזמן תאונה רצינית , השטיח יכול לחתוך לך את הרגליים...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

על מה יש כאן להגיב?

מצורפת תמונה של רכב סוף הדרך שצולם באחד ממפגשי מועדון סובארו פשע סטיישן

תנו תגובות אחים שלי !

ואללה אייל..

תצבע ת'רכב מחדש.. תשים כנף מאחורה.. תוסיף מדבקות של אש בצדדים וכונסי אוויר על המכסה מנוע..

הג'אנטים גועל נפש.. תחליף אותם דחוף.. מומלץ כמו של אימפרזה STi.. אם אתה לא יודע מאיפה להשיג

אני יכול להביא לך כמה כתובות של אנשים שיש להם STi :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

גם לי יש שטחי אלומיניום ברכב , משיקולי יופי נטו , אני ממש אוהב אותם והם מוסיפים

בעיני הרבה יותר מכל שיפור יופי אחר ( ספיילרים למינהם , חצאיות , גבות ידיות הילוכים , הגה וכו')

יכול ליהיות שבשעת תאונה חלילה המתכות הללו יתעוותו .. ( לכן יש המצאה חדשה אבל פחות יפה

בדמות שטחי אלומיניום ללא אלומניום , כלומר פלסטיק צבוע ונראה בדיוק כמו אלומניום..)

אני אישית מעדיף את האלומיניום גם בגלל הקלות של הניקוי ...

פורסם
מתשובתך אפשר ללמוד שני דברים:

1. ראית המון , אבל ה-מ-ו-ן תאונות. רכב אחרי תאונה קשה נראה כמו איזור שעברה בו סופת הוריקן.

2. הקשבת הרבה בשיעורי פיזיקה ,ואתה יודע בעל פה אילו כוחות פועלים על מסה מסויימת במהירות גבוהה...

:?

ולגבי השטיחים למירב ידעתי יש 2 אפשרויות:

1. השטיחים הם אכן מאלומיניום אמיתי, הם יקרים וגם מסוכנים במקרה של תאונה.

2. השטיחים הם שטיחי פלסטיק\גומי עם ציפוי אלומיניום\צבע כסוף שהם יותר זולים מאלומיניום אמיתי וגם לא מסוכנים במקרה של תאונה בגלל שהם במקור מפלסטיק. אבל החיסרון הגדול שלהם זה שהם נוטים להתקלף עם הזמן (ומחברים הבנתי שלא לוקח יותר מדיי זמן).

רק חסר שמישהו יצוץ עכשיו ויאמר שאסור להחליף שטיחים כי זה נקרא שינוי מבנה :lol: .

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
גם לי יש שטחי אלומיניום ברכב , משיקולי יופי נטו , אני ממש אוהב אותם והם מוסיפים

בעיני הרבה יותר מכל שיפור יופי אחר ( ספיילרים למינהם , חצאיות , גבות ידיות הילוכים , הגה וכו')

יכול ליהיות שבשעת תאונה חלילה המתכות הללו יתעוותו .. ( לכן יש המצאה חדשה אבל פחות יפה

בדמות שטחי אלומיניום ללא אלומניום , כלומר פלסטיק צבוע ונראה בדיוק כמו אלומניום..)

אני אישית מעדיף את האלומיניום גם בגלל הקלות של הניקוי ...

לא להתעוות , ולא לחתוך רגליים.

הכוחות הפועלים בתאונה שווי ערך למשקל של מאות קילוגרמים.

במצבים מסויימים הדברים האלה יכולים להיהפך לגורם שיהרוג אתכם. זה הכל.

פורסם
לא להתעוות , ולא לחתוך רגליים.

הכוחות הפועלים בתאונה שווי ערך למשקל של מאות קילוגרמים.

במצבים מסויימים הדברים האלה יכולים להיהפך לגורם שיהרוג אתכם. זה הכל.

איך ?!

באמת שניסית לחשוב...

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אתם מדברים הרבה על שטיחים

אז זאת תגובה שרשמתי השבוע למשהו לגבי השטיחים

אני הבנתי שבמקרים של תאונה שטיחי אלומנים מסוכנים מאוד.

לי יש את השטיחים מהפלסטיק באמת אחלה מוכרים אותם ב80-130 שקל ( פעם זה היה הרבה יותר )

אני מצרף תמונה מהרכב שלי

http://www.pic.co.il/Files/2B5490DD...1F6635B8F6F.JPG

http://www.pic.co.il/Files/2B5490DD...1B91CC49C3E.JPG

זה פחות רציני אבל שתראה איך זה נראה מכול הכיוונים

http://www.pic.co.il/Files/2B5490DD...23F6FC9B4FD.JPG

לדעתי זה בהחלט נראה טוב ולא פחות משטיח אלומניום אני לא רואה שיבה להשקיע כסף ולקחת סיכון על הרגלים שלך במקרה תאונה...

מה שאני רציתי להגיד פה שלדעתי כבר אין סיבה לקנות שטיחי אלומניום שאתה יכול לקנות מפלסטיק שנראה אפילו יותר טוב.
פורסם

אל תנאצו אותי - אבל אני חושב ששטיחים מפלסטיק "במרקם" אלומיניום נראים ממש רע. אני מזהה אותם מקילומטרים והם אינם נראים זהים לאלומיניום. זה בערך כמו לשים מדבקה של מכסה תא דלק! (ממש מכוער). עדיף כבר שטיח מקורי.

בכל אופן - מה דעתכם על קיבוע בברגים של השטיח? אני חושב שזה מונע את הסכנה שב"תעופת" השטיח בעת תאונה.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
אל תנאצו אותי - אבל אני חושב ששטיחים מפלסטיק "במרקם" אלומיניום נראים ממש רע. אני מזהה אותם מקילומטרים והם אינם נראים זהים לאלומיניום. זה בערך כמו לשים מדבקה של מכסה תא דלק! (ממש מכוער). עדיף כבר שטיח מקורי.

בכל אופן - מה דעתכם על קיבוע בברגים של השטיח? אני חושב שזה מונע את הסכנה שב"תעופת" השטיח בעת תאונה.

זה שינוי מבני ברכב....

הרכב תוכנן להתעוות בצורה מסויימת במקרה של תאונה.

כעת אתה תטרוף את הקלפים כאשר תקבע פלטת אלומיניום לרצפת הרכב.... :nono:

כבר היה לנו דיון די סוער בנושא הזה , לפני כמה חודשים/ שנים

אתה מוזמן להשתמש בחיפוש.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לכם הצעה להחלפה של השטיחים במקוריים? השטיחים התעוותו אצלי משום מה (גומי מקורי), רציתי גם בגלל הנוחות וגם בגלל היופי לשים אלומניום, אבל שוב יש את החיסרון של התאונה וזה סיכון שאני לא רוצה להיות השפן ניסיונות שלו. יש איזה תחליף אחר חוץ מהחיקויים של הדמוי אלומניום?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מה אתם מזיינים תשכל כל כך הרבה הודעות???

סך הכל שטיחים מסריחים

מי שאוהב שישים- מי שלא לא!

ומי ישמע אתם כל שני וחמישי עושים תאונות

וגם אם כן תגיעו למצב של תאונה שתגרום לשטיח לחתוך לכם את הרגל/יד/זין WHAT EVER

שום דבר כבר לא יעזור לכם- כי כניראה שזאת תאונה כל כך קשה שהשטיח כבר יהיה שולי

נ.ב.- תפסיקו לרדת לליאור על הגאנטים גם ככה הוא מוכר אותם וקנה חדשים,אם תמשיכו עם זה יש סיכוי שהוא יפגע בעצמו ואף גרוע מזה-בראלי...(אם אתם שואלים איך אז בטח בגאנטים יותר מכוערים)

:shock:

פורסם

השטיחים האלו אולי יפים אבל נותנים תחושה כאילו אתה נוסע במלגזה ולא ברכב מודרני.

הסכנה בקיבוע השטיחים האלו למרכב, זה פשוט מחליש את מבנה הרכב (קדיחה ברצפה שהיא חלק מהמרכב)+ חורים ברצפת הרכב הם לא מתכון מוצלח להמנעות מחלודה+רקבונות וחדירת מים לתא הנוסעים.

הסכנה בשטיח מתכת לא מקובע היא בהתעופפות או התפקרות שלו בזמן תאונה רצינית, דבר שיכול לה]וך אותו לאחלה גליוטינה שבעולם!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
מה אתם מזיינים תשכל כל כך הרבה הודעות???

סך הכל שטיחים מסריחים

מי שאוהב שישים- מי שלא לא!

ומי ישמע אתם כל שני וחמישי עושים תאונות

וגם אם כן תגיעו למצב של תאונה שתגרום לשטיח לחתוך לכם את הרגל/יד/זין WHAT EVER

שום דבר כבר לא יעזור לכם- כי כניראה שזאת תאונה כל כך קשה שהשטיח כבר יהיה שולי

נ.ב.- תפסיקו לרדת לליאור על הגאנטים גם ככה הוא מוכר אותם וקנה חדשים,אם תמשיכו עם זה יש סיכוי שהוא יפגע בעצמו ואף גרוע מזה-בראלי...(אם אתם שואלים איך אז בטח בגאנטים יותר מכוערים)

:shock:

לא מתאים לך, אל תגיב.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...