Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לעבור לגור במושב ללא תחבורה ציבורית ומתחיל ללמוד במכללה שנמצאת 25~40 דקות נסיע מהבית (גם כביש מהיר).

*יש לי תקציב של 35 אלף ש"ח.

*מחפש רכב שיחזיק לי מעמד לפחות לתקופה של התואר (4 שנים).

*כמובן שאני סטודנט אז אני מחפש כמה שיותר זול לתחזוקה וכמה שפחות כאב ראש.

*רצוי רכב אוטומטי (פקקים בשפע...)

*אם זה ממש משתלם יותר ידני אני אלך על ידני אם אין ברירה אחרת.

*לא דייטסו סיריון. אני לא קפריזי במיוחד אבל האוטו הזאת פשוט מכוער ברמות.

חלמתי בהתחלה על KIA PICANTO חדשה אבל אין לי מספיק כסף ולא בא לי להכנס לשנים של תשלומים על הרכב בזמן התואר.

התלבטתי בין יונדאי I20 2008 או KIA RIO משנתון יותר מאוחר אבל אני לא מבין הרבה ברכבים ככה שתתעלמו מזה בכיף.

פורסם

חפש דייה טסו סירחון ו יונדאי ג'טס,רכבים אמינים ולא יקרים לאחזקה, בגטס חפש ברמות איבזור gls/gli/glx.

פיג'ו 107 רובוטית תהיה מאוד חסכונית אבל הגיר פחות חלק מאשר אוטומט רגיל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...