Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה ההבדל בין מברשת חיתוך למברשת רגילה?

את שאר הקיר האם עדיף לצבוע עם מברשת חיתוך או מברשת רגילה?

(אם רוצים מברשת, אני אישית מוצא את הפד הכי מהיר נקי ואחיד, סתם שואל כדי ללמוד)

מברשת רגילה: המוצא (ה"שורש") של השיער הוא מלבני וצר, ובקצה המברשת אתה מקבל פרופיל שפיצי או דק.

מברשת חיתוך: המוצא (ה"שורש") של השיער הוא מלבני (ולא צר יחסית) ובקצה המברשת הפרופיל נשאר זהה לזה של השורש, מלבני ולא צר יחסית.

ההבדלים בפועל הם: שטח החתך של מברשת החיתוך גדול יותר, מה שמאפשר בנוחות לשרטט את הקו העליון ולסגור את הפער בין החיתוך לחלק התחתון שנצבע ברולר.

אין שום בעיה לצבוע במברשת של חיתוכים גם קירות או כל דבר אחר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
תודה. מעניין מה שאתה אומר, באמת נראה לי שזמן ייבוש של שעתיים הרשום על האריזה הוא נמוך מדי, אך מצד שני חששתי לתת לו להתייבש "מדי" כדי שלא יאבד את האפקט. מה הכוונה קיר במצב טוב? מדובר בקיר ששפוכטל כמעט במלואו (קלסימו לסדקים גדולים ושפכטל אמריקאי ליתר). כעת הוא חלק אבל אני בעצם כמעט שלא צובע על צבע קודם.

שפכטל אמריקאי הוא חומר סופג ולא נדבק, לכן ממליצים לעשות עליו בונדרול (המומלץ הוא בונדרול סופר).

בגדול, בונדרול זה דבק בלי הצבע.

אם תיקח צבע רגיל, תדלל אותו OVER ממה שצריך, ותיתן לקיר "יד ראשונה" דלילה ותיתן לצבע המדולל להיספג טוב טוב פנימה, תגיע לאפקט דומה מאוד לזה של בונדרול.

כל הרעיון הוא שהבונדרול הוא דבק בסמיכות של מים, והוא נספג פנימה בתשתית הכי טוב, כי הוא הכי קרוב למים.

לצבע או כל חומר אחר יש סמיכות גבוהה, והם פחות נספגים בתשתית.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...