Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני דווקא אהבתי את האדם, חסר מכוניות קטנות ואיכותיות(יחסית) כאלו.

עם מנוע יותר חזק בכלל מעניין.

הבעיה היא שזה רכב שנופל בין הכיסאות אף תיכוניסטית לא תקנה אותו במקום ה500 בגלל העיצוב.

ושאר הקונים הפוטנציאליים יעדיפו לקנות סופר מינ ב70.

בנוסף היא לא מספיק פרמיום

פורסם

דווקא לדעתי יש לה מקום בשוק. ה 500 כבר מרגישה פחות מודרנית. האדם היא טעם מרענן בנוף הישראלי - ויש שיאהבו את הייחודיות ( לאור ריבוי ה 500 )

פורסם
אופל זה וקסהול זה GM. החלקים הם של GM ואיכות הבניה של הרכבים הללו עלובה, במיוחד ביחס למחיר הנדרש.

ואוו הוכחת את הטענה שלך בצורה מושלמת,צודק אופל צריכה לסגור את השערים ולשרוף כל דגם שאי פעם ייצרה, אין לי עוד מה להוסיף אחרי שהצגת בצורה כל כך משכנעת את הטענות שלך :?

DJI וSHAI, האדם לא באה לתת מענה "זול" יותר לקורסה ובטח שלא מעניין אותה קהל הלקוחות של "סופר מיני ב70", בשביל זה יש את הקארל שהוצגה בג'נבה ובתקווה תגיע לארץ עד סוף השנה.

האדם היא רמה אחרת,היא סיגנון אחר,היא היא .... היא פשוט משהו אחר, החל מבידוד רעשים שמרגיש יותר טוב מבאינסיגניה ועד לתחושה של "רכב רכב" שגם במהירות לא חוקית בעליל מרגיש כמו שיוט רגוע

בסיס בגלגלים הקצר יחד עם מנוע חובב סל"ד גורמים להתנהגות כביש שובבה במיוחד, טוסיק שובב שתחת בלימה חזקה והפניית הגה יוצא החוצה, לשבת בתוך ה4-5K סל"ד כדי לסחוט ממנה הכל רק כדי שתרגיש שהיא אומרת is that all you've got you pansy.

זו האדם, היא לא שם רק כדי להראות יפה, חמודה ומפנקת, היא שם כדי להראות לך שמה שעשית עד עכשיו לא בדיוק נקרא "לחיות"

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

פקטור נוסף שלא לקחתם בחשבון הוא שלרוכש ההדיוט שאינו ממש חובב רכב/ נהיגה ושניזון מסטיגמות שסיפר לו המוסכניק, במידה ופער המחירים לא גדול, אין בכלל דילמה אם לקנות את האדם הגרמנית או את הפיאט האיטלקית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני דווקא אהבתי את האדם, חסר מכוניות קטנות ואיכותיות(יחסית) כאלו.

עם מנוע יותר חזק בכלל מעניין.

הבעיה היא שזה רכב שנופל בין הכיסאות אף תיכוניסטית לא תקנה אותו במקום ה500 בגלל העיצוב.

ושאר הקונים הפוטנציאליים יעדיפו לקנות סופר מינ ב70.

בנוסף היא לא מספיק פרמיום

אירוני, אחריי המילה פרימיום במקור היה אמור להיות סמיילי, והסבר שהיא לא יכולה להתחרות במיני ודומותייה.

רק לי הטאפאטוק מוחק תגובות/משנה אותם?

לגביי מה שבגירה ציין כיוון מעניין, אם כי בעליי הפיאט 500 שאני מכיר לא חששו מאמינות.

נראה מה נתוני המכירות יגיעו, אם כי קשה לי להאמין שתתקרב לכמות של ה500.

פורסם
בחזית יש דמיון לפורשה, לא טיפשים, לקחו את העיצוב של המכונית האייקונית בעולם.

צריך דמיון מאוד מאוד מפותח כדי למצוא דמיון בין פורשה, כל פורשה, לאופל אדם.

כן, לשניהם יש פנסי חזית ומכסה מנוע\מטען בחזית, וזהו בערך.

לעניין האופל אדם, אם הייתי צריך לבחור מכונית מהסגמנט הזה אני מניח שבהתלבטויות בין A1 לבינה הייתי בוחר אותה ללא ספק, גרסה ידנית כמובן.

יסלחו לי בעלי ה-500 הרגילות אבל אפילו אישתי לא היתה מוכנה לנהוג ברכב הזה כי הוא נראה לה נשי בהגזמה.

500 אבארת' אמנם לא יותר מדי גברית בעצמה אבל היא לפחות נותנת תמורה נוספת.

האדם לדעתי נראית לא רע בכלל, אני חושב שהיא בהחלט מרשימה יותר מה-A1.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בחזית יש דמיון לפורשה, לא טיפשים, לקחו את העיצוב של המכונית האייקונית בעולם.

לפורשה הלא נכונה.

האדם תמיד הזכירה לי את הקאיין.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האם המדע הגיע לנוסחה לגיר רובוטי חד מצמדי נורמלי? נמתין לביקורות ונדע.

בעניין העיצוב, יש לי בעיה עם ניפוחים והשמנות של עיצובי רטרו ישנים שהפכו עם השנים לאייקון. בגלל זה אני אעדיף את האדם על ה500.

זה אחלה עיצוב מה שהם עשו. לא הגזימו והתפרעו ובכל זאת זה מצליח למשוך תשומת לב ולהיות ייחודי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...