Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

השרשור הזה הבהיר לי היטב איך זמר שנתפס על חם במסיבת (ובואו נודה בזה, מסיבות) מין עם קטינה ואבא שלו, עדיין נמצא על סדר היום הציבורי.

לאנשים לא אכפת מהתרבות, מדרך ארץ, כל מה שמעניין אותם זה הרווח האישי שלהם (ההופעות של אותו זמר, התוכניות של קלארקסון) - אני ואפסי עוד.

כמובן שזה נכון עד שזה נוגע לחיים הפרטיים שלהם, ואז פתאום יש התרעמות על איך זה שאותו אדם ממשיך לתפקד כרגיל... האם למישהו יש ספק אם חלילה בת דודה שלו היתה מעורבת בפרשיית מין כמו העסק הזה שהזכרתי בפסקה הראשונה - הוא היה ממשיך ללכת להופעות שלו?

זה עניין עקרוני, אם הוא מכחיש את כל הנושא זה דבר אחד ואז צריך לתחקר את העניין, אבל ברור מהשרשור הזה שאת רוב המסנגרים על קלארקסון לא מעניין בכלל אם זה קרה או לא - מעניין אותם שהוא מדבר מצחיק על רכב ויש לו פוזה מגניבה, ואם הוא מתעלל ב'סתם אנשים' כי יש לו כח אז f**k them העיקר ששבוע הבא תצא ביקורת חדשה על מזראטי.

עריכה:

כשטמבל שאף אחד לא מכיר עושה את זה ובמקרה מצלמים אותו בשעת מעשה כולם שונאים אותו ויורדים עליו.

כשטמבל שכולם מכירים אותו עושה את זה כולם נרתמים לתמוך בו, כי אחרת הם יפסידו את התכנית האהובה עליהם.

Human nature at its best.

לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מסתכל על זה אחרת, אם יש לך את המוסכניק הכי טוב,מקצועי, אמין, חרוץ, תמיד דואג לך ולוקח לך מחיר נמוך אבל היחס שלו מגעיל כלפי הסובבים אותו(אלייך הוא מתייחס סבבה, בעיקר לעובדים ולעמיתים שלו) , תמשיך להגיע אליו או לא? אני מנחש שכן, ככה זה גם כאן.

פה זו לא פרשת מין ולא אונס ואם זה משהו פליל אז אני מסכים עם חקירה והעמדה לדין אבל הוא עדיין מנחה תותח שפשוט כייף לראות ולשמוע במשך שעה על המסך ולהתנתק מעוד סקר בחירות או עימות טלוויזיוני...

אף אחד פה לא אומר שהוא צדיק אבל כולם מעדיפים שהוא זה שיטפל להם באוטו כי הוא המוסכניק הכי טוב באזור..

פורסם

זה דבר אחד כשהוא פוגע בציבורים שלמים ודבר אחר כשהוא מכה עובד הכפוף לו.

טוב לחשוב על זה לא בצורה של קלארקסון המגניב, אלא בצורה שהעובד הזה הוא

למשל אחיכם הצעיר בגילו ובמשכורתו שאשכרה עבר תקיפה של אגרוף לפנים [!] ע"י אחד הבוסים.

צריך להיות פוץ רציני בשביל להתנהג ככה : זה בדיוק כמו אדם שהשתכר ואנס בחורה :

לא כל שיכור יאנוס, רק אנס שהשתכר.

The first one to get angry loses

פורסם

או קנוניה של פורשה, פרארי ומקלרן, יחד עם הצוות של טופ גיר, כדי לא לעשות את המבחן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני מסתכל על זה אחרת, אם יש לך את המוסכניק הכי טוב,מקצועי, אמין, חרוץ, תמיד דואג לך ולוקח לך מחיר נמוך אבל היחס שלו מגעיל כלפי הסובבים אותו(אלייך הוא מתייחס סבבה, בעיקר לעובדים ולעמיתים שלו) , תמשיך להגיע אליו או לא? אני מנחש שכן, ככה זה גם כאן.

פה זו לא פרשת מין ולא אונס ואם זה משהו פליל אז אני מסכים עם חקירה והעמדה לדין אבל הוא עדיין מנחה תותח שפשוט כייף לראות ולשמוע במשך שעה על המסך ולהתנתק מעוד סקר בחירות או עימות טלוויזיוני...

אף אחד פה לא אומר שהוא צדיק אבל כולם מעדיפים שהוא זה שיטפל להם באוטו כי הוא המוסכניק הכי טוב באזור..

לכל אחד יש THRESHOLD (סף) ממנו התנהגות עוברת מ'מטרידה' ל'לא מקובלת'.

מבחינתי, תקיפה פיזית של עובד הכפוף לך זה חד משמעית לא מקובל (מקווה שברור לכולם שגם אם קלארקסון לא מעסיק עובד הפקה באופן ישיר, העובד הזה לחלוטין כפוף אליו היררכית תודות למעמד הסמי-קדוש של קלארקסון).

אם מבחינתך זה כן - אשריך, זכותך. אני עדיין סבור שאם זה היה חבר שלך היית חושב אחרת (והיות וזה לא, אז זה פחות מעניין) אבל כאן זה כבר סתם ספקולציות... ;)

בהמשך לדוגמתך אם המוסכניק האהוב עלי היה דופק אגרוף לפקיד קבלה בגלל שהדלפק לא מבריק מספיק, לא הייתי חוזר לשם בחיים והייתי מפרסם את מעשיו בשביל שאחרים ידעו ויחליטו אם הם מעוניינים לעבוד עם אחד כזה. יש מספיק מוסכים שמנוהלים ע"י אנשים 'הגיוניים' יותר...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
כשטמבל שאף אחד לא מכיר עושה את זה ובמקרה מצלמים אותו בשעת מעשה כולם שונאים אותו ויורדים עליו.

כשטמבל שכולם מכירים אותו עושה את זה כולם נרתמים לתמוך בו, כי אחרת הם יפסידו את התכנית האהובה עליהם.

Human nature at its best.

כשרודן רוצח עשרות אלפים מבני עמו וגורר את המדינה למלחמת אחים, אף מדינה לא נוקפת אצבע על מנת להציל אותם.

כשמרססים על מסגד כמה כתובות, אז יש גינוי של הבית הלבן וביקור במקום מטעם הקונסוליה האמריקאית, חרם סחורות, הפגנות באירופה וכו'.

כשבצרפת נרצחו 15 אנשים, נעשו הפגנות, צעדת מנהיגי עולם, האשטאג של "כולנו ....", גיליון מיוחד, באז תקשורתי.

אבל באותו זמן כשבניגריה נשחטו 2000 נשים, ילדים וקשישים, אף אחד לא הזכיר את זה אפילו, כי:

1. זה לא סקסי כמו פריז.

2. זה אירגון טרור. סנקציות, חרם וגינויים לא עובדים עליו, ואף מדינה לא תשלח כוח צבאי "לטפל" בהם.

אז בהמשך למשפט שלך,

Human nature at its best,

מהמיקרו של קלארקסון, לקחתי את זה למאקרו של העולם.

פורסם
2. זה אירגון טרור. סנקציות, חרם וגינויים לא עובדים עליו, ואף מדינה לא תשלח כוח צבאי "לטפל" בהם.

מחיר הנפט לא מצדיק את זה.

חוץ מזה, אותה המדינה כבר למדה על בשרה שעדיף לסחור עם טרוריסטים מאשר לשלוח חיילים לשחרר נפט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עכשיו רק נותר לראות אם חוטף האגרוף יגיש תלונה.

אם כן, קלרקסון או לא, הוא בצרות (ואולי אפילו יותר גדולות מהאדם הממוצע).

אם לא, פשוט ידלג לחברה אחרת ויפיק תוכנית דומה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עצם העובדה שקלארקסון לא טרח להכחיש מצביעה, לדעתי, על אחד משניים - או שזה ספין ענק, או שהוא באמת עשה את זה. אם הוא באמת עשה את זה, אני לא יודע איך אנשים יכולים לתמוך במישהו שמתנהל כך כלפי כפופים לו, אבל כמו שאמרו לפני - זה בדיוק כמו המקרה של אייל גולן. אוי לדור...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן, אין ספק בנוגע להתרחשות המקרה כפי שמתואר, זה נעשה בפומבי מול מספר אורחי המלון.

בקישור הבא מובאים גם עדי ראיה וגם השתלשלות המאורעות.

הוא היה שיכור, דרש באמצע הלילה ארוחה חמה לאחר שהמטבח סגור, אילץ את בעל המלון לקום ולבשל לו סטייק.

http://www.telegraph.co.uk/motoring/top-gear/11472112/Jeremy-Clarkson-punched-producer-and-called-him-lazy-Irish.html

רבאק, שיעוף לנו מהעיניים!

פורסם

אני במיעוט כי אני ממילא מעדיף את פיפת'-גיר (תכנית רכב, להבדיל מתכנית בידור הקשורה לרכב),אבל אם אכן הוא עשה את זה - שילך. עצם העובדה שרבים כאן מוכנים לסבול אדם שמרשה לעצמו להתנהל כך למען בידור עצובה מאד, אבל שוב - אם אדם שנוח לו ללכת לז**ן יחד עם אבא שלו לא מבחיל מספיק, מה זה אגרוף?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כתוכנית רכב, גם אני מעדיף את פיפט גיר רק שהדיבור הפומפוזי הזה של טיפ נידל מטריף אותי.

ולחשוב שהיה פעם על אותו מסך עם קלרקסון.

טוב, זה היה בעונות הראשונות כשקלרקסון עדיין לא היה כ"כ מוחצן ולא ידע לנהוג! :lol:

פורסם

כשבצרפת נרצחו 15 אנשים, נעשו הפגנות, צעדת מנהיגי עולם, האשטאג של "כולנו ....", גיליון מיוחד, באז תקשורתי.

אבל באותו זמן כשבניגריה נשחטו 2000 נשים, ילדים וקשישים, אף אחד לא הזכיר את זה אפילו, כי:

1. זה לא סקסי כמו פריז.

הבאז התקשורתי אחרי תקרית שארלי הבדו נוצר בידי התקשורת עצמה באשר היא, מתוך אינטרס אישי מאוד של כל אחד ואחד מחבריה. באופן רשמי, זאת הייתה תרעומת מול הפגיעה בחופש הביטוי והעיתונות, אבל ברמה האישית, אפילו אנשים כמו לואיס סי.קיי הצטלמו עם שלט, כי הם לא רוצים שירו בהם ובמשפחה שלהם על כמה דחקות שהם כבר הספיקו להריץ על האסלאם.

כמו כן, לא הוגן להשוות בין משהו שקרה בצפון ניגריה למשהו שקרה בפריז. לא בגלל סקסיות כהגדרתך, אלא בגלל שזה לא אותו עולם. אם העיירה הכי נידחת פצרפת הייתה חייה שבועיים בתנאים של צפון ניגרייה הכפרית, זה כבר היה מגיע לתקשורת בצרפת בתור מחדל מסוקר תהיה בטוח.

הנורמה היא שחיי אדם הם קדושים באופן לא יחסי, אבל למרות זאת, קשה להסכים עם מי שייקבע שהסינים הם הקורבן הכי גדול של מלחה"ע II והיפנים היא הפושעים הכי גדולים, משום שכמותית נרצחו יותר סינים מיהודים במהלכה.

לאן השרשור הזה הגיע.

בכל מקרה, העמדה האישית שלי בנוגע לתרית הזאת של קלארקסון, היא שכל עוד ניתן לגשר על משהו, זה בסדר. מבחינתי, אם טימון מקבל איזה הסדר שמעשיר אותו וגם איזה קידום, וקלארקי מקבל את הנו-נו-נו שלו, אז זה עיניינם הפרטי, וכל השאר שמועות והדלפות.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

שאלה אחת - מה אכפת לי מה הוא עשה למפיק הזה? אם הוא חוזר הביתה כל יום אחרי העבודה ומתחיל במסיבת סאדו מאזו מטורפת עם אשתו והשכנה זה מעניין אותי? לא. מה שמעניין זה הבידור שהוא מספק. נקודה. מה שהוא עושה לאחר מכן זה עניין שלו. קורה שאנשים מתעצבנים ורבים. אף אחד לא יודע מה עבר לו בראש וברגש, ואף אחד לא יודע מה באמת קרה שם. מישהו צפה בסרטון של ההתרחשות? לא. איך הגעתם למלחמת העולם השנייה וסינים אין לי מושג.

• תוכן חדש...