Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כאשר אני נוסע ברכב שלי , פולו מודל 98 שמתי לב שבמהירות 100 קמש הטורים עומדים על 3000 שניסיתי לעלות ל120 קמש הטורים עלו ל3500 . יצא לי ליסוע ברכבים אחרים וראיתי שבמהירות 100 הטורים לא עוברים 2500 ..

האם זה הגיוני? (האוטו עבר 190 אלף קמ)

ולנושא אחר, השבוע הלכתי לכמה מקומות כדי להתקין שלט נוחות לרכב , כולם אמרו שיש ברכב נעילת ואקום ולכן זה מסובך ויקר .

מזאת אומרת נעילת וואקום? ואני מעוניין להזמין תשלט וכל מה שצריך מהאיבי או משהו ולהתקין את זה פה , אם מישהו יכול לתת לי קישור לזה יודה לו מאוד !

עריכה אחרונה על ידי matan64640
פורסם

קודם כל איזה מנוע יש בפולו גיר ידני או אוטומאט אני נסעתי בכמה פולו זה הטורים במהירות של 100 זה משתנה מיצרן ליצרן ותלוי בגיר לרכב יש נעילת ואקום זה אומר שיש בבגאז קומפרסור שפותל וסוגר את הדלתות על ידי לחץ אוויר או ואקום בכל מקרה ההתקנה לא צריכה לעלות יותר מידי

פורסם
קודם כל איזה מנוע יש בפולו גיר ידני או אוטומאט אני נסעתי בכמה פולו זה הטורים במהירות של 100 זה משתנה מיצרן ליצרן ותלוי בגיר לרכב יש נעילת ואקום זה אומר שיש בבגאז קומפרסור שפותל וסוגר את הדלתות על ידי לחץ אוויר או ואקום בכל מקרה ההתקנה לא צריכה לעלות יותר מידי

גיר אוטומט מנוע 1400 ..

אז אוכל להזמין שלט מאיבי ולהתקין רגיל?

פורסם

בדרך כלל בנעילת ואקום ישנו מיכל יעודי שצובר ואקום מהשאיבה של המנוע,

וממנו, דרך סולינואידים, יוצאים צינורות אל הדלתות.

הבעיה של המתקינים היא כיצד להתחבר לבקר של המנגנון הזה..

אם תמצא סכמת חיווט מפורטת של המנגנון, אפשר לנסות לראות איך מתחברים אליו.

כיצד הנעילה המרכזית עובדת היום?

יום טוב גם לך

פורסם

זה לא ככה בפולו בפולו יש מאחורה קומפקסור חשמלי שמזרים אוויר או שואב אוויר תלוי בפעולה כל ההתקנות שאני ראיתי יש חיבורים לפיקוד שלו

פורסם

כשאתה מחפש שלטי נוחות באיביי תראה שזה מגיע עם המוח לא רק שלטים ותראה שזה מתאים לנעליה מרכזית יהיה רשום (pneumatic/air lock option) הטורים בסדר גמור לאחותי יש גולף מנוע 1800 שנת 2001 וגם אצלה ב100 הטורים על כמעט 3

• תוכן חדש...