Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא קשור בכלל , אתה בכלל יודע איך עובד טורבו ?

אתה יודע כמה הוא גודש בכל סלד ?

אתה יודע איזה חשיבות יש לכמות החמצן שנכנסת למנוע ועל כמה עשירה התערובת ?

ומי אמר שיותר בריא להביא גדישה חלשה בהתחלה ולהביא למקסימום בסוף במקום לעשות את זה ליניארי לכל אורך הסלד ?

באופן כללי כל התגובה שלי הייתה כדי להמחיש שרוב האנשים שעושים תוכנות ומשפרים זה אנשים מבוגרים שלרוב משתמשים ברכבים שלהם ליום יום וכמעט ולא לוחצים.

לפסול רכב סתם כי יש לו תוכנה זה ממש לא חכם , ולרוב הרכב יהיה הרבה יותר שמור מרכב סטוק.

באופן כללי מחירים של GTI זה ממש לא אינדיקציה.

רוב המשפרים אוהבים להתאים את הרכב לצרכים שלהם ולכן אין סיבה לקנות רכב משופר.

נוכחות הצ'יפ אומרת:

1. הבלאי של הרכב גדול יותר (כנראה במקצת) מזה של רכב זהה ללא צ'יפ.

2. בעל הרכב כנראה אוהב ללחוץ ולהנות מהרכב, מה שמחזק את סעיף 1.

3. יתכן שבעל הרכב הוא פדנט ששמר על הרכב כעל בבת עינו; יתכן שלא.

לא הייתי פוסל את הקניה על סמך הצ'יפ בלבד אבל זה בהחלט נתון שפועל נגד רכישת הרכב הספציפי.

1 - יש הוכחות לכך ? טורבו שעובד עם תוכנה מתונה מבית טוב עובד פחות ? או פחות טוב ?

2 - איך הגעת לתובנה הזאת ? אתה מכיר את בעל הרכב ?!

3 - בדיוק ולכן צריך לבדוק כל עניין לגופו.

נתון שפועל נגד ? מאיזה סיבה ?

ממסכנות 1 ן 2 ?

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

פורסם

במידה וזה GIAC אז לך על זה בלב שקט , במידה וזו תוכנה ישירה של E&A שהם לא אומרים מאיפה היא וכו עדיף להימנע.

בהצלחה.

2017 Type R

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עלתה אופציה נוספת למיטו 155, שמורה במצב תצוגה. 117 אלף ק'מ. החסרון שוב- צ'יפ של אבסולוט ל190 כ"ס.

הרכב מטופל.

מה אתם אומרים? להיזהר?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כל עוד הכל תקין וזה לא מפריע לך, אין ממה להיזהר.

זה דווקא חוסך לך עלות של ציפ באם חשבת להתקין.

אבסולוט זו חברה מוכרת בתחום.

אגב אם אני לא טועה גם באלפא ניתן להחזיר למקור בקלות.

פורסם

אבסולוט ידועים בציפים גרזניים. גדישה גבוהה וכוח שנכנס בבום. לא הייתי פוסל על סף אם אתה מעוניין ברכב שמצב תצוגה ועובר בדיקה וסדרת על מחיר שטוב לך. מיטו 155 זה רכב שמאוד קשה למצוא.. קילומטראז גבוהה אבל אם אתה בסדר עם זה והציפ זה הפחד היחידי שלך, לך על זה.

• תוכן חדש...