Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש העלתי פוסט על כך כי חשדתי שצולמתי,

ובכן לפני שבוע הגיע המכתב,ואכן קיבלתי 10 נקודות וזימון לדין על 88 (לאחר הפחתה) באיזור של 50.

אלוהים יודע למה זה איזור של 50 עם 4 נתיבים לכל כיוון (צריך לעשות כסף איכשהו אני מניח)

 

אם אני מבין נכון העונש היבש לכאורה הוא שלילה,אך למעשה במציאות ישנם משתנים שבית הדין\התביעה לוקחת בחשבון? כגון עבורות דומות בשנים האחרונות,חומרת העבירה וכו.

 

אני נהג בעל וותק של 13 שנים על הכביש,מעולם לא הייתה לי עבירת מהירות או עבירה חמורה אחרת(אי עצירה בתמרור עצור,חצייה באדום וכו) העברה האחרונה שלי הייתה לפני 3 וחצי שנים (דיבר בסלולאר).

מה עלי לצפות במשפט?

האם כדאי לקחת עורך דין?

 

תודה.

Porsche 944 turbo

פורסם

הייתי במצב דומה לשלך לפני כשנתיים. לקחתי עורך דין כי לא רציתי לסכן את הרישיון שלי.

 

איכשהו תמיד אחרי עבירה חמורה אחת שמגיעה אחרי כמה שנים נקיות אני נתפס על עוד אחת חמורה ואז הרישיון בסכנה.

לתפיסתי עורך דין משפר את המצב שלך משמעותית ולא יכול להזיק. העלות במקרה שלי הייתה בערך יומיים עבודה ואם לוקחים בחשבון שלא נדרשתי להגיע לבית משפט זה יוצא כמעט כלכלי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

 

פורסם

עניין של עלות תועלת. עורך דין עולה כסף אבל יצליח להפחית לך את העונש. בין התביעה לעורכי הדין יש התנהלות קבועה של שוק קח תן. התביעה רק רוצה לסגור תיקים כמה שיותר. העורך דין מתמקח, מגיעים להסכמה על עונש או עבירה מופחתים בתמורה להודאה וזהו. הבעיה במקרה שלך היא ריבוי הנקודות. עוד עבירה הכי קטנה עם נקודות ואתה בנהיגה מונעת. מצד שני, עבירות מצולמות קשה לסתור ולתביעה יש קייס חזק ביד ואין לה כל כך טעם להתמקח. הכי סביר זה שתגיעו להסכמה על קנס ועונש על תנאי. שום דבר אישי שם, רק ערימה של תיקים שהם רוצים לסגור ועדיף עם הרשעה. קח עורך דין או שתשלח את הדו"ח עם הודאה באשמה, בית משפט מתחשב בכך שאתה חוסך את זמנו ונוטה להקל. בהצלחה. אגב, הטיעונים של כביש חדש, מעקה, נתיבים וכו' לא רלוונטים מבחינת בית המשפט. עברת על החוק מבחינתו ואין כאן נסיבות מקילות בכך שהכביש בטוח יחסית מאחר והם לא אוהבים שאנשים עושים פרשנות ונוטים לעצמם הקלות.

פורסם

רק לשם הבהרה - מדובר במצלמת מהירות שממוקמת על רמזור?

שווה שתפרסם כאן איפה העניין המדובר... במיוחד אם כמו שאתה אומר זה באזור 'בעייתי'

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

קיבוץ גלויות מתחת למחלף לכיוון יפו,ישנה מצלמה תאומה לכיוון ההפוך,למיטב הבנתי המצלמה נדלקת מ55 קמ"ש.

Porsche 944 turbo

פורסם

גם אותי צילמו שם חודש שעבר. 67 קמש. שלחו את הדוח ללא נקודות (למה אגב?)

ואתמול קיבלתי עוד דואר רשום. לדעתי עוד דוח משם. (כנראה כמה ימים אחרי ולפני שקיבלתי את הדואר הרשום הראשון)

 

מאז אני נוסע על 35 קמש שם.

כפיר הג'ינג'י

פורסם

זוג מצלמות ידועות, צומת הולץ.

שתיהן צבועות באפור בדיוק מתחת לגשר, יש שלט קטן לפני כל מצלמה שמתריע מפניה.

פורסם
האוטו רשום על שם אשתי

איך אני מעביר את הדוח על שמי קודם?

שולח מכתב רשום למפנ"א (הכתובת רשומה בדו"ח) עם בקשה להעביר את הדו"ח על שמך עם הפרטים שלך והפרטים שלה והצהרה שאתה הוא זה שנהג ברכב בזמן ביצוע העבירה.

×
×
  • תוכן חדש...