Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

בליל שישי האחרון רכבי האהוב ואני התחפרנו (סיפור מטומטם לחלוטין),

במגבלות השטח החילוץ התאפשר רק ע"י גרירה מהגלגל, וביציאה משם שאריות החבל הסתבכו בגלגל הימני-אחורי.

כשחתכתי את החבל המסובך, חרצתי גם בכבל חשמלי (הזרם שחטפתי לא השאיר מקום לטעויות) שקשור ככל הנראה למערכת הבלמים.

מיד לאחר מכן נדלקה נורית הABS.

הדבר הראשון שעשיתי אחרי היציאה מהשטח הייתה בדיקה בסיסית של תפקוד הבלמים, כנ"ל סדרת בלימות פתע - מעין וידוא שאוכל לנסוע משם הביתה בבטחה. לא הורגש הבדל כלשהו מהשגרה.

הכבל עצמו שלם, מלבד חריצה בבידוד שלו, והמחשבה שעולה לי היא שמדובר בקצר שנגרם ממגע הסכין בכבל. או משהו נקודתי.

מהיכרות עם המוסך הקבוע שלי, הם יקפצו על ההזדמנות לגלגל כאן קופה, וכשמדובר בבטיחות, בניגוד לשאר התחומים - קצת קשה להתווכח.

*אזרוק לאוויר שהרכב עדיין באחריות

מאז הרכב כמובן יושב בחניה ומחכה לטיפול.

בהתחשב בנתונים - מה לדעתכם יכולה להיות התקלה?

כמה בדיקה ותיקון אמורות לעלות?

ואשמח גם להמלצה על מוסך אמין ולא יקר מדי במרכז (איזור הרצליה).

תודה מראש,

טיטו.

עריכה אחרונה על ידי Tyto Diez
פורסם

נשמע שפגעת בכבל של החיישן abs. או שאפשר לבודד אותו בחזרה ולאפס את התקלה, או שתידרש החלפה של החיישן עם החוט שלו.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יש כמה מוסכים מומלצים במרכז-

אורן שירותי רכב, גבע, אם הדרך, ושאפט.

לגבי התיקון- +1 לארזפד, ותוסיף גם איפוס תקלה עם סורק.

• ספונסר פורום
פורסם

אכן, אלו שלושה מוסכים מעולים לרכבים צרפתיים. אורן שירותי רכב יושב בחולון, כנראה קצת רחוק לך.

מוסך שאפט ומוסך אמ-הדרך יושבים בתל אביב במרחק הליכה זה מזה. גם גבע לא רחוק משם. תקפוץ לאחד מהם, אני בטוח שהם יוכלו לעזור לך בלי "לקפוץ על ההזדמנות לעשות קופה".

• תוכן חדש...