Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הדבר היחיד שהוספתי לרכב זה מחזיק כוסות. אני לא צריך דיבורית, פשוט לא עונה לטלפונים בנהיגה. החיים הרבה יותר טובים בלי זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אני צריך לתת דוגמה לשיפור שביצעתי ברכב לנוחות שלי ושל הנוסעים אז, זה הדבר היחיד שביצעתי בחיים:

מושבים מקוריים:

Dan Tourism Model seat-3b.jpg

מושבים ריקליינרים וריפודים בתפירה אישית:

1780623_713692408651617_351181164_n.jpg

7 אלף בקטנה :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

גבי - אצלך מדובר ברכב עבודה שנרכש משומש, וההופעה החיצונית חשובה מאד לשימור הלקוחות. אין דין רכב כזה כדין רכב פרטי שנועד לרווחת הנהג בלבד (או, לכל היותר, משפחתו הקרובה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גם לי יש רכב כמו שלך, המשענת שהצגת כאן היא אוניברסלית ולא עם תושבת מקורית.

http://www.ebay.ie/itm/Genuine-ArmCik-Black-Arm-Rest-Centre-Exact-Fit-Hyundai-i20-2008-Onwards-/360899237262

זו עם תושבת מקורית. הוא לא שולח לישראל לצערי, אם אתה מוצא משהו כזה ששולח - תעדכן:wink:

לפות"ש, אני הוספתי את זה לרכב, אני פשוט שונא את התושבות עם הוואקום:

[ATTACH=CONFIG]414860[/ATTACH]

אני רואה שהמצת אלך באותו מיקום כמו אצלי, יש באיביי ב50 שקלים תושבת המתחברת למצת,

http://www.ebay.com/itm/2USB-Flexible-Cigarette-Lighter-Car-Charger-For-Mobile-Phone-Mount-Stand-Holder-/201263407738?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2edc3be27a

כזו (חפש מוכר אחר)

ככה הטלפווןו קרוב, מחזזיק חזק יש לי מעל שנה את המעמד הזה, אתה גם לא מאבד את המצת, וגם יש USB לטלפון להטענה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
לא היה עדיף להשקיע ביחידת ראש עם דיבורית BT לטלפון, במקום טלפון קבוע ברכב?

זה בדיוק מה שאני עשיתי

רדיודיסק קלריון CZ302a, שהוא גם דיבורית BT, וגם מנגן מדיה מהטלפון.

בנוסף, הרכב נרכש מחברת ליסינג, אז נשאר בו ברזל למתקון טלפון קבוע. מה שעשיתי, קניתי עריסה הכי זולה שמצאתי, וחיברתי אותה עם ברגים לברזל הזה. עליה ליפפתי כבל מיקרוUSB ממטען Belkin (אחד המטענים אני חייב להגיד), וככה יש סמארטפון גם לצורך מדיה, גם לצורך ניווט וגם לשיחות. לתפקיד הזה משמש גלקסי נוט 2.

בנוסף, יש מצלמה ב100 שקל שאליה סלול כבל מיני USB. למצלמה יש כרטיס זיכרון 16 ג"ב, שבשבילו, אם יש צורך דחוף לראות מה יש עליו, אני מחזיק בתא הכפפות קורא כרטיסים.

15664154b73ec355ba19f52d481eb151.jpg

759c447e4ac566f94ba74b406ca824a3.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מערכת מולטימדיה מסך נגיעה עם בלוטות׳,

מצלמת רוורס.

כל המשענות יד אצלי מקוריות של הרכב..

אהה! וגם ניקיתי את המאפרה והיא מתמלאת במטבעות שקל ושניקל.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

רקסטון W 2014

מערכת שמע

רדיו דאבל דין קנווד

מגבר רוקפורד 2000W

רמקולים :

קדימה : קומפוננטים של הרץ 500W

אחורה : קומפוננטים של בוסטון אקוסטיק 500W

עלות קניה והתקנה : רמקולים 5000 ש"ח, מגבר 3000 ש"ח, רדיו 2500, חיווט של כל הרכב בחוטים איכותיים 400 ש"ח

מצלמת רוורס + חיישני רוורס, ומצלמה קדמית בתוך הגריל עם כפתור בתוך הרכב להפעלה שלה, הכל כ-800 ש"ח

מדרגות צד מברזל (במקום מדרגות הפלסטיק שבאות עם הרכב), ייצור של פרו ג'יפ - 2700 ש"ח

מיגון מלא לכל אורך הרכב 3300 ש"ח

הגבהה של 2.5 אינץ' בולמים + קפיצים 7000 ש"ח

2 פרז'קטורים לגג הרכב מתכווננים עם שלט 4000 לומן כל אחד - 1800 ש"ח

תאורת שטח קבועה לגג עכשיו בתהליכי בנייה, עוצמה של 14,000 לומן

פורסם

בקורולה שלי עשיתי:

מולטימדיה קנווד

מערכת איכותית של פוקל ואלפיין

חלונות כהים

מגיני רוח

חיישני רוורס

מצלמת רוורס