Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

DevilUser

אתה טועה ומטעה, מרפסות לא מחושבות לעומס של 150 ק"ג למ"ר, אלא ל-350 ק"ג למ"ר.

אבל מה שנכון שבכל מקרה צריך להתייעץ עם קונסטרוקטור שיבדוק בכדי להיות בראש שקט.

noogie

החזיר לי את הזיכרון, עבר קצת זמן.

עריכה אחרונה על ידי epiphone

so far so good so what

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראשית- בריכה שעומקה 0.6 מ' משמעה עומס מפורס על התקרה של 0.6 טון למ"ר.

ואכן, מרפסות מתוכננות ע"פ 350 ק"ג למ"ר.

כשלקוח מבקש לשים בריכה על הגג, יש לשאול את הקונסטרוקטור את אפשריות העניין. זה לאו דווקא משפיע על עובי התקרה לצורך עמידות בכפיפה, אלא גם על דרישת העמידות לחדירה של העמודים מתחת.

הרבה פעמים התקרה עבה מהעובי הנדרש ע"פ התכנון כך שיש יותר מקום להעמסה עודפת, אך לא חסר מקרים, מנגד, שעקב מפתח גדול בין הקורות והעמודים שמתחת לתקרה שעליה אנו רוצים להניח את הבריכה, הדבר לא יתאפשר (כלומר התכנון הקונסטרוקטיבי היה מדוייק וללא מקדמים מעבר למקדמים הנדרשים בתקן).

וייתכן, שבאזור מסויים של המרפסת אפשר להניח את הבריכה בעוד שבאזור אחר הדבר לא יתאפשר.

וכמובן- כל זאת בתנאי והבניין נבנה כמו שצריך ולא עיגלו פינות מבחינת כמויות ברזל וכדו'.

כמו שכבר צויין- עליך לפנות לקונסטרוקטור המבנה- הוא זה שיתן לך את התשובה הטובה ביותר (גם אם בתשלום), והוא זה שצריך לעמוד באחריות לכך.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לפי ת"י 412 עומסים אופייניים שימושיים.

מרפסות בבנייני מגורים - 350 ק"ג / מ"ר.

- כמו קודמיי ממליץ להתייעץ עם קונסטרוקטור.

פורסם

על מרפסת תלויה לא הייתי מעיז ויהי מה.

במרפסת נתמכת הסיפור אחר אבל לא לעבור עומס מותר, אני למשל קניתי ג'קוזי מתנפח כך שמשקלו ריק בטל בשישים (כ-8 ק"ג למ"ר..), בנוסף הצבתי אותו על דק עץ ששטחו כ-30 מ"ר כך שמשקל הג'קוזי כשהוא מלא מתחלק על שטח גדול יותר.

צריך לזכור שבבניין גבוה בריכה תשמש בזמן רעידת אדמה כמשקולת/מטוטלת.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

צודק, 412, לא יודע למה כתבתי 119.

המרפסות בחדרה לא קשורות לדיון הזה.

אבל שימוש בקונסטרוקציה נוספת לחלוקת/ריכוז העומסים היא רעיון לא רע.

פות"ש ציין שחלק מהמרפסת הוא מעל דירה קיימת, משמע אפשר לאתר את מיקום הקירות/קורות ולהעביר את העומס במלואו אליהן בעזרת קונסטרוקציה קלה.

פורסם

בכל הדירות (ואני רואה הרבה דירות, כמה זה הרבה? הרבה יותר ממך) שבהם ראיתי האט-טאב/בריכה/זקוזי שניבנו בנפרד מהמבנה הם ישבו מעל במה בנויה מקונסטרוקציה של ברזל עם חיפוי עץ דק וזאת כדי לחלק את המשקל ולהפחית את העומס פר מר.

כמובן שישנם בריכות שניבנו עודביציקת המבנה וזה כולל מרפסות תלויות וכאן זוהיא כבר בניה מיוחדת שאמורה לתמוך בעומס.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

1. מרפסת של 60 מ"ר? :shock:

2. חבר הפורום YOELB הוא מומחה ידוע שם בחוזק מרפסות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה למה אתה מתפלא ? כן יש לי מרפסת 60 מ"ר ועוד זה ניקרא מיני פנטאוז 2015-02-11 07.57.25.jpg2015-02-11 07.57.19.jpgהמרפסת מלוכלכת מבוץ שירד.זה רק חלק מהמרפת .יש המשך מסביב שרובה באויר.2015-02-11 07.57.31.jpg

פורסם

בפנטהאוז/ מיני פנטהאוס זה נשמע סביר לחלוטין.

אני פשוט חיברתי בדמיון מרפסת כזו לדירה "רגילה".

פורסם

מיני פנטהאוז זו דירה רגילה עם מרפסת מעל 20~ מר

מעין מיתוג של סוכני נדלן/קבלנים

מתחתי יש דירה זהה לשאר הדירות בבניין ויש לה מרפסת ארוכה ב2 מטר משאר הדירות והיא נקראת מיני פנטהאוז

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
כן יש לי מרפסת 60 מ"ר ועוד זה ניקרא מיני פנטאוז.

יש לי דירה עם 60 מ"ר מרפסת. לא מיני פנטאוז

שנחליט? :lol:

• תוכן חדש...