Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדובר במנוע טורבו דיזל 1248 סמ"ק שמספק 85 כ"ס ומאיץ את הרכב ל- 100 תוך 16.3 שניות.

קחו בחשבון שזה מבצע, המחיר הזה אחרי הנחת מזומן של 5000 ש"ח, אחרת המחיר היה 160 (תסתכלו באותיות הקטנות).

אני חשבתי שהR8 מהירה אבל זה כבר מוגזם לגמרי

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בכנות, אני לא יודע אפילו מה זה ה LL הזה שאתה מדבר עליו.

בצילום שצילמתי את המודעה מופיע רק L אחד.

את משרד הפרסום של המודעה הזו צריך לפטר לאלתר ובדיעבד כי תכלס, כל מי שנוסע בכביש מבין מהמודעה הזו רק דבר אחד, ה 500L הכי זולה (הרי כתוב, החל מ) עולה 155K ש"ח.

LL זו המצאה שלי. קוראים לה 500L Living, שזה כשלעצמו שם מטופש, אז צריך הרי לתת לה איזו הבדלה לעומת ה-500L הרגילה, לא?

לגמרי מסכים שמשרד הפרסום טיפש, אבל בינינו, לא היה לו הרבה מה לעבוד איתו. זה הרי הלך ככה:

"אז אתם שומעים? התחלנו למכור פה דגם חדש של פיאט 500 עם שבעה מקומות. סדרו לנו איזה באנר, טוב?"

"אין בעיה. כמה הוא עולה?"

"160000. אבל יש הנחה 5000 שקל"

*קולות צחוק רמים מהצד השני*

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

צפי מכירות שנתי: 2

ועכשיו ברצינות (גם השורה הקודמת) מה נראה להם?! בהתחלה זה היה עם ה 500 הרגילה עם מחיר מופלץ

זה הזוי שבעולם פיאט מוכרת כמו לחמניות, בישראל סוכנויות רכבים אלופים בלהיות כושלים בתמחור, שלא לדבר כמה כאלו באמת נראה בכבישים.

איך בישראל רכב שאמור להיות זול ולמטרת זאת הוא במיוחד נוצר, הופך להיות "מותג יוקרתי"?

איך בן אדם מגיע למצב שיש לו מספיק כסף לפתוח סוכנות רכבים, לייבא, ולמכור אותם במחיר בזוי והזוי שכמעט אף אחד לא יוציא?

איך הם שורדים?!

Opel Adam S 2017

פורסם

כל שטות של פיאט אתם מאשימים את סמל"ת.

הרכב הזה כזה כישלון שהיו צריכים לעצור את הייצור עד שימכרו כל הרכבים שבמלאי.

את ה 500 מוכרים במחיר של דאצ'יה סנדרו שזה בעיקר חזירות של קרסו

אייל

פורסם

אחד משכניי רכש 500L - אנסה לברר כמה שילם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כל שטות של פיאט אתם מאשימים את סמל"ת.

הרכב הזה כזה כישלון שהיו צריכים לעצור את הייצור עד שימכרו כל הרכבים שבמלאי.

את ה 500 מוכרים במחיר של דאצ'יה סנדרו שזה בעיקר חזירות של קרסו

בהתחשב במקום שמייצר אותם כיום, עדיף שימשיך לייצר את אותה פיאט 500L מאשר מה שיוצר באותו מפעל קודם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
פיאט צריכה להיות ישנה וזולה. לקנות פיאט חדשה מפספס את הפואנטה של הרכבים האלה, בדיוק כמו עם רנו ודייהולט.

כן רק שפיאט ישנה וזולה לרוב לא תהיה מתוחזקת והזול יצא יקר, וכנ"ל לגביי רנו. (שלא נדבר על הAL4 המחורבן, שרק ב2008 זכה לשיפור באמינות)

וירידת הערך של רנו לא כזאת גדולה כמו שעשית ממנה. לא יודע מה קורה בפיאט ובדייהולט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הרכב מקסים בתיאוריה. בפועל הוא לא כזה מוצלח בהתחשב בכך שהוא אמור להיות מיני-ואן.

לפני כמה חודשים שהייתי באיטליה קיבלתי בהשכרה C4 פיקאסו ואחרי כמה ימים החלפתי לשיקוץ הזה. עם כמה שאני מתעב את תוצרת צרפת, ה C4 הרבה יותר מוצלח ממנו. הפיאט ממש צרה, לא ברור לי בכלל איך היא באותה קטגוריה עם הפיקאסו.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
הרכב מקסים, הגיר גרוע. היו מביאים אותו עם המנוע 170 והיה להם אחלה רכב למכור.

התחלתם להמציא דגמים?

אלה המנועים באיטליה, מתחיל ב 900 סמ"ק שני צילינדר.

הכי חזק 120 כ"ס.

רכב אידיוטי סה"כ

עדיף דאצ'יה 7 מושבים ב 99000

http://www.fiat500.com/it-it/500LLiving/CONFIGURATORE?eqpm=1

אייל

פורסם

בזמנו רציתי לקנות אחת כזו, לא היו מוכנים לרדת מ160K!

בליסינג התמחור הזוי עוד יותר (הרבה יותר יקר מהאוטלנדר והורסו),

בכל מקרה כשאורלנדו דיזל חדש ולטעמי חזק ומרווח בהרבה עם גיר אוטו' נורמלי נמכר ב142K על הכביש,

פיאט ימכרו 5 מכוניות כאלו (מתוכם 2 לרכבי הדגמה)...

פורסם

פיאט/סמלת ימכרו את כל המלאי שיש להם בארץ. בין אם במחיר מלא, הנחות לקבוצות כאלו או אחרות או כ-0 ק״מ באוטודיל.

אבל אל דאגה - הכל יימכר

• תוכן חדש...