Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

האם מישהו יכול להמליץ על מוסך להחלפת קלאצ לגיר הרובוטי - עדיפות לאיזור ירושלים.

כמובן מוסך לא מורשה טויוטה מפאת מחירים...

פורסם

אני דווקא הייתי הולך למורשה ולו מהסיבה שזה הגיר הרובוטי שיש לכייל אותו לאחר מכן. אני בספק לכמה מהמוסכים הלא-מורשים יש נסיון, ידע וציוד מתאים כדי לעבוד עם הגיר הזה, מה גם שבשל אמינות בעייתית הייתי מעדיף גב של מוסך מורשה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אשמח אם תשתף בעלות ההחלפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• ספונסר פורום
פורסם

דווקא מכל התיבות הרובטיות התיבה הוז הכי קלה להחלפת מצמד.

ביצענו מספר החלפות כאלו ביאריס ובקורולות, חלקן של חברי פורום.

אך אכן יש צורך במחשב אבחון מקןרי.

אורן

פורסם

תוכל לפרט קצת אורן? האם יש ברשותך את המחשב? מה עלות העבודה והחלק? מהי האחריות לעבודה ולחלפים? (קלאץ הרי לא מחזיק מעמד לנצח, ואני רוצה לדעת שיש לי לאן לפנות אם במורשה יתנו הצעה מופרכת)

• ספונסר פורום
פורסם

אנחנו מחזיקים מחשב אבחון מקורי לטויטה,על כל העבודות המבוצעות במוסך יש שנה אחריות, לגבי מחיר אתה מוזמן להתקשר מחר ולספק פרטים מדוייקים ולקבל הצעת מחיר מדוייקת (מזיכרוני כ-25 אחוז נמוך יותר מבמורשה)

אורן

פורסם (נערך)

פות"ש, כמה שאלות ברשותך.

1. אפשר לדעת מה הקילומטרז' וכמה הקלאץ' החזיק?

2. האם בוצעה החלפת שמן גיר ואיפוס קלאץ' לאורך חיי הגיר?

3. מדוע נדרשת החלפה? האם הגיר מתנהג שונה?

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם
אנחנו מחזיקים מחשב אבחון מקורי לטויטה,על כל העבודות המבוצעות במוסך יש שנה אחריות, לגבי מחיר אתה מוזמן להתקשר מחר ולספק פרטים מדוייקים ולקבל הצעת מחיר מדוייקת (מזיכרוני כ-25 אחוז נמוך יותר מבמורשה)

אורן

יש לך GTS במוסך?

• ספונסר פורום
פורסם

כן DAN-IDIN, אתה מוזמן להגיע אם אתה צריך עזרה :-P

אני מחזיק סורקים מקוריים למספר יצרנים,כמו רנו,פזו-סיטרואן,BMW,טויטה ורכבים מתוצרת GM.

בנוסף לסורקים אוניברסלים.

אורן

• תוכן חדש...