Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אם יש לי M3 (אטמוספרית) עדיף לא לשפר ולקנות מה? GTI?

אם יש לי 306GTI למכור ולקנות מה? איביזה FR?

לא תמיד שדרוג הוא האופציה הרצויה/ הנכונה/ האפשרית ולשיפור מנועים אטמוספריים יש בהחלט מקום של כבוד בעולם הרכב.

הרי כל מנוע גודש הוא בתאוריה מנוע אטמוספרי ששופר בחלקים מחוזקים ורק אז נגדש.

ככה שלבוא ולפתור את כל עולם שיפורי הרכב האטמוספריים ב"לא משתלם" זה קצת לא רציני.

ורק בכדי שנהיה מתואמים, מה זה "אצלך"? איזה רכב?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם קראת את מה שכתבתי עד הסוף,הרכב שלי הוא סובארו B4 spec b מנוע H6 אטמוס' חזק 245 כס, אין ספק שהמנוע הזה הוא פלאטפורמה מעולה ,אבל בארץ גם לא אפשרי חוקי וגם המחיר בשמיים ,מה שמביא אותי בסוף ללכת ולקנות wrx או sti, בשעתו כיוונתי לסופרצארגר של Raptor _אם אתה מכיר בעלות של 5000$ . כולל עבודה בארץ הייתי יכול להגיע ל50אשח, מה שהיה מביא אותי ל 350 כס, ו 300 בגלגל,עם אופציה ל400 מבלי לפתוח מנוע. השאלה אם באותו סכום כבר לא היה שווה לקנות _sti 08-09 ,תגיד לי אתה?

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

לשיפור מנועים אטמוספריים יש בהחלט מקום של כבוד בעולם הרכב.

אין ספק.

מה שאני רציתי להגיד זה שיש גם מגוון רחב של מוצרים שמתיימרים לשפר ובמקרה הטוב לא מועילים. מה שבאנגלית נקרא "go faster stripes".

דני

פורסם

אה, מדבקות NO FEAR!

פורסם

הייתי מוסיף עוד כמה וכמה מוצרים, אבל אין לי כוח לוויכוח בסגנון "שמתי משפר צריכת דלק שיושב בשקע של המצית וזה ממש עזר".

דני

פורסם

תוסיף חופשי, מי שיגיד לך כזה דבר, יטופל!:twisted:

פורסם

אתם סוטים מהנושא, מדובר בשיפורי מנוע, לא שיפורי רכב. ברור שצביעת ראש המנוע באדום מוסיפה כ-7% להספק ו-4% למומנט שהמנוע מייצר (ובטורבו התוספת כבר דו ספרתית!)

• תוכן חדש...