Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שסעפות יתנו יותר תמורה תוכנה או ציפ, אבל זה גם הרבה יותר יקר, שום דבר לא חוקי, על התוכנה קצת יותר קשה לעלות מהסעפות פליטה/יניקה בבחינת החוק!

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושש שכל ההצעות האלה שמדברות על שיפורי הספק ומומנט לא מדברות על סל"ד נמוך, אלא להיפך, לדעתי, על ידי שינוי בניהול המנוע אפשר להגיע לשיפור מסויים, אבל לדעתי הוא לא יהיה מאד מוחשי.

בקיצור, תלחץ על הגז ותהנה, מחירי הדלק בשפל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש בשוק הרבה מוצרי שיפורים, החל ממסנני אוויר, מצתים, סעפות, מפלטים, וגם תוכנות.

נגיד בעדינות שלא כולם באמת עוזרים.

היוצא מהכלל הוא ברכב מוגדש, שבו העלאת לחץ הגדישה מגדילה את ההספק באופן משמעותי.

דני

פורסם
בקיצור, אני מבין שיש קונצנזוס של אי-המלצה על העניין.

תודה בכל אופן

אתה יכול לשפר פשוט הפורום הזה אוהבים לדכא את הבן אדם אם אתה רוצה לשפר תשפר,בשיפור שאני עשיתי הרחבתי בוכנות החלפתי טלטלים +סעפת פליטה ויניקה חדשות +צי'פ ניהול מנוע חדש יחס דחיסה גל זיזים חם החלפת מצערת והוספתי טורבו ,וכל זה ברכב מסוג סובארו אימפרזה 1.6 הטורבו אומנם לא חוקי אבל בנוסף בוצעו חיזוקים לרכב יציבות וכל החמוצים ועבר הסבה לגיר רגיל , תיקח בחשבון שיכול להיות שאצלך הגיר האוטומטי לא יוכל להחזיק את כל העומס של הכוח , יעלה לך כסף זה לא עניין זול

פורסם

אין טעם להתעסק עם שיפורים של מנוע ללא טורבו. קנה רכב עם מנוע המתאים לשיפורים.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם
בשיפור שאני עשיתי הרחבתי בוכנות... גל זיזים... הוספתי טורבו

אתה מבין שזה שונה לגמרי מצ'יפ וזהו לרכב לא מוגדש?

דני

פורסם

אכן - אני לא מעוניין בהרפתקאות של החלפת רכיבים פיזיים משמעותיים ברכב.

קיוויתי שתהיה אפשרות לשפר מעט את זמינות הכוח באמצעות תוכנה בלבד, ו(נראה ש)התבדיתי.

בכל אופן תודה לכולם

פורסם
אתה מבין שזה שונה לגמרי מצ'יפ וזהו לרכב לא מוגדש?

דני

אני מודע לזה אדון דני לפני ששמתי את הטורבו החלפתי את החלקים האלה , ואפשרי לשנות את זמינות הכוח על ידי שינויים במחשב ובמערכת ניהול המנוע

פורסם

לפותח השרשור,גם לי הייתה דילמה כזאת בדיוק,אני עם B4 spec b 245hp 6 ציל , אבל גם לי נגמר הכוח ורציתי יותר,הפתרון בחול גם לרכב שלך אני מאמין הוא סופרצארג'ר שייעלה את ההספק באופן משמעותי מאוד בעיקר בנמוכים, אמממה הסיפור יקר בטירוף קיט מושלם לרכב שלי 5000$ ללא הרכבה ובסוף הסיפור לא חוקי, הדבר השני הוא ניהול מנוע שכמו שאמרו החברים לפניי לא יניב לך הרבה ואולי אף יפגע בביצועי המנוע. אל תתפתה גם לכל מיני קופסאות פלא הן לא ייעשו כלום וייתכן גם יגרמו נזק, לדעתי תשאר עם המנוע בסטוק, נתוני ההספק יפים,הייתי הולך אולי בכיוון של מכלולי שלדה טובים יותר,ותזכור בעניין של כוח והספק תמיד נרצה יותר. מקווה שעזרתי לך.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

ערבבתם פה שני דברים ובסוף במקום מברכים, יצאתם מקללים.

אז קודם סוגיית החוקיות, כלום לא חוקי, נקודה!

עכשיו לעניין שיפור מנועים אטמוספריים, בהחלפת מכלול חלקים שמאפשרים נשימה קלה יותר אפשר להגיע לתוצאות יפות בעלויות סבירות.

סעפות יניקה+פליטה, פילטר אויר, דוד (ואולי ממיר) זרימה חופשית יכול להניב תוצאה בהחלט משמעותית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ערבבתם פה שני דברים ובסוף במקום מברכים, יצאתם מקללים.

אז קודם סוגיית החוקיות, כלום לא חוקי, נקודה!

עכשיו לעניין שיפור מנועים אטמוספריים, בהחלפת מכלול חלקים שמאפשרים נשימה קלה יותר אפשר להגיד לתוצאות יפות בעלויות סבירות.

סעפות יניקה+פליטה, פילטר אויר, דוד (ואולי ממיר) זרימה חופשית יכול להניב תוצאה בהחלט משמעותית.

בגירה לא ערבבתי כלל, עשיתי בדיקה מקיפה ועד היום החזקתי רכבים אטמוספריים .

מבחינת חוקיות הסבתי את תשומת ליבו לעניין החוקיות,כמו שאתה יודע גם הנמכת רכב הינה לא חוקית ומוט מייצב עליון קיט ינקיה וכו'... זאת לשון החוק, כוונתי הייתה שאם כבר הוא יילך על פרוייקט שאפתני כזה שיידע שהדרך להעביר את הרכב טסט היא רק בשיטת הקומבינה שלא מעט מחברי הפורום מכירים.לגבי נושא החלפת המכלולים אם תעשה בדיקה לגבי עלויות תבין כבר שלא כדאי,ותאמין לי שביררתי אצל טובי הבונים בארץ החל מלירן ועד לאור פאב לגבי צנרת מושלמת אצלי,וגם הם אמרו שכוח הרבה זה לא יוסיף. בקיצור נמרץ אתה בעל ידע רב בגודשות אבל במנועים כאלה ההיצע הינו בעייתי.

זאת הייתה כוונת המשורר

fly low drive fast

פורסם

אם תעשה בדיקה לגבי עלויות תבין כבר שלא כדאי

תגדיר "לא כדאי".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תגדיר "לא כדאי".

אם כבר הרמת להנחת אז ככה, אצלי למשל בניית צנרת שלמה כולל ממירים אצל ארגונטיקס משהו בסביבות ה 12000 ש"ח,קיט יניקה 1500 ש"ח,החלפת סעפות אצלי לא בדקתי אין גם מישהו שמתעסק אם המנוע שלי,כמובן אני לא מתכוון להתחיל לללכת לכיוון פורטינג וכו',לדעתי בעלות של 20K ניתן ללכת לכיוון של גודשת,שים לב שגם ברכבי העל האחרים שמציגים מנועים דומים אין המון אפשרויות,לדוגמת אינפיניטי G37,פורשה,ועוד רכבים עם מנועים אטמוספריים בעלי 6 או 8 ציל

fly low drive fast

• תוכן חדש...